pondělí 2. prosince, 07:49 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Umíte dobře česky?
Hasiči nasvítili objekt světelným stožárem, následně se všechny zásahové jednotky dostali na půdu a pokusili se se squattery opět vyjednávat. Bez výsledku.
Zdroj: [www.lidovky.cz]
A to není, bohužel, žádná lidová tvořivost na bazarech.Zcela náhodný výběr. Dnes jsem na podobný typ chyby narazila jak na Seznamu, tak na iDnes.
A třeba by se mohlo někomu hodit a má to blýzko do Průhonic - tak to už je fakt moc- blýzko asi do blýskati se blbé je , že tam mají v pravidlech nenapomínat a neopravovat chyby .
Dnes jsem zaváhala, jestli mám dát sem na pranýř i sebe. Nakoukla jsem do blogu, co teď píšu a narazila jsem na pěknou hrubku. Už je opravená.
... a lesy jsou plýcemi přírody
Nádherně spíváte.
Ksichty byli fakt herecky povedené.
Ty dvě krůty jen čuměli.
Scháním vaničku a lehádko do vaničky.¨
..., tak by jejich manželky neměli děti.
Člověk už nikde není v bespečí.
Dnes mi přišli (boty), ale tyhle sem nechtěla.
Začali mě opadávat spodní listy.
taky čumím
Věrko jen se pochlub
já taky napsala kdysi na statistiku, že přeji hezký výkend
Já udělala klasickou chybu v příčestí minulém. Samozžejmě hlavně díky své zbrklosti. Začnu věu a mám ji už pěkně celou v hlavě, ale když napíšu první slova, zrodí se v té samé hlavě lepší nápad a už ho sypu do kláves, ale ono to trochu nesouvisí s tím začátkem, tedy aspoň mluvnicky... a chyba jak hrom je na světě. Když pak po sobě čtu nějaký text tak si říkám, co jsem to napsala za pitomost, ale pak si vzpomenu, jaké myšlenkové kotrmelce se mi v hlavě proháněly.
Irisko, buď v pohodě. Taky se mi povedlo napsat výkend s y. A docela se mi tam to y i líbilo.
Občas, přiznám se, musím na pomoc ke strýčku Gůglovi, hlavně s a z, tam si nejsem někdy jistá.
Taková závěť napsaná s hrubkou může dost změnit původní úmysly nebožtíka.
výborně -
chudák Mareček
Byl by zajem o bodiky do hypernovi?
Prodám postel i z madrací.
Prodám úplně nové pozlacené vysací náušnice.
Tak výtejte u mě doma.
Mohu dovést (autem).
Ale nikdo se v tom nevizná.
To my vrtá hlavou.
Moje babička je dřevjený kůň. (znamení čínského horoskopu)
Ryby jsem předem prohlídla aby byli bez kostí.
Dělám to jako profesy.
Myslíte že tohle je správně napsané?
bude se soustředit
Setkávám se s tím docela často a rve mi to uši. Pokud mě paměť neklame, tak nás učili, že jsou dva tvary sloves - dokonavý a nedokonavý, které se dají jednoduše určit podle budoucího času, dokonavé je bez pomocného slovesa být, nedokonavé s ním, tedy že by mělo být soustředí se (jednou, tedy dokonavé) nebo bude se soustřeďovat (vícekrát, tedy nedokonavé).