|
|
neděle 8. března, 08:56 Svátek má Gabriela
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Elo, už byly i tady semena.... vypravovala mi známá, že už viděla někde v obchodech velikonoční zboží
např. Action...
Semena jsem viděla v Penny,ale to velikonoční zboží už před Vánocemi v Kik.
Už s Eliškou objednávame semínka kopřiv
Proč tak všichni spěchají....
Kopřivy se koncem ledna už sejí.
Se mnou se něco stalo
, konec ledna a mě vůbec ani nenapadá, koukat kde co objednám. A to čekám, že mi toho spousta pomrzlo a přesto žádný zájem. Koupila jsem jen pár semen a tot´ vše. No jsem zvědavá, kdy se to ve mě ozve 
Pinko
, jsem na tom podobně, ale ani na rozdíl od tebe, nemám koupena semena. Nejdříve musím zkontrolovat stará, co zbylo. Ale dnes jsem si koupila moc pěkné karafiátky v Lidlu, i když ten palmový list u toho už je vyhozen, to bylo jak na pohřeb. Jak je letos více zimy, tak si myslím, že to bude opožděné, já ujíždím na chudobkách a maceškách, to si ještě počkám....
Ali, já bych neměla ani ta semínka, kdyby mi Neoseeds neposlal nabídku, už jsem tam někdy objednávala.
Já si právě udělala třetí objednávku (vesměs stromky a čemeřice). Až mi to začne na jaře chodit, nebudu vědět, kam dřív. Semínka mám jarní cibulku a kedlubny, něco vlastních, budu muset vyházet všechno starší, beztak už nevyklíčí. Samozřejmě do misek s hlínou, to zas by mi nedalo. Na jarní cibulku se teda těším, s tou jsem loni hodně vařila.
Já zatím taky nic.
my s Eliškou jedeme letos v kopřivách, jestli vzejdou všechny ,tak se z toho pos..,
Varuju před čemeřicemi ze Spomyšle, letos fakt hnus
Manco, napadlo mě špatné uskladnění přes zimu, prdí na to. Žižková to má ošéfované lépe, brala jsem kdysi z jara a pohoda.To mají od podzimu neprodané. Ostříhala bych, podívej se na kořeny, prolej lignohumátem, hlavně brzo do země. Ať se jim daří.
Teda za ty peníze,že se nestyděj,díky za zprávu.
Na základě botanického posouzení zaslaných fotografií konstatujeme, že rostliny jsou v naprostém pořádku a jejich stav odpovídá danému vegetačnímu období a specifickému charakteru těchto kultivarů.
Vzhledem k výše uvedenému Vaši reklamaci a žádost o vrácení peněz na uvedený účet zamítáme jako neopodstatněnou.
Arogance ve Spomyšli nezná hranic. Takže se jdu rozhodnout, jestli jim pošlu všechny, nebo jen některé. Co pošlu zpět, to zdechne najisto, tak je mi jich trochu líto, ale zas živit ze svých peněz podvodníky taky nebudu. No nic, jdu na zahradu, je hezky.