![]() |
středa 23. dubna, 01:30 Svátek má Vojtěch
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Dům a stavba
hodnocení: 3.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Stavíte, nebo již bydlíte ve vlastním? Podělte se o řešení svého bydlení s ostatními!
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Rekonstrukce domu
Google
(a co najdeš si nech pro sebe, my si to dle potřeby najdeme sami)
Hančí, ty seš dneska nějaká našlápnutá

Já se nedivím, už mi ta "nenápadná" reklama taky leze krkem, divím se, že někomu stojí za to se zaregistrovat a cpát lidem to, co si najdou na netu. Navíc - když budu z Prahy, co mě bude zajímat firma z Brna.Pokud budu investovat do rekonstrukce, obejdu pár známých a pozeptám se na reference nebo se někde poradím. Určitě si nenajmu firmu z netu

www.samokecna.e..
Proc se nezeptas treba na tomhle foru?
[www.poradte.cz]
Okna nemusíš hned vyměnovat, ale můžeš je nechat opravit, pokud jsou jakžtakž zachovalá. Máme vyměnéné kování, opálený náteř a daný nový a neskutečně prokoukly. Jsou dřevěné a k domu ladí skvělě, mnohel líp než plastovka a ušetřili jsme, přesto že nám to dělal firma.Za nové bysme dali mnohem víc
Děte s těma reklamama někam
( Brno, 250m n.m.)
Míšo, taky mě štvou
, už rovnou klikám na nahlásit 
Na jediný "volnější" týden jsme si naplánovali výměnu podlahy v OP ... doposud vycházelo počasí, dneska je poprvé zamrzlo. Dole máme jak v psírně (museli jsme vypnout podl. topení), a protože museli podlahu brousit, byl všude takový ten jemný stavební prach, i když jsme olepili dveře ap. Ale bude to stát za to.
Teď mám dilema, jakou barvou vymalovat, jednu stěnu bych chtěla barevnou. Asi vyberu odstín z dlažby, vzor travertin (nábytek je dýha buk, sedačka tmavě hnědá).
Lani, dlažba bude perfektní
, musím se pochlubit mám na stolku desku z travertinu, je to těžké jak bejk 
To věřím, Kordul.
Přírodní kámen nemáme, je to kalibrovaná dlažba Ibero Marble Porcellanico. Je hotová, majstr byl moc šikovný. Jen já jsem byla o víkendu mimo provoz, postihla mě viróza hovnóza, šlo to všudy, kudy mohlo, darmo mluvit ...
... Lani, moc pěkný a jaká bude údržba
....takovou virózu jsem měla také, dnes už OK
www.majkaj.webg..
Já si myslím, že paradoxně se to bude udržovat dobře. V hotelích mají vždy něco podobného a nevypadá, že by to drvali kartáčkem na zuby.
Já myslím, že bude stačit když se budou klouzat v ponožkách a je vytřeno
. Vypadá to jako ledová plocha. Krásný.
.......chodím doma v ponožkách, ale tady bych se asi rozplácla
, na pohled moc pěkné