![]() |
neděle 16. února, 02:45 Svátek má Ljuba
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
To bych nebyla já, koupila jsem si mixér na který jsem tam už kolik let koukala, mám tedy jen nejasnou představu , k čemu mě bude
....je to vylepšeny Ronig, ale nemá tolik funkcí a podobný už mám
Já jsem jeden "nasyslený" dala nedávno vnukovi,asi tři roky ležel zabalený ve spíži v krabici.
Kordul, ta pivoňka je krásná.
Já se asi nechala nachytat. Objednala jsem tři kusy ( i pro kolegyně z práce ) pivoňky Berzella, jedna stála 450,- a ani jedna nevylezla. Budu reklamovat, tak snad to půjde, je to teda dost peněz.
Kordul, já jedu zítra. Kamarádka chce pivoni, tak budeme koukat.
Mám strach z davů, ale jinak to nešlo.
Gabčo záleží odkud jsi měla. Chválí z Brna, Třeba ještě vyleze, naděje je, byla zima.
Tady je měl Polák v květináčích a snad měly poupata nádherný velký keře
Tak to za takový rostliny zase nebylo tolik peněz.
Ne ,byly nádherný. Myslela jsem , že jsem je vyfotila, byly nádherný
A měl i kosatce od nimi po vyšší za 80,- nádherně vybarvený a já se táhnu s muškátama, kterých je všude plno🙈, u Šťastnych v UO je mají také, ty samé barvy
Tak jsem na Floře neodolala a itoh Bartzella jsem koupila. Ve velikých květináčích, nádherné rostliny za 440,- . Byli tam dvoje Poláci, kde pivoně byly nádherné. Hodně to šlo na odbyt. Naštěstí jsem si ji po obědě zaplatila a nechala u paní, před odchodem vyzvedla. Itohy měla už vyprodané, že přiveze ráno nové. Tato paní měla i kuklíky, kamarádka si vybrala. U těch druhých PL byl možná větší výběr, viděla jsem tam i Nosagey za 360 s poupátky, krásné rostliny. Jinak dřevité jsem viděla, ale slabé za 500, u PL s pivoněma jsem je neviděla. No a mám 1 cibulku lilie, malá náhrada za ty doma pomrzlé. Zdálo se nám, že dříve bylo více prodejců, zajímavější nabídka. Narcisy v prodeji nebyly. Je to jako všude, něco krásné, něco se člověk diví, že s tím jdou na trh.
Ahoj holky. Já blázen- jela jsem dokoupit do Třeště k pí. Mouricové 3 fuksie, co mi nepřežily zimu. No a odjela jsem s 8 a manžel se ptá - takže další koťata ??/ prý je tahám zjara a napodzim jak kočka koťata/ Není on to drzý chlapec?? Naštěstí v tomto mě celkem podporuje a byla to sranda.

Dobrý nákup, Eliška zase přitahla hortenzie z Polska.
Zami-Lado, máš skvělého chlapa
.
Kordulko, Eliška je
.
Blízkost fuchsií závidím.
Kordulko, to je nemoc.
Tak ať nákupy rostou.
V pátek jsem měla okružní jízdu po zahradnictvích. Dostala jsem za úkol pokoupit nějaké begonie. Jezdím pro jeden druh plnokvětých na slunce do Bratronic u Mladé Boleslavi. Udělala jsem si malou muškátovou radost.