pátek 4. října, 08:13 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
Byla jsem včera v Lidlu. Nevěřícně koukala, co bylo cibulovin a nikdo u nich, odolala, není kam sázet, hryzce krmit nebudu.
Po ceste do Prahy jsme objeli par zahradnictvi.. pokus c. 3 s bilou skimmii; zkusim na balkon hebe, zaujal me ruzovy kvet; a astricky - na zahrade dosud nemam ani jednu a uz tolik podzimu si rikam, ze bych mela vyzkouset..
Pak jeste nejake traviny, mini gauru a agastache na doplneni noveho zahonu, tak se tesim, az polevi deste a budu se moct do toho vseho pustit..
Dnes mi přišla plumerie, je celkem velká má i na květ, květ jestli vykvete, bude překvapení jaké bude barvy. Mám jednu rostlinu kterou jsem dostala gratis jsko malou, ještě nekvetla.
Dlouho jsem plumerie sháněla, ve směs jen semínka. Teď se mi zadařilo sehnat tuto ristlinu a ještě mám objednané pár sazenic. Barvy květu bude překvapení, sazenice jsou vypěstované ze směsi semínek z různých plumerií
Magusko, plumrie vypadá pěkně a zdravě, tak ať ti i krásně kvete.
Já jsem loni zaváhala, měli je kvetoucí v baumaxu za slušnou cenu... miluji jejich vůni.
Sehnala jsem rostlinu v citrus-shop, nebyla laciná měří kolem 66cm, jinak mají sazenice v neoseeds, tam jsem dělala ještě objednávku
Tak jsem zvědavá na sazenice jak budou vypadat
Magusko, ať ti roste. Ale ty se nemůžeš snad ani vejít. Já už se pomalu děsím, kam co budu ukládat.
No bude to zajímavé letos se zazimováním, hlavně do skleníku. Přibylo ujatých fikových řízků. A to ještě zakořeňuji z dovolené.
Měla jsem ještě objednané mladé sazenice plumerie z neoseeds, dnes přišla dobírka, 1 větší byla v nabídce poslední a 3 menší. Vypadají celkem dobře, jen jsem dosypala zeminu.
Magusko, až pokvetou, dej určitě foto.
Graffiti a ještě dvě Mojita, o kterých si nejsem jistá, že to budou ony. Levné, nebo drahé, nejsou zárukou kultivaru.
Včera jsem trošku utrácela- Lomikámen a olověnec.
Berdo, tenhle lomikámen vůbec neznám. Znám ten klasický, zjara kvetoucí skalničku.
Berdo, ať to roste. Olověnec mám letitý a je to nádherná barva. Lomikámen taky neznám, listy mi připadají jak od jaterníku....
Dnes jsem si koupila 2 vřesy v Lidlu, 1 drobnokvětou macešku. Koukala jsem, co bylo ještě v Lidlu cibulovin, k nevíře.
Regino, je to novinka, podzimní lomikámen. Měli v zahradnictví tři barvy. Uvidíma jak přežije zimu.
Berdo, pak dej vědět. Vypadá hezky.