pátek 4. října, 06:56 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Irisko, taky bych řekla, že nastydly. Nejhorší je přeprava v mrazech, i studené větry a přenos do auta. Přeji, ať se zvetí. Já včera přesazovala vánoční čemeřici. Už byla přesazena, ale zapomněla jsem ji ve skleníku, i když obalenou několikrát netkankou. Včera na ni nebyl pěkný pohled . Silně zredukována, plíseň. Za blbost se platí, hlavně že to vím. Snad ji zachráním.
Kupovala jsem na podzim, to ještě mrazy nebyly.... když nezaleju, mají svěšený lupena, takže přemokřením to nebude
Dieffenbachie se dobře řízkuje. Aspoň mně se kdysi namnožila, až to hezké nebylo. Stonkovými řízky. A po seříznutí dobře obráží.
Někdy kytky reagují i jen na změnu vzduchu, ale zrovna tahle kytka je odolná si myslím.
Irisko, nemusí to tím být ale moje zkušenost. Pokojovky je lepší kupovat zjara. Samozřejmě člověk má potřebu zásobit se na zimu domů něčím zeleným. Ale přechod z vyložené optimálních podmínek ze skleníku do bytu v době, kdy je nejméně světla není ideální.
Zkusila bych udělat řízek.
Už jsem pokukovala na různé weby, opět si zakazuju dělat víc objednávek, než jednu . Ale jelikož se dá počítat, že bude po zimě leccos vymrzlé , tak si myslím, že udělám výjimku .
Už nic neobjednávam, ruším záhony, bude bazen. Já to přes léto neuzalévám a je to pak zvadlý, uschlý hnus. A vyhrožují, že má být čím dál tepleji.
dnes přišel katalog od Starkla.
Dej pokoj
ráda se podívám - i když neobjednávám .
Dnes mi přišel katalog Lukon Bulbs
Irisko, dobře mi prosperují v tom vedru trvalky.. jinak mi taky loni bylo smutno, když jsem viděla, jak vše vadne... ale bazén se ke mně nevejde a rušit záhony nechci, tak to spíš nahradím odolnějšími druhy
Zapomněla jsem napsat, minulý týden jsem zakoupila první petrklíč, bílý se žlutým středem, neodolala jsem .
Petrklíč jsem dostala, opravdu jedu do civilizace jen zřídka kdy ... červený s bílým středem, poslala jsem po dvou dnech pro potěšení dál ...
Holky SOS, vnuk má mít do školy rostlinu začínající na x..... poradíte?