![]() |
neděle 1. října, 00:13 Svátek má Igor
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Cibuloviny
Teda Kiko, ty jsi nadšenec.

Ty Pink Charm jsem chtěla taky, ale bohužel u nás měli 2 kg balení jen směs, pak žlutý s oranžovou trubkou a celý žlutý. Tulipánů taky měli hafo. Kupovala jsem i troje hyacinty, ty tmavě vínový a lila. Pak mám narcisy Marinette, Salome a pak nějaký mix.
To jsi měla Kiko nákup aspoň za tři tisíce co? Když koukám na ten tvůj součet.
Já tu trochu měla za 850,- 
Gabčo, tak aspon něco, že jsi našla. Jsem zvědavá na ty Salome, ty jsem tam nechala.
A cena vůbec ne, počítala jsem to v autě a 1070,- To mi přijde jako velmi slušná cena. Většinu mám za 49 kč/ks.
Alenko, a jak je mozne, ze ti nechali koupit si cibule uz vcera vecer? To jde???
To bych snad zkusila priste, pac dneska to byl u nas dost masakr teda... Asi se to uz rozkriklo a bylo vicc lidi, nez v lonskych letech. Byla jsem mile prekvapena novou nabidkou, kterou jsem vsak ale vubec nebrala, a naopak zklamana z toho, ze ty letite osvedcene druhy, ktere jsem potrebovala dopnit, jako krokusy, ladonky, a tak, vubec nemeli. Bile narcisy opet ne, to se asi nedockam 🥲
Opravdu tu nabidku dost vylepsili 👍👍👍
(ale i tak nakup asi za 1,5 tis
- hodne tech velkych cesneku, velke baleni hycintu, takze vse extra vyhodne
)
ještě jsem dnes narazila na nabídku cibulovin - Jahodárna Brozany. ???
Cibuloviny prodej | Jahodárna Brozany nad Ohří (jahodarnabrozany.cz)
Kaaj, tam mě zklamali. Vloni jsem objednala lilie Elusive. Ještě jsme ti probíraly jestli lepší sázet zjara nebo na podzim. Jsou z nich bílé voňavky.
Letos skutečně rozšířili tak nějak sortiment. Měli ta klasická balení za 39 a extra 59. Pak ještě 49. Tam nejlíp uspěla Kika. A asi by tam byl nejlepší výběr. jenže těhle krabic, byly černé se vzorkem, bylo málo. Velká spousta byla těch různých kombinací. Pak jsem jako novinku zaznamenala tulipány 30ks v pěti druzích v papírových pytlíkách.S převládající barvou. Druhy byly oddělené i popsané. Já vybrala bílou. Pak nějaké česneky, jedny modřence. Lidí nebylo příliš. Projela jsem skutečně tři prodejny. Žádná divočina.A ještě dvě velkobalení hyacintů. Chystáme se je v práci rychlit. Vloni to dopadlo docela dobře.
Včera Bydžov byl slabota. Dnes jsem kvůli Martinette objela v HK všechny prodejny. Až v poslední na mě čekal 1 ks. Já je považuju za nejlepší narcisy. Tulipánů opravdu velký výběr. Emperor orang, exotic, purissima, Moulin Rouge, Blushing Apeldoorn, Blushing Lady, ty namícháme do Purissimy, 2x směska tulipánů, Crispa Mix, vzala jsem i Aliium species mix, hyacinty, ty byly opravdu velké cibule. Marinette si ale půl nechám, nevím co mi tu udělala za paseku moucha. jo ještě narcis Ice Follies. Ty papírové sáčky s tulipány jsem viděla taky, ale bohužel moc neprohlížela. Zákaznice se mi pletly pod ruce.
Ty ceny jsou oproti jiným nabídkách skoro poloviční, tak snad budu pochválena.
Betas, v každé prodejně v HK byly ty bílé jednoduché narcisy.....zas nebyly Martinette...., ladoňky, krokusy, irisy, to vše v HK bylo
To je stejně nemoc toto.
Se vám přiznám, že jsem nemocná, v neděli jsem ležela jak lemra s teplotama celý den, ale ráno jsem si dala budíka na pul 7 a dojela si tam. Bylo mi u toho šoufl, málem jsem tam omdlela, ale copak tam můžu za sebe poslat nekoho jiného, když nepoznají ani tulipán od narcisu?
Dneska mi pro změnu luplo v zádech, ale už zase nemám teplotu a nebolí mě celý člověk.
A jak vás tady čtu, asi si tam zítra ještě zajedu.
Jako dárek je to taky super. 
Krokusy už jsem chtěla vloni, ty u nás vůbec nebyly.
Gabčo
, koukám, že kytky uzdravují
, v každé prodejně bylo něco trochu jinýho....
Aleno, v jakem baleni jste meli bile jednoduche narcisy? V tom 2kg? U nas ani prd, ani v malem baleni. Objela jsem tri prodejny u nas... a krokusy jen obyc tenke fialove. Ja pasla po buclatych King of stripes z lonska... ty jste tam meli?
A ladonky jste meli v jakych barvach? U nas vsude jen bila..
A jakto, ze teda, prosim te, slo nakupovat uz vcera..?
Jo, to doufám, že uzdravují.
Něco z mých pokupů.
Gabčo, ten třetí obr. - směska, tam mi narcisy voněly úplně božsky, žádný tak tady nevoní, taky jsem je neteři koupila, doufám že mi je moucha nezničila...
Betas, ty bílý byly v malém balení, ostatní to drobné přesně nevím, vím že byly ty plné modřence, i jiné.
Co se týká prodeje, nevím, šla jsem na 1/2 8 večer, cibuloviny tam byly v regále, ale tolik toho nebylo, třeba přihodili ráno. Asi to má každá prodejna jinak, podle vedoucího. Nikdo si mě nevšímal a nechali mě tam hrabat. V HK toho bylo víc.
Bílé, co jsem viděla, byly jen poeticus recurvus, to jsou ty babičkovské a pak plnokvěté jedny bílé.
S Gabcou máme stejný pytlíky tulipánů, bílý mix.
Crocusů měli minimálně. Snad jen jeden druh v těch za 39,90Kč.
Nemoc je to bez pochyby.A vážná.
no já jsem vyléčená - ani tam nedojdu , ani nezasadím . musí mi stačit , co tady je.. a ty krokusy-- co už jsem se jich nakupovala a pořád se tratí . takže mám aspoń klid. ale měla bych sypnout hnojivo tam , co byly hyacinty. . sice už je asi pozdě, ale vždycky zapomenu . pak jsou to takové chudinky.
narcisů mám až dost - těm se tu daří .
pokud se týká Jahodárna Brozany-- já tam nic nekupovala , jen mi naskočila reklama. pokud by měli to co nabízejí - tak by to bylo hezké