pondělí 30. června, 23:27 Svátek má Šárka
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Konzervace
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Vaření > Konzervace
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..

Autor: Libi

Zavařování

Datum: 01.10.2007 09:33

zavařujete klasicky v hrnci (a jak dlouho) nebo v troubě (to jsem zatím nezkoušela), ale je to prý rychlejší než v hrnci, poté co jsem zavařila už nespočet skleniček s houbama, bych třeba zkusila i tu troubu, jen nevím jak confused smiley

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 2 z 21
  • Autor: drahus

Re: Zavařování

Datum: 19.08.2018 19:05

Nějak moc zdravé - pro mne winking smiley

• Autor: Reklama

Datum: 19.08.2018 19:07

Nakonec budu ještě dělat čalamádu. Dokoupila jsem zelí a cibuli a zítra se do toho pustím.

Kdo to všechno bude baštit, to jsem zvědavá confused smiley smiling smiley

• Autor: Evin

Datum: 19.08.2018 19:34

regina.mocova@gmail.com napsal(a):

Evin, nevím, jestli by stejně neposloužil jen malý panáček vodky bez aronie. grinning smiley U příbuzných na Moravě začímali pomalu všichni den maličkým panáčkem slivovice.Taky moc nemarodili.

Možná, že by posloužil stejně, ale aronie má spoustu vitamínů a je mimořádně zdravá, tak myslím, že jsem s ní nic nezkazila tongue sticking out smiley .

A škoda, že mám jen malý keřík, ten džem, co doporučuje HanaK, bych určitě zkusila, to může být mňamka mls smiley . Tak až mi aronie poporoste grinning smiley .

• Re: Zavařování

Datum: 20.08.2018 08:43

Evin, nezkazila určitě. Ale asi bych při omezeném množství aronie udělala džem a vodku bych ponechala vodkou. grinning smiley Zahájila den maličkým panáčkem a toastíkem nebo jogurtem s aronií.Když nejezdíš, není to žádný problém. smiling smiley

Datum: 20.08.2018 09:17

Pokud někdo chcete džemik, udělám vám ho. Já džem dělám, ale nejím. Jeřabin mám půl stromů, už jsem je nechávala ptákům. Dělala jsem jen šťávu, ta je moc dobrá.

• Autor: maruskasta

Datum: 24.08.2018 00:14

Děkuju ti za typ, já Thermáček mám a vařím s ním hrozně ráda, líbí se mi jak je tam všechno rychle a nemusím mít hodně nádobí thumbs down love smiley Ale zavařování jsem v něm ještě nezkoušela, přitom letos máme tolik švestek, asi to budu muset prubnout grinning smiley

• Autor: gabca

Datum: 27.08.2018 20:17

dsc00377 (9).jpg

Tak přeci jenom jsem musela vyzkoušet nový víčka. Ostružino - malinová marmeláda je nejspíš poslední.

Dneska taky byla kámoška, tak jsem ji zase dvě dala a koukám, že už jich tam moc nemám. grinning smiley Dnes mi přišla na Fb nabídka od spolužačky, že si ode mě odkoupí. Když já je radši daruju. Mám radost, když chutná. winking smiley coffe smiley

• Autor: gabca

Datum: 30.08.2018 22:43

To vypadá zajímavě. Některé recepty mě zaujaly.

[www.oetker.cz]

[www.oetker.cz]

Datum: 31.08.2018 07:37

Ten sirup je zajímavý, ale ten s čokoládou mě osobně nezaujal. Jsem vždycky celá zježená, když někde, kromě dortů, zmrzlin apod, vidím dávat čokoládu nebo ještě hůř, její náhražky a když vidím v TV, jak si mažou nutellu na chleba, zvedá se mi žaludek, jako by tam jedli zvratky stydlin smiley thumbs up

• Autor: babkaela

Datum: 31.08.2018 09:08

Gabčo, tak jak mají rcp. na levandulový sirup, tuším že Honza PM dával kdysi podobný (samo bez Dr. Oetkera) na růžový - z okvětních plátků. Nezkoušela jsem.

Datum: 31.08.2018 09:19

Mně se chuťově líbí to extra broskvové pyré a hruškový sirup se skořicí. To bych snad mohla i vyzkoušet. Hrušek je na stromě dost a kupodivu i přirůstají i když už netuším z čeho.

Švestky mi s čokoládou nějak neladí. Ty mám spojené s mákem.

• Autor: iriska

Datum: 02.09.2018 21:25

tak jsem dnes udělala dvě dávky povidel. Jednu dávku v troubě a druhou v hrnci na plotně. Ta z trouby bude zas jak kámen, tak ji pak rozmixuju tou druhou z hrnce, páč bude asi trochu řidká. Ještě mě čeká červená řepa a letos končím grinning smiley

• Autor: SPIKE

Datum: 02.09.2018 22:17

regina.mocova@gmail.comnapsal(a):

Švestky mi s čokoládou nějak neladí. Ty mám spojené s mákem.

Regino, to mě taky ladí s mákem, ale letos mě nejdřív překvapilo, jak si rozumí švestky s perníkem (dělala jsem podle nějakého receptu na Velikonoce perníčky slepované povidly), až pak mi došlo, že se přece prodávají perníčky s povidly a je to klasika a moc dobrá, i ta čokoláda tam je a ladí to dobře všechno dohromady.

Datum: 03.09.2018 08:04

Perníčky s povidly mám nejradši mls smiley

Datum: 03.09.2018 08:31

Na perníčkách je. Souhlas. I to docela dobře ladí. Ale pokud bych já mohla, tak bych je brala bez čokolády. Nejsem zrovna čokoládová. Někdy i třeba z Míši čokoládu odlupuju.Pardoxně mi zase víc třeba chutná pařížská šlehačka než normální. Chutě jsou neuvěřitelně variabilní věc. smiling smiley

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Konzervace (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.