|
|
středa 20. května, 06:24 Svátek má Zbyšek
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pivoňky
Mám coral Charm, ale ještě nekvete. Teda myslím, vybírala jsem mezi dvěma coral. Na internetu byly fotky oranžové i růžové, tak jsem zvědavá. Já moc na ty růžovo fialové nejsem.
Naše pivoňky. První je už odkvetlâ, letitá po pra (pra) babičce
Bílá a růžová bez jména. A minulý rok jsem si také pořídila Bartzelu, bude mít letos jeden květ
Ta Coral charm mě také láká... 
Tak hurá, povedlo se odeslat fotky, to byla očista...
Coral mám ,ale ještě nekvete
Tak jsem si bláhově myslela, že mám zachráněné květy dřevité, protože v mrazech měla malá poupata. Ale poupata jsou stále, nerozvíjejí se a jsou v háji.
Re: Pivoňky se
Kamil krásně kvetou a fotky super
tak u nás konečně trochu sprchlo - sice ne moc , ale i tak se to počítá . ..
no pivońky začínají kvést .je jich tam šest druhů a letos jsou hodně nachystané -
to je vůně
Dobrý večer.
Je možné bylinné pivonky vysadit rovnou do trávníku? Bude se jim dařit?
Děkuji za rady. Jana
Jano, naše letité babičkovské bylinné pivoňky v trávnu rostou a prosperují, u souseda odnaproti také ... ale, původně byly sázené do odpleveleného místa, jen jsou tam už mraky let a zaplevelit se nám oběma podařilo fest.
Dle mne, dařit se jim bude, jen netuším, zda teď je nejvhodnější doba na přesazování ... zákony zahrady ovšem všude fungují jinak. Dnes ve Strážnici jsem také viděla pivoňky v trávníku a na několika místech a byly úúúžasné.
Taky si myslím že v trávníku budou prosperovat, ale vysazené do vypletého místa. Přimlouvala bych se na vysazování pivoní až koncem srpna, září. I když jsou v květníku, tak květník do země, nebude se tak pálit přes léto a vysušovat.
Takhle kvete podnož po dřevité. Letos má více poupat , líbí se mi. Ještě že jsem to neodstranila, když roub odešel.
Je povedená.
Kaaj, ty musíš být jak parfumerii. Krásný kousky.
Sázela bych jak píše Alena a přijde na to, jak velká je rostlina. Ale stejně v každém případě první roky nenechat zarůst trávou.
Mě asi kvetou ty parádní pivoňky, a ani jsem je neviděla. Zase do nich leje.
Ještě po babičce.... úžasná vůně