čtvrtek 3. července, 07:07 Svátek má Radomír
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: drahus
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování

Detaily mojí zahrádky

Datum: 04.05.2007 21:30

pict0141.jpg
Další fotografie:
Tak to jsou kousky mojí zahrádky. Na prvním snímku je sezení s vistárií, ještě nedorostlým miscantusem giganteou a v popředí je převislá vrbička - ta koule. Na druhém snímku jsou některé moje kontejnery a na dvou dalších chrlič žabička.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 1 z 21
  • Autor: alenak

Re: Detaily mojí zahrádky

Datum: 05.09.2023 12:36

Kordul jsi neskutečná thumbs down grinning smiley , to si asi děláš a vymýšlíš k narozeninám, ale rozumím tomu. flower smiley

• Autor: Reklama

• Autor: kordula

Datum: 05.09.2023 15:27

alenak napsal(a):

Kordul jsi neskutečná thumbs down grinning smiley , to si asi děláš a vymýšlíš k narozeninám, ale rozumím tomu. flower smiley

...aby mě měli kam zahrabat grinning smiley

• Autor: Betas

Datum: 05.09.2023 15:29

Kordul tak hodne zdaru! thumbs down
    Ja jsem dnes tez zahajila prace na rozsirovani hortenzaria, coz znamena nejdrive oddrnovat xy m2 travniku.. Uz jsem se tesila na ty podzimni prace na zahrade flower smiley

Datum: 05.09.2023 15:49

Já trávu vezmu jen vyžínačem a dám textilku. Musím si to co nejvíc ulehčit. Nebudu to celé rýt a odrnovat. Je zase teplo a kolečko s drny bych musela vozit dost daleko. Takhle jsem to už dělala a kytkám to nevadilo. Samozřejmě, každá má tu svoji jámu s kloudnou zeminou.

• Autor: Betas

Datum: 05.09.2023 16:08

To jo, chapu! Ja to chci z gruntu. Krome hortenzii tam zas bude kupa cibulovin, traviny i par trvalek. Chci ten cely pruh i komplet vyhnojit a prolehcit, je tu hrozne tezka hlina. A drny se mi prave i hodi - na zadelani diry po puvodnim ohnisti a taky na srovnani terenni nerovnosti, dost se to tam svazuje..

• Re: Detaily mojí zahrádky

Datum: 05.09.2023 17:03

Kordulko, ty si nedáš pokoj. grinning smiley Ale bude to pěkný. thumbs down

• Autor: babkaela

Datum: 05.09.2023 17:13

Betas napsal(a):

To jo, chapu! Ja to chci z gruntu. Krome hortenzii tam zas bude kupa cibulovin, traviny i par trvalek. Chci ten cely pruh i komplet vyhnojit a prolehcit, je tu hrozne tezka hlina. A drny se mi prave i hodi - na zadelani diry po puvodnim ohnisti a taky na srovnani terenni nerovnosti, dost se to tam svazuje..

Betas, takhle "z gruntu" už buduji jeden záhon, bohužel jen v mysli a přání, dva roky ... jenže já jsem lemra líná, teď místo toho, že bych něco kloudného dělat, sedím u PC stydlin smiley. Venku je neskutečný pařák, nedávám to.

Datum: 05.09.2023 18:04

received_688289396049711.jpeg

Já to dělám jen tak pro sebe, nelíbil se mě záhon kolem jehličnanu a u ostrůvku s trávou to taky potřebovalo obrýt. Tak jsem to spojila, tedy pokouším se o to grinning smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kordula (05.09.2023 18:09)

• Autor: bosk

Datum: 05.09.2023 20:00

babkaela napsal(a):

Betas napsal(a):

Betas, takhle "z gruntu" už buduji jeden záhon, bohužel jen v mysli a přání, dva roky ... jenže já jsem lemra líná, teď místo toho, že bych něco kloudného dělat, sedím u PC stydlin smiley. Venku je neskutečný pařák, nedávám to.

Já "předělávám"jeden záhon už asi 3roky-ovšem jenom hubou. grinning smiley

• Autor: Manca

Datum: 06.09.2023 14:50

Pěkné to máš Kordulo, jsi k nezastavení. Já si objednala 4 pivoňky, koupila pár tulipánů v Lidlu a taky chci přirývat, jen není kdy.

Datum: 06.09.2023 19:59

Manca napsal(a):

Pěkné to máš Kordulo, jsi k nezastavení. Já si objednala 4 pivoňky, koupila pár tulipánů v Lidlu a taky chci přirývat, jen není kdy.

Děkuji, dnes jsem udělala obrubu, přivalila pekný šutr, už druhý ,... No a ještě ty hortenzie. Chtěla bych Polestar a to zelené Mochyto.Musim se pochválit , spojit ty dva záhonky byl dobrý nápad, za mě tedy ano.

• Autor: gabca

Datum: 06.09.2023 20:36

372914758_7029359200449864_8227195377975102450_n.jpg

Teda Kordul, jsi divoška. Já si oddrnovala jeden malý proužek a stačilo mi to. Vsadím tam nějaké ty cibule, když už jsem si jich tolik nahamounila. grinning smiley

• Autor: Manca

Datum: 06.09.2023 20:56

kordula napsal(a):
    Musim se pochválit , spojit ty dva záhonky byl dobrý nápad, za mě tedy ano.

Rozhodně, ten ostrůvek působil v okolní vegetaci malý. Ta bílá hortenzie je tam moc pěkná, ale už nevím, jak se jmenuje. Možná jsi loni psala.

• Autor: alenak

Datum: 06.09.2023 21:33

Manco, kdes kupovala pivoně? Možná bych ještě jednu brala. Sázela jsem dnes od jara dřevitou v květináči, snad to poroste.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.