![]() |
pondělí 23. června, 08:01 Svátek má Zdeňka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
v Penny čemeřice nigra - takže dědek dostal nařízeno koupit -celkem hezká , kvetoucí rostlina.
Kaaj, nestačím se divit.
Ať roste.
ale říkal , že mi zase nekoupí brambůrky....
U nás v Penny žádné kytky nebyly. Koupila jsem si nádherné růžičky kytici za 60 v Kaufu, nemohla jsem bez nich odejít.
Unás v Penny měli docela výběr v čemeřicích,ale nekoupila jsem si.
Já tady v Penny pokukovala ale byla jsem tam až ve črvrtek po poledni. Čemeřice už přebrané. Zatím ale úplně nestrádám. Stále kvetou amarylisy, bramboříky a azalky.
Převislé Cymbidium
Neodolala jsem pokušení, má 7květních stvolů, dnes otevřeli po rekonstrukci květinářství.
Magusko, tak to bych asi taky neodolala.7 stvolů.
Ať ti dělá radost.
Asi bych potřebovala nějaké cibuloviny
A jsou doma holky
Vcera jsem neodolala temhle vicekvetym bledulim. Nemam, neznam, tak jsem zvedava. Cibule o velikosti vetsich narcisu
Já zase neodolala si koupit hyacint
Betas, to budou nejspíš narychlený tyhle leucojum aestivum - Pěstujeme i když se můžu mýlit.Mám je ale nijak se mi divoce nerozrůstají. I když aspoň nezmizely úplně.
Regino a vidis, ja jsem se ptala, jestli to je ta letni bledule a prodavacka mi rekla, ze ne. No a ted tu teda studuju a vsude pisi neco jineho - nekde ze na slunne a jinde zas na stinne stanoviste
Betas, nemám ale chtěla bych, to jsem ještě nezkoušela. Tak ať se jí u tebe daří.
Dnes jsem si koupila kolopějku a první petrklíč, ten jsem nacpala do truhlíku ven, neodolala jsem.
Jela jsem okolo OBI a venku byly čemeřice, no tak zastavit a kouknout
, za 500, kropenaté listy frostkiss serie, velmi pěkné rostliny, dovnitř jsem raději nešla....
Kordul, pěkné