|
|
pondělí 13. dubna, 01:07 Svátek má Aleš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Detaily mojí zahrádky
Regino, dotáhla jsi to k dokonalosti
.
Zásluhu nemám žádnou, jen se mi ten nápad líbil (já na nějaké estetično a korektnost a podobné zhovadilosti jaksi nemám - vidlák jsem), proto jsem dala kdysi kdesi. Nemám třeba ráda jeleny v říji - a to jich máme docela dost - dědek myslivec. Líbí se mi obrázky třeba obrázky Emy Srncové, Ivy Huttnerové - pro někoho naivní, pro někoho kýč jak bič. Doma si je nepověsím, mám tam jiné stejně naivní a některé i hooodně nepublikovatelné - pro babí od Tondy asi od jejích 4 let. Dnes už mi obrázky nemaluje, škoda.
Nechtělo by to to bazénku velký oblý kámen jako sezení pro ptáky? Já je mám takle v různých pítkách po celé zahradě - ptákům se tam však moc nechce - koček mraky.
Regi, dámy vystajlovamý 😁 👌
Eli, kdybys nedala, tak bych nikde nekoukala po statných dámách.
Ten kámen je dobrý nápad. Jen musím nějak podložit, nádoba je docela hluboká.Dědek si klepal na čelo s tím, že je jezírko a ptáci chodí tam. Ale tam zas není plovárna.
Moje loňská úprava zahrady. Letos děláme další část.
Zami,krásné to máš.
Bosk moc děkuji. Na ob. č 2 mám ty trávy a byly tam i ty pampové - jak jsem psala 3 ks. No nakonec jedna přežila a ostatní dvě nejdou, ale nesmutním - ostatní se rozrostly , takže by to nakonec bylo přeplácané. No chybama se člověk učí a co děláme naproti už vím co mám dát - budou tam dva miscantusy/ líbí se mi zebrano ale loni jsem nesehnala/ a mezi tím je plyn. budka, kterou chci obložit aby nebyla taková nehezká. Chlap říká že jo ale co uděláme se stříškou- no já na to že uděláme osázenou zelenou stříšku. Tak snad to bude hezký.Až bude hotovo dám sem foto.
Lada
Záhon mezi chatkou a pergolou.
Zamino, určitě se pochlub až bude další část. Tohle je moc pěkné.
Pinko, vypadá šťavnatě a i neokousaně, aspoň co vidím.
Jo Regi, letos jsem to vyhrála já , slimejši KO
Děvčata paráda 👍
Kordulko, právě mi kvete ten áron italský. Skoro bych ty květy přehlídla, nejsou moc výrazné. Je trošku schovaný, tak nechám dozrát plody. Přesto budu hlídat, aby je některé z malých vnoučat neobjevilo.
Pokud se zadaří, tak nejdou přehlédnout. 🫣
Nějak jsem ve zpoždění a dodatečně prohlížím ... tipovala jsem než jsem dočetla do konce, že SPIKE ji má a ví. Kordulka naštěstí malá vnoučata nemá a ty větší většinou do zahrady nelezou.
Zami, s tou ozdobnicí ... je krásná, ale .... já ji nemám, nevím, jen jsem tady parktát četla, že docela mrcha rozrůstavá a potom krompáč, sekera ... opravdu festovní nářadí na umravnění. Snad mne holky opraví.
Pinko, tohle by se mi moc líbilo, uplně vím kde, jen .... mně se opravdu nějak nechce.
Tak dám alespoň od baráku, . Zahradu až zítra, pokud bude co.🙈
Posekano a něco navic