![]() |
neděle 16. února, 04:26 Svátek má Ljuba
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Detaily mojí zahrádky
Jen tak,
Třikrát jsem ten jehličnan přesazovala, tak snad konečná
Nevím kam napsat... dnes jsem četla - Prostě ta zahrada si sama říká, co chce mít na sobě.. My si taky vybíráme hadry, které nám sedí
pobavilo mě to a souhlasím.
To je sice pravda ale člověk ji opečovává, tak by taky mohla přihlédnout k našim představám.
Ale nepřihlédne 
Včerejší kup ,bílá plnokvětá je v zemi, to bylo " škatulata hejbejte se", halt není místo
jak jsme jeli autem domů - tak na plotech ve vesnicích měli ozdoby. kytice slunečnic , ozdobné trávy , gladioly a i jiné . je to tam zvyk - dožínky.
Kordul a Gábi, vy to máte stále tak krásně zelené. Pastva pro oko. Já mám skoro vše spálené od sluníčka
irisko, u nás to pořád bylo dobré a už je to taky hnusné
, ani mě neláká tam jít...
Zahrada mě letos vůbec nebere. Uvažujeme o zrušení kusu kytek a keřů, které nestojí za nic a postavit bazén. Ten aspoň užijeme, když hlásí, že léta budou stále teplejší.
Jako tráva dobrá, ale kytky mám letos mizerný, už odkvetlý, balkonovky už jsem zase nějaký vyházela, chytlo to nějakou houbu, či co. Za 14 dní se vdává neteř a chce ode mě kytky, co pokvetou v tu dobu. No, nevím, zda ji něco přivezu. Doufám aspoň v jiřiny. Ale musí se trochu ochladit, jinak nevím....
Gabco, parády stále dost. Tady třeba stračky podruhé ani neobrazily.
U nás v zahradě momentálně nekvete snad nic, jen sem tam květ růže.
Ještěže mám ten záhon s trvalkami, ten jediný to v předzrahrádce zachraňuje.
Nabyla jsem dojmu,že ty hortenzie kolem toho jehličnanu, neladí mému oku.Tak jsem si trochu prohrála , zatím tam jsou květináče s kopřivou, latnatá zatím jen jedna Mont Blanc, ..
A pár kytek pro kamarádky
Kordulko, ty se mi snad jen zdáš
.