|
|
pátek 6. března, 04:12 Svátek má Miroslav
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Detaily mojí zahrádky
Mančo, ve svém věku (mém) bych na zpáteční cestě byla schopna (tak jak nestíhám) při téhle kráse přidřepnout k zemi, bo dlouho stát na jednom místě nezvládámi, kochat se aspoň půl hodky ... procházející jiní by mne měli za blázna ... nu co už.
Někde se zastavit a počumět není bláznovství.
Větším bláznovstvím je prospěchat celý život.
Toho pěkného na světě je potřeba vychutnat nejvíc
Dneska s pomocnikem
Až na kousiček je záhon zrytý, je jen tak pro radost
Kordulko, jsi šílenec.
U tý keramiky jsem si na tebe vzpomněla. Ale to by bylo potřeba, aby člověk nafasoval batoh se stovkama. Věřím, že bys vyplnila zahradu. Ale ty si časem rozšíříš i po vetešárnách. Horší to budou mít ti, kteří po nás budou tyhle sbírky likvidovat. 
Rozhrabou to , myslím že si s tím hlavu lámat nebudou. To spíš přemýšlím kam pochovám Terezku. Mezi hortenzie se s rejčem nevejdou, fakt nevím.
Dyt jsi rikala, ze komplet ryt nebudes!
Textilu jsem si koupila, ale potom jsem si říkala, že je to jediný záhonek ,kde se dostanu z obou stran, třeba tam nakonec budou cukety, cibule, mrkev

Terezu tam nepochovam ,to ne.
Já měla na jednom záhonu po likvidaci kopřiv dýně a patyzony. Na podzim jsem to osázela, ale ještě tam letos vyrostla cuketa (na fotce ) a divoká rajčata. Musím říct, že cukety vypadají celkem okrasně. Pokud tam budou výhledově hortenzie, tak si dovedu představit mezi tím i něco užitkového. Já to tak striktně nedělím, i užitkové keře dělají parádu. Rybíz, šípky, dřín, arónie bohužel ozobaná, ale bude mít červené listy.
Mančo, v klášterních zahradách kdysi (možná i dnes, asi jo) se prolínají okrasná a užitková, jedna druhé dodává tak nějak energii prý a odhání škůdce a choroby. Mám to tak nějak podobně - třeba šalvěj muškátovou v jahodách, nocenku v mrkvi, afrikány v cerelu .....
Kovový koš ,můj sen ,dárek od kamarádky

Jedna pracovni
Trošku jsem si hrála. Odstranění břečťanu je hrůzné, ale bylo nutné.