![]() |
středa 23. dubna, 01:26 Svátek má Vojtěch
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pivoňky
Dřevitá je v plné kráse. Nevíte náhodou co jsou ti kropenatí brouci zač?
Pinko, ještě se ti zítra podívám, ale letos mám pocit, že taková je. Ale je pravda, že jindy byla víc do lososova. Možná trochu mění barvu s ohledem na počasí. Už jsem dávala fotky vloni a určitě byly víc do lososova.
Kiko, krásně kvete stejně jako ta u Pinky. Podle obrázků bývají lososovější. Třeba i v reálu je. Někdy foťáky prostě barvu nevezmou.
Pinko, máš ji nádhernou!
Regi, děkuju.
A zkusila jsem ji znovu nafotit a ano, trochu foťák klame, letos je růžová, ale lososový nádech tam má, což na foťáku není vidět. Ale - nafotila jsem ti tu samou u dcery ve váze a jukni
A jedna "babickovska"
Kiko ta tvoje je taky bohatá a krásná
krása, krása- moje jsou ještě v poupatech ...
Děvčata, paráda. My byli na dovolené v Beskydech a cestou jsme se stavili v Olomouci v botanické a kvetly tam pivoňky. Tak jsem se pokochala.
Gabco, to je nádhera. To není moře ale to už je oceán pivoněk.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Gabi tu co u ní sedíš jsem Ti chtěla závidět, miluju prázdné květy, plné se mi u žádných kytek nelíbí, za mě to nevynikne. Tahle je nádherná.
Gabi, jsi tam jak princezna

Gábi,sluší ti to mezi pivoňkama
Tak ti kropenatí brouci jsou taky zlatohlávkové, z. tmavý.
Gabčo, to je nádhera a moc ti to mezi pivoňkami sluší!

paráda
- kdesi jsem četla , že ten tmavý kropenatý z.je žravý . škodlivý . tak nevím , ale zelený z. se živí pylem .