neděle 10. listopadu, 20:20 Svátek má Evžen
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Dělená strava
Diskutujte!
Rádi vaříte, nebo naopak vyšíváte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
holky
no nevim nevim )))prave ze tu mouku nemam jeste))sesi ji ma tez objednanou))jsem zvedava komu prijde driv)))
holky
Re: holky
bude to hotove))ted jeste abych to mohla ochutnat musi to radne vystydnout)))chjooo jeste ze je venku zima))
Re: Dělená strava podle Lenky Kořínkové 2
marci
diky moc ty moje zachrankyne
yris
taky mě napadlo, že už máš tu kokosovou mouku
holky jdu cvičit, když přežiju, ozvu se
yris, tak nás nenapínej, co to je za překvapení?
holky, já pořád přemýšlím o té čokoládě, co máme v tipech jako neutrál, píše se, že tam není rostlinný tuk, ale není kakaové máslo vlastně rostlinný tuk? Pořád mi to vrtá hlavou
petronela
a ja myslela ze rostlinne tuky je neutral?no to sem blazen z toho))
Re: petronela
olivac neni neutral?
holky
tak vas uz nebudu napinat))) po celem baraku to tu voni jak v pekarne skoda ze tu nejste)))jeste aby to taky chutnalo)))
jsou to skvarkove placky
(Dana)
Re: esterllita
yris-ty nás napínáš jak kšandy,já dělala kokosové pusinky s tvarohem,potřebovala jsem zdělat bílky,a jsou dobré jen příště dám méně cukru .--ale mám na zítra do práce snídani to budou čučet .
(Dana)
yris-tak to šoupni receptík.Zní to lákavě.
dana
to si pis ze budou))koleginka moje by mooc potrebovala zhubnout je to moc hodna holka a ma za sebou hodne spatny rok,pochovala maminku,prestala kvuli ni kourit,stresy a vse ...dohromady ted ma 114kilo,tak ji pomohu zaregistrovat ano?s vama ji to deleni urcite pujde, vubec nic o tom nevi
Rostlinné tuky jsou neutrál ale s kytičkama se vážou.Olivový olej jako jediný se neváže a je taky neutrál.
Kakaové máslo obsahují kakaové boby .Myslím,že trochu čokoládky neuškodí,je to přímo součást kakaa.
tak devcatka)))placky jsou super!!!!!!!!!!! jak dam spat holcicky moje, tak poslu receptik))mam z nich ohromnou radost snad i vy budete mit))jsou totiz zviratkove)tak jdu dat hovezi steak a k tomu skvarkovou jako prilohu mnam..
yris
Jé,úplně mi tečou sliny!!! A kamarádku přiveď,bude vítána!!!
marci.... jdu na to)jen to chce jeste vychytat))mozna tam nedavat to syrove vejce)))