![]() |
pátek 9. června, 04:16 Svátek má Stanislava
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Tak tohle měli od čtvrtka. Jsou trapní, jak ty akce začínají v různé dny. Stejně chodím cíleně jen jednou v roce na tulipány, mám to z ruky.
Jen tak , pro radost
Kordul,pěkný,tak to má být-pro radost.
Takžeee, dneska v Lidlu jiřinky bordó 8 ks za 169,- ( neteř chce na svatbu, kytky, co kvetou v tu dobu, bude mít v září ), pak dvoje lilie, sestra si koupila begónie a taky nějkou tu jiřinku. Pak jsem si koupila cibulovinu s názvem Brodiaea, neznáte některá ?
A v kauflandu dvoje bezejmenné mini narcisky bílé.
Gábi, jaké begónie a zakolik
Kordulko, ta primulka je
.
Gabčo, begonky bych asi brala, stopro. Jiřiny asi taky ... ale ... pro mne naštěstí, nedostanu se nikam.
Tak jsou doma, já mám jen tu světlou, zase jsem zbytečně šetřila
Eli, a já se zase dostanu, ale nemám už centimetr místa, takže už teď mám asi 30 kytek všeho druhu v květináčích a to je mela to potom uzalévat.
Takže se držím zpátky.
Kordul, ať vám rostou a dělají radost.
Zbyly nám peníze, tak bych ještě nějakou objednala, ale jakou. Co plnokvětá Lily ? , Plnokvetou mamáme
Pry má, Maggi
i ,Grace ,to dopisovala. A ta Lily a Benota, tak radkyně moje, poraďte
Kordul, přeji, ať vám tyhle rostou.
A z těch, co ještě má, bych šla asi do Bennotty. Z jednoho důvodu, ta má ty květy z mých všech čemeřic nejvíce vzpřímené a je krásně vidět střed, plus má výraznou barvu.
Mám i Lily, ale všechny tyto SP (Lily, Maggy i Grace) klopí hlavy. Já je mám v úrovni očí a stejně, pokud se chci podívat na střed, musím je vzít do ruky.
Takhle, jak ukazuje Havlis Brunello, tak přesně tak, se zdviženými hlavičkami, mi stojí Bennotta. Brunelo mám taky, ale mně kouká do strany, klopí mírně.
[www.havlis.cz]