![]() |
úterý 26. ledna, 22:48 Svátek má Zora
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Potřebujete si zanadávat? (II)
Cancourku, asi bude něco ve vzduchu. Ten můj drahý polovička mě poslední dobou též vytáčí. Sedí doma a vymýšlí ptákoviny. Nejprve mi vyhodil boty na zahradu. To akorát zavřely malý krámy včetně obuví. Měly krásnou pevnou podrážku a nebyly děravé. A krásně se v nich rylo a šplhalo po stromě. V sobotu čistil pračku a vyhodil mi kartáč na ruce - jediný kartáč, který mi krásně vydrbal bahno z pod nehtů. Ostatní si ani neškrtnou, páč jsou měkký. Připravila jsem si velký papírový pytel na větvičky thůjí na přikrytí - pytel zmizel. A to je pořád. "Uklízí" v naprosto nevhodnou dobu a samozřejmě o ničem nic neví. Kdyby alespoň na férovku řekl, dobře, vyhodil jsem to. Ale já ještě jak tatar lítám po baráku a hodinu hledám, kde by to asi tak všude mohlo být. Teď mi chtěl vyhodit vánoční formičky - no vždyť jsem je přece celý rok nepoužila

A před měsícem rozmontoval záchod. Jediný den, kdy jsem měla velmi zrychlený metabolismus. Většinou mám problém opačný.
Myslím, že tohle po tomto argumentu by mě museli osvobodit.
K Tobě taky přijedu pomoct kopat díru... rýč mám kvalitní
.
Nejhorší je chlap, který se nudí...
a proto já mám neustále připravený v pohotovosti seznam možných prací
.. .se pak vždycky brání: Ale já se nenudím! A já: Jak to? Vždyť se koukáš na televizi! A to je důkaz, že nemáš co dělat...

Jo, a to načasování, to oni mají vždycky geniální... třeba začít opravovat protékající záchod, když za půl hodiny má přijít návštěva (ač je podána reklamace týden...
).
Ale vzhledem k věku už se nerozčiluji, nedivím, nekomentuji... beru to jako součást života v páru
.
Podařilo se mě usnout, a probudil mě smrad, Polévka na zítra se mě vyvařila, hrnek na vyhození
cancourek, samanka, anavi .............. vybírejte slovíčka
. Mám takový dojem, že bych vás nechtěl mít doma ani vycpaný
, ..... teď zrovna nic nedělám a jde mi to moc dobře 
Taku, po 18 hodině večerní už jsem schopná to tolerovat
ale aby prudil od rána jenom kvůli tomu, že nemá co dělat, je na zabití
když opáčím, že je stále ještě potřeba tohle, tohle, tohle, na to je vždycky výmluv dost. Venku už je zima - nemám teď kde koupit materiál - jasně,že jsem tam volal, ale nikdo to nebere - no zrovna teď se do toho budu pouštět - a nevíš, kde na to mám vzít čas???!!!

TAKže ty vybírej slovíčka, já ti dám vycpaný

Kdyby byly jen holky, tak by vše bylo jak ze škatulky, čisté, voňavé, hned hotové, krásné ...
Kdyby byli jen klucí, tak, tak navím. To by byla nuda. Pivo, fotbal, pivo, pupek, zapranej límec u košile, ... . Už plýtvám inteligencí, TAK dost.
Ano, vycpaný je silný výraz - opravuji na vyfocený
(taky jsem mohl napsat nafukovací)

Téda TAKu!! Teď jsem celá smutná, dyk já jsem učiněnej poklad!!
Někdy je fakt lepší, když neděláte NIC... já včera rozvařené tři chody jídla a pán domu přišel, že slíbil dětem upéct rohlíky... na lince nebyl milimetr místa... Tak jsem to zatrhla, nehodlala jsem vařit do půlnoci... Puboši se vyskytli v půl desáté večer v kuchyni, jestli už jsou upečené ty rohlíky... říkám nic, vemte si chleba...protáhlé obličeje a ten můj jim ještě práskl viníka toho všeho.
Tak já to tvrdím roky, že mě ta rozdílnost pohlaví vlastně baví (o čem bychom s holkama kecaly taky, že jo
Dám na stůl vázu s kytkou, hezkou prostírku - kamarádka: Jé, ty to máš vymazlený
Synové: Je nutnost mít tady nějakou dekoraci, když už takhle je ten stůl malej?

Dám na stůl nažehlený, navoněný ubrus, prostírky... mám radost, kamarádka: Jé, vy tak hezky stolujete.
Synové: Seš si jistá, že tady ten ubrus chceš? My jsme si totiž jistý, že ten čistej nepřežije...

Dám na okno kytku, kamarádka: Tobě ty kytky na oknech tak jdou a kvetou, to je krása!
Synové: A okna jsou od toho, aby se mohlo normálně vyvětrat nebo se musí nejdřív odstavit pět květináčů, aby se mohla otevřít aspoň ventilačka?
Já vždycky říkám, že aby moje domácnost byla voňavá, čistá a bez různých "nehod", musela bych tam opravdu bydlet sama... Včera přijdu, drobky všude, na ubruse vylitý lák od okurek (protože žena si vyndá vidličkou okurky do mističky a inteligentně je pojídá a nešahá tam pařátama
, oni samo vezmou na stůl celou sklenici, postupně vytahují okurky a cintaj ten lák po ubruse... to je, panečku, soužitíčko
)... já se fakt snažím je pro budoucí ženy vychovat dobře
, ale je to dřina... ta předaná genetická informace je poměrně silný soupeř
.
Anavi, jsem o generaci, tím pádem zkušenosti, taky nejsem otrok bytu(chcete bydlet ve chlívě - užijte si to - časem otupíš a zjistíš, že pokud tě nemá jebnout, je lepší tenhle přístup) .., mám ráda čisto a naklizeno, nesnáším vikslajvantové ubrusy - v kuchyni na stole JE vikslajvant bo abych 3x denně dávala čistý ... ani náhodou, v obýváku momentálně máme celý velký Schleich ranč, nedostanu se do skříněk s doklady, účty atp. ...to se válí na kachláčích ... nepose.u se do vejšky ... potřebuju mít udělanou s Tondou školu, uvařeno, vypráno, sklizeno ze zahrady (nemám zatím vše) ...... nemám čas se rozepisovat, dědek už hrká příbory, za chvíli je 12. OBĚD (že od rána se vyloženě oflakuje od PC k TV a odnikud nikam - co po mně vlastně chceš, plný sklep vody, před barákem konťas na borel z půdy - už hubou uklízí 7 let) ............. No nic ... jdu dávat na stůl, po o dodělat úkoly a upéct dědkovi dortu k narozkám - zítra příjdou mladí přát.
Babčo, já byla na to uklízení fakt ujetá
, trošku byl pro mě problém přijmout element "dítě" v domácnosti... protože najednou tam někdo slintá, drobí, rozlévá
, ale už jsem se posunula za ty roky o hodně dál. Velmi se mi psychicky ulevilo, když jsem se zařekla, že nebudu chodit do pokojíčků svých synů (na radu kamarádky, která mi řekla: Dokud to neprotejká stropem, nelezu tam
). Jen jim hlásím: Peru bílé, peru černé, peru barevné a zařiďte se.. nedáte, nemáte, poraďte si.Syn už teď týden uklízí... vadí to jemu samotnému, že nemohl nic najít
a že má ve skříních věci, které nosil, když mu bylo 12. Takže ... chce to nechat prostor a nenervovat se.
Naše mamka má ráda naklizeno, takže jsem tím byla trochu poznamenaná. Když má neumytý hrníček ve dřezu, vím, že jí není dobře, jinak by to nedopustila. Noviny přečte a odnese do sběru, dokouká na televizi, ovladač uklidí do skříňky, nebude se jí přece válet na stole v obýváku
. Takže jí těžko vysvětluji, že mám stanovené priority.. Svítí právě sluničko? Tak se neluxuje, ale dělá se na zahradě, luxovat můžu, až bude pršet... Čili - naprosto ti rozumím.

Taky se mě kluci ptali, proč nedám igelitový ubrus... tak to je věc, přes kterou jsem se ještě nepřenesla. Mám látkových asi 5, a za cenu každodenního praní a žehlení - umělý ne!

Neodvážím se sem ovšem dát foto, jak vypadal náš obývák, když měl mladej teď 2,5 měsíce nohu v sádře... to jsem vchod do baráku bránila vlastním tělem, aby nikdo nezahlédl z našeho obydlí nic!!! To jsem se fakt styděla...
Ale syn to komentoval slovy: takhle si představuju pravý domov
, je to tady takové zabydlené, všechno po ruce.
To měl na mysli, že byl obložený jídlem, pitím, lékama, injekcema, obvazama, holema... různýma polohovacíma podložkama... uf, já kvetla. 
Hele, já bych v rámci zachování duševního zdraví i otupěla, ale někdy mám celkem stísněný pocit, že by zrovna v tu chvíli měla zazvonit nějaká nečekaná návštěva!
¨
Proto od jisté doby akceptuji již návštěvy předem nahlášené - nejlépe s týdenním předstihem.