pondělí 10. listopadu, 23:57 Svátek má Evžen
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Libi

Cibuloviny

Datum: 16.01.2007 18:21

Koupila jsem si ve výprodeji v baumaxu cibuloviny - jarní i podzimní. Co mám dělat s těmi, které měly být na podzim už v zemi? Některé z nich jsou už napučené. Mám je zasadit třeba do nějakého truhlíku nebo mísy a dát do chodby? Bude jim stačit kratší doba na to, aby se uhnízdily a na jaře vykvetly?  Minulý rok jsem tak už měla ve velké míse sesazené hyacinty, fotka tu také někde je.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 1 z 21
  • Autor: Betas

Re: Cibuloviny

Datum: 12.05.2023 07:52

e33a48ef-f9f2-4560-9f39-71e21c4e1b34.jpeg

Foto loni, klasicky emperor.

Letos jsem zatim vzteky ani nefotila grinning smiley , ale je to klasicka jednoducha Purissima, vyfotim o vikendu..

gabca napsal(a):

Betas napsal(a):

No je mi to uplne jasny, ze na podzim zas do Lidlu pobezim grinning smiley

Holky, zaznamenaly jste tu prosim ten muj dotaz s Exotic Emperor..? Jsem jedina, ktere lonske vykvetly jako obycejne jednoduche..? 🙈

Ano, jsi jediná. grinning smiley

Nevím, jak mají vypadat, ale já je nikdy neměla úplně plné, spíš tak napůl.

Dej foto vloni a letos.

• Autor: Reklama

• Re: Cibuloviny

Datum: 12.05.2023 12:31

346056970_1874329439604446_1959942070791282320_n.jpg

Purisima jsou ty nejkrásnější tulipány co můžou být. Já mám jediný trs tulipánů je to zbytek z těch všech, které jsem za 20 let nakoupila,. Lídlové, měly být Van eik nebo tak nějak a jsou to obyč črvené v tom nejošklivějším odstínu červené co existuje a musím se tvářit že z nich mám radost když jiné nemám.

• Autor: Betas

Datum: 12.05.2023 13:59

Tak ti aspon ladi k autu grinning smiley

Purissima se mi libi, ale mam je jinde tohle mela byt skupinka cisaru.. Ale pravdou je, ze urcite lepsi tato zamena, nez zas nejake dalsi cervene.. spinning smiley sticking its tongue out

• Autor: alenak

Datum: 12.05.2023 21:10

dsc05519.jpg

Já zas napíšu, hlavně když to kvete. grinning smiley smiling smiley

Když by jste kupovaly některá na podzim tulipány, mohu doporučit tuto lidláckou směsku, pozdní, drží, moc nepřirůstá, ale jako jedinné mi voní po citronu, ty světlé poloplné. Bohužel jsem nenašla visačku....

Datum: 12.05.2023 22:18

Aleno, už jsem na ni koukala a koukala po místě, To je problém. Je podařená. thumbs down

• Autor: Kika

Datum: 15.05.2023 12:36

20230515_093801.jpg
    Další fotografie:

Zdravím všechny po delší době, teprve teď jsem skoukla vaše tulipány.

Já teda vloni sázela dost tulipánů z Lidlu a zatím se mi nestalo, že by byla záměna až na jednu, ale to je záměna v rámci jednoho pytlíku - mezi fialovými se objevil jeden oranžový.

Jinak letos byly fakt nádherné, pomaličku už končí.

Datum: 15.05.2023 12:46

dsc05323.jpg

Kiko, jsou moc pěkné. Jestli tj. na 1 obr., tak je to směska lidlácká. Ze začátku se mi zdály tmavé, Regina si vzpomene, ale čím jsou starší, tak si jich cením. Ta oranž tam je, nakvétají později než fialové. Celkově jsou pozdní. Strašně dlouho drží a pomalu se množí, více fialové. Jsem s nimi moc spokojená. Ať se jim u tebe daří. smiling smiley

Co jsem si koupila na Floře narcis, stále kvete a voní a proč jsem si jich nekoupila víc.... confused smiley

• Autor: Kika

Datum: 15.05.2023 13:42

20230515_133518.jpg
    Další fotografie:

Aha, díky, to jsem už asi zapomněla. Ale u druhých fialových ho určitě nemám.

A nejtmavší mám tento, fakt mě okouzlil.

Datum: 15.05.2023 13:48

thumbs down, dobře jsi sladila. Mám tyhle teplé barvy ráda. flower smiley

• Autor: babkaela

Datum: 15.05.2023 15:25

Kiko, kráááásné tulipánoviště mls smiley thumbs down .

Aleno, s narcisem .... nooo, s věkem jsme trochu šetřílci, asi ... byla jsem předminulý týden ... urvala jsem se ze řetězu ... v mém oblíbeném zahradnictví ... psala jsem, moc jsem nekoukala kolkolem, šla za určitým cílem, na papírku napsané ... synovi jsem koupila k narozkám mj. tymián, měli v přemíře květníků (náhodou se při pikýrování zadařilo) dvě barvy žlutý a zelený sezaný, jen 2 sadbovače ... nebudu za hvězdu, nepamatuji si, který byl který, já vzala jen jeden ... mrzí mne to, líbil by se mi taky místo na něj je ... jenže, snad ne šetřílek tak úplně, vzrostlé, opravdu životaschopné rostliny za pade, není předraženo ... ale, potřebovala jsem nakupovat ještě další a jela HMD a nějak se rukám moc nechce, o zádech raději mlčím.

• Autor: gabca

Datum: 15.05.2023 19:22

p1020797.jpg
    Další fotografie:

Kiko, nádhera. love smiley

Jedno růžovo bílé opojení. flower smiley

• Autor: gabca

Datum: 15.05.2023 20:24

received_818379925799739.jpeg

Regi,už ti vykvetly ty lidlácký bílý, s červeným žíháním? Budou to asi tyto..Mají zatím krásnou perleťovou barvu.

Datum: 15.05.2023 20:34

Gabco, vykvetly. Někde jsem je dokonce dávala.Jsou hezký, jak tvarově, tak i zajímavě vyblitou barvou Mám u nich v pozadí černý bez, výpěstek od Kiky. Vypadají s tím tmavým pozadím moc dobře.

Pozdně kvetoucí tulipány bývají zajímavé tvarově i barevně velice často.Tady je začnou přetloukat rhododendrony. Na jaro bych potřebovala dvojitou zahradu. Pak už vy stačila poloviční.

• Autor: Manca

Datum: 16.05.2023 06:13

img_20230512_133846.jpg
    Další fotografie:

Třapaté tulipány jsou v háji

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.