|
|
středa 16. září, 21:17 Svátek má Ludmila
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: čemeřice - helleborus
Ali úžasné trsy, nevím zda někdy je takové budu mít
, ty už se úplně rozvinou, tak bych u nich byla furt
, já posílám Early rose,Karli, a Liaru a včelky byly z nich nadšené, první ňamka
Parádní čemeřice, u nás je pod sněhem a na okně zmzrly ,ale vzpamatují se.
Tak hlásím, že už tam taky něco leze...
Gabčo, vypadá to moc dobře
.
Dnes jsem se dala do čištění a musím konstatovat, že ne všechny zvládly ty mrazy dobře. Stvoly s květy se ani nenarovnaly, muselo to jít pryč, co bylo více nakvetlé, tak problém. Ty pozdnější teprve mají puky. Přesto jsem letos všechny listy razantně odstranila, i když mám ráda pár listů nechat, letos to nejde nechat. Nové to daly všechny dobře.
Také jsem na obecním ostříhala všechny listy, tak jsem zvědavá , co to s nima udělá, poupat mají plno
Nemám pořádné foto, ale z Karli opět plápolám, vloni taky, barvu má neskutečnou a když trochu sluníčka.....má tu 1*
Teda Alenko, to je nádhera
Ty už jsi v plném květu. U nás ráno ještě -3 °C, takže holky se ještě choulí v poupatech.
Gabi, tahle WB Karli je velmi odolná, zdá se mi.....mám ji 2hým rokem, ani nevím zda byla na letošní sezonu v nabídce, myslím že ji Spomyšl měl - má, ale ta barva na foto tam neodpovídá, ta je fakt jedinečná. V plném květu to není a furt zpoždění, ale letos jsem listy dala pryč, jak je mokro....jsou i jiné pěkné, ale tahle vyniká.
přidám pár květů na kuk
, Sho.star, Benotta, Camelot, Rose, Karli
Můj Camelot z loňska se snaží taky
Ali, prej pár květů
, vždyt´ je to úplná záplava , nádhera 
Mančo, taky pěkný Camelot
Ahoj po dlouhé době.
Doufám, že se máte všechny v rámci možností dobře.
Obdivuju vaše čemeřice, já je mám bídné, furt s nimi šíbuju, a moc to nezvládají. A ty, co jsou na jednom místě už dlouhou dobu, mi poničila hrabáním liška (v Praze!)
1, WB Linda - moc jí chválím, zvládla i mrazy, že začátku víc do bílá, teď je krásně smetanová
2, BW Lola
3, Hello Amber - taková prťavka pořád, ale poměrně časná a spolehlivá, mám ji u posezení
4 Ice Red - taky miláček, zvládá ten kýbl dlouhodobě
5, orientálka- tahle se líbila Regi
Kiko, hlavně když něco kvete, máš je pěkné. Lindu neznám, krásná. Moc to stěhování nemají rády, vlastně jako většina kytek.
začínají se holky vzpamatovávat, musela jsem vystžřihovat i puky, i když si myslím, že to bylo vloni lepší, co mně udivuje, je spousta čmeláčích matek, to snad dřív nebylo
tohle je nová Breaker Lemon, květ krásně kouká nahoru, velký, jak je u tebe Basti?