![]() |
středa 23. dubna, 00:04 Svátek má Vojtěch
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Růže
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
quendery.rajce...
Re: Růže Meilland
Leonardo da Vinci, krásná zářivá růže. Velmi zdravá, kvete nepřetržitě a ochotně celé léto za každého počasí. Jemně voní.
quendery.rajce...
Gloria Dei - snad nejznámější růže světa. Krásná, ušlechtilá, jemně vonící. Je zdravá, vitální, nevadí jí déšť ani slunce, jen barva květu se trochu mění podle počasí, čím víc sluníčka, tím méně růžové na okrajích něžných květů.
quendery.rajce...
Swany - drobná pokryvná růžička, čistě bílá bez barevných tónů. Na fotce je jednoroční "mládě". Roste rychle, kvete ochotně celé léto, jen ke konci se objevuje ČS.
danypv.rajce.id..
Tak tohle téma je pro mě pouze na sledovačku, kromě Eden Rose (= Pierre de Ronsard) mám jen Lovely Green, Colette Clair Matin, Bonica a Leonado da Vinci a ty ještě nekvetly. Budu teda áchat nad vašimi fotkami.
Co mám, jsem se snažila vzpomenout pomocí tohoto seznamu [www.rosebook.ru]
Věrko, Gloria Dei nádherná, u mě nějaký z četných sportů do oranž, v létě vyfotím. No a Swany bez komentáře

Já tedy přidám Pink Swany, mám ji novou a jsem moc spokojená, květy vydrží neskutečně dlouho,možná až moc, pak zhnědnou, musí se odloupnout. A nevadí jim vůbec déšť.
[www.helpmefind.com]
www.chlupatarad..
leonardo da vinci
Lovely Green
patří mezi mé oblíbené, sice nevoní ale je krásná nejen sama o sobě ale i jako doplněk ostatním růžím, drobnější květy ale krásně naducané které se nikdy zcela neotevřou a je opravdu zelenkavá,..zdravá, doufám že se teprve ukáže v plné kráse sazená podzim 2010
mám nasazenou na podzim . budu se těšit - pokud nezmrzla..

www.chlupatarad..
královna gloria dei
Pretty Sunrise - další oblíbenkyně, kvete celou sezonu, perfektně zdravá, krásná duhová, okatá,..
Glorii máš krásně vybarvenou - moje je víc do žluta.
mmmm
to je nadhery..
holky uz za par mesicu
www.chlupatarad..
ona když se otvírá, je krásně růžová, jak květy stárnou, bělají, nebo když není takové horko, slunečno, je růžovější
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Mě nadchla ta Prety sunrise