![]() |
čtvrtek 3. července, 07:07 Svátek má Radomír
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Detaily mojí zahrádky
Kordul jsi neskutečná
, to si asi děláš a vymýšlíš k narozeninám, ale rozumím tomu. 
...aby mě měli kam zahrabat
Kordul tak hodne zdaru!

Ja jsem dnes tez zahajila prace na rozsirovani hortenzaria, coz znamena nejdrive oddrnovat xy m2 travniku.. Uz jsem se tesila na ty podzimni prace na zahrade
Já trávu vezmu jen vyžínačem a dám textilku. Musím si to co nejvíc ulehčit. Nebudu to celé rýt a odrnovat. Je zase teplo a kolečko s drny bych musela vozit dost daleko. Takhle jsem to už dělala a kytkám to nevadilo. Samozřejmě, každá má tu svoji jámu s kloudnou zeminou.
To jo, chapu! Ja to chci z gruntu. Krome hortenzii tam zas bude kupa cibulovin, traviny i par trvalek. Chci ten cely pruh i komplet vyhnojit a prolehcit, je tu hrozne tezka hlina. A drny se mi prave i hodi - na zadelani diry po puvodnim ohnisti a taky na srovnani terenni nerovnosti, dost se to tam svazuje..
Kordulko, ty si nedáš pokoj.
Ale bude to pěkný. 
Betas, takhle "z gruntu" už buduji jeden záhon, bohužel jen v mysli a přání, dva roky ... jenže já jsem lemra líná, teď místo toho, že bych něco kloudného dělat, sedím u PC
. Venku je neskutečný pařák, nedávám to.
Já to dělám jen tak pro sebe, nelíbil se mě záhon kolem jehličnanu a u ostrůvku s trávou to taky potřebovalo obrýt. Tak jsem to spojila, tedy pokouším se o to
Já "předělávám"jeden záhon už asi 3roky-ovšem jenom hubou.
Pěkné to máš Kordulo, jsi k nezastavení. Já si objednala 4 pivoňky, koupila pár tulipánů v Lidlu a taky chci přirývat, jen není kdy.
Děkuji, dnes jsem udělala obrubu, přivalila pekný šutr, už druhý ,... No a ještě ty hortenzie. Chtěla bych Polestar a to zelené Mochyto.Musim se pochválit , spojit ty dva záhonky byl dobrý nápad, za mě tedy ano.
Teda Kordul, jsi divoška. Já si oddrnovala jeden malý proužek a stačilo mi to. Vsadím tam nějaké ty cibule, když už jsem si jich tolik nahamounila.
Rozhodně, ten ostrůvek působil v okolní vegetaci malý. Ta bílá hortenzie je tam moc pěkná, ale už nevím, jak se jmenuje. Možná jsi loni psala.
Manco, kdes kupovala pivoně? Možná bych ještě jednu brala. Sázela jsem dnes od jara dřevitou v květináči, snad to poroste.