![]() |
neděle 16. února, 02:53 Svátek má Ljuba
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Miminka a batolata
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: prací prášky pro miminka
Lovela
A Martina používá cosi od DEDRY
BABYDOO za 449,- na 60 várek prádla
(...sice som citala, ze sa niektore mamicky stazuju, ze nevyperie neskor skvrny od prikrmov, alebo ze nevonia...ale na zaciatku to urcite nie je podstatne...
Hm, ale aj tak treba odskusat, lebo aj na takyto prasok, ktory je urceny pre citlivu detsku pokozku, moze dietatko zareagovat...
Používala jsem také Lovelu, ale jak píše Keria, když začnou skvrny od příkrmů, již to tak dobře nevypere. Asi od roku už používám Persil sensitive. Dávám vždy máchání navíc a bez aviváže.
Myslím, že bílé mýdlo je také bez závad a tím se vyperou všechny skvrny, kouknu jak se jmenuje co používám Lanza to není, ta mě nenadchla....Stačí namydlit a nechat chvilku bejt..No je s tím teda trochu práce. Já dříve používala na plínky jedině to..a jsou naprosto bez skvrn. Stále jich část je v oběhu..jsou rozpůjčované i když 25 let staré..
JInak nevím, co je teď ani na trhu..
www.evciny-stra..
Já teda nic zvláštního nepoužívala,vše jsem dávala prát najednou
až se za to začínám stydět
Evčo, jak je vidět, dětičky to přežily ve zdraví, tak se nemáš za co stydět

Ostatním děkuju za radu.
Hned zítra koupím Lovelu. Chystáme s dcerou výbavičku do porodnice.
Za 14 dní bych měla být zase babička 
Přesně tak. Navoní, ale nevypere. Stačí jen pro ta úplně malá miminka, co ještě moc nečuňákujou
. Používala jsem pak docela dlouho ještě Forsil, na doporučení kamarádky. Dovezli mi to vždycky dokonce až domů. 
[www.efekt.cz]
Ivi díky.
už se nám to blíží, tak se musí babička trochu postarat, že jo.

Helí??? Ty teprve chystáš 14 dné před termínem porodu tašku??? To už byl Adámek týden doma z porodnice hiiiii. Teda Helenko vy jste holky kaskadérky

A kdy je vůbec nejvyšší čas si začít chystat tašku do porodnice? Poraďte nezkušené těhulce.
Simi v klidu a s rozvahou tak 6 týdnů předem, abys tam stihla dodat vše na cos zapoměla a aby Tě spěchající mimi nepřekvapilo. Náš Adámek si pospíšil tenkrát velmi a Martina byla naštěstí připravená
Jáji, takže až nastupím na mateřskou je na čase vytáhnout kabelu. Děkuji za info, protože já se bála abych ji už nemusela chystat někdy teď v 6.měsíci a pak za další 2 měsíce kontrolovat zda mi neprošla kosmetika atd.
hiii nachystej si hlavně to základní, aby Tě nezaskočilo, že máš doma třena málo hygienických potřeb pro sebe, nebo a to jsem zažila hiiii, když si maminka v porodnici sušila tajně prádlo co přivezla sebou v pytlíku mokré rovnou z automatky :-). Prostě nepočíta, že už to bude.....nebyla to žádná socka hiii a byla z toho na oddělení bezva švanda jak jsme jí pomáhaly to ututlat.