![]() |
sobota 28. ledna, 09:44 Svátek má Otýlie
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Evin, ty myslíš tyhle nízké rozrazily, na sucho a slunce? Máš SZ
Evin, s Krupkou máš pravdu. Ten dělal kosatce a denivky už před revolucí a inzeroval v Zahrádkáři. Měla jsem od něj dost kosatců na staré zahradě. I denivky.A myslím si, i když si nejsem tak úplně jistá, že jsem s ním byla v roce 1992 v Holandsku. Dali jsme ten zájezd tchýni k sedmdesátinám. Dělala to nějaká cestovka z Bydžova a mimo klasického Keukenhofu to byly i nějaké privátní zahradní firmy. Bylo tam i hodně pravověrných fuchsiářů. Cestou zpátky narvanej autobus kytkama. I ten záchod.
Byl tam ještě s nějakým kolegou a probírali věci dost systematicky.
jj -ing . Krupka je pan zahradník . hodně rostlin si sám vypěstoval a já mám od něho ty krásné kosatce. je moc poctivý. všechno má parádně popsané .něco má levné , ale má z dovozu i drahé .
Ten rozrazil bych chtěla také. Pár na obecní, tady je sluníčko jen ráno a pár kousků na slunce, mezi latnaté hortenzie. Příští týden začíná Flora, tak snad něco budou mít.
Tak se přiznám, že neznám, ani jsem snad o této odrůdě nikdy neslyšela. Mám od loňska z Vraňan - tuším Korona, Senga Sengana, Polka, Selva... takže plný záhon, 40 kousků a ještě jsem už stihla vzít od některých na podzim odnože, takže zaplněno. Musela bych dát něco jedině do truhlíků na okna.
Polky jahody jsem kupovala v Čimelicích a nemají chybu
Evin, já jsem od Lucon Glads kupovala na podzim a myslím, že všechny lilie i denivka přišly v pořádku, vypadaly normálně, velké cibule, jen teda teď si neuvědomuju, že bych je viděla rašit, musím prozkoumat zahradu. Ale mám pocit, jestli jsi lilie už není jen zbytek právě od podzima.
A taky jsem kupovala od p. Krupky, asi 12 ks, přišly pěkné kořeny, ale i tak mi teď dva nevyrašily. Takže kdo ví, co jim nesedlo.
Muškátek pro radost ,s překvapivě solidní cenou
Kdo jezdíte do zahradnictví Světí, tak od zítřka otevřeno, začínají prodávat
Dnešní návštěva v zahradnictví ve Světí. Musíme tam ještě jednou, trvalky mají až za týden.
Ten žlutý hořec je z jiného zahradnictví.
Pěkný nákup.
Paráda.
byly už růžové muškáty, ty obyč zonale?. Musím letos koupit, nemám nic. ...
Aleno, muškáty už měli všechny.
Berdo, provětrala jsi peněženku a dobře nakoupila.
Stejně obdivuju jak máš tu mužskou část zpacovanou na kytkový výjezdy.