čtvrtek 3. července, 07:12 Svátek má Radomír
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: drahus
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování

Detaily mojí zahrádky

Datum: 04.05.2007 21:30

pict0141.jpg
Další fotografie:
Tak to jsou kousky mojí zahrádky. Na prvním snímku je sezení s vistárií, ještě nedorostlým miscantusem giganteou a v popředí je převislá vrbička - ta koule. Na druhém snímku jsou některé moje kontejnery a na dvou dalších chrlič žabička.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 11 z 21
  • Autor: babkaela

Re: Detaily mojí zahrádky

Datum: 14.04.2024 20:13

Lado, krááásně to vykukuje thumbs down .

Syn má štěrkový záhon před plotem, vedle cesty ... taky už pěkně nakvétá. Ale vloni mu z něj po třech letech opečovávání někdo vytrhl dvě zakrslé borovičky ... tomu člověku nebyly už vůbec k ničemu, ptž. vytrhl téměř bez kořenů, nechápu proč tohle někdo udělal.

• Autor: Reklama

• Autor: alenak

Datum: 14.04.2024 21:43

Lado, nedovoluj si a foť, nádhera. thumbs down

• Re: Detaily mojí zahrádky

Datum: 14.04.2024 23:02

thumbs down a fotek není nikdy dost.

• Autor: bosk

Datum: 15.04.2024 07:25

Lado,krásná skalka thumbs down.Ať ti to roste.

• Autor: Zamina

Datum: 15.04.2024 07:59

Moc děkuji. Neudržela jsem se a ty nádherné barvy jsem musela vyfotit .

Datum: 18.05.2024 08:58

20240518_064207452_ios (2).jpg
    Další fotografie:

Už se blíží do finále plovárna z Rozmarného léta. Ještě musím nějak nainstalovat sezení pro ptáky a leknín musí poporůst.

• Autor: alenak

Datum: 18.05.2024 09:18

Ty dámy jsou úžasný. thumbs down grinning smiley

• Autor: Pinka

Datum: 18.05.2024 10:01

Lado, jak na zámku thumbs down

Regi, nemá to chybu thumbs down

Datum: 18.05.2024 11:11

Dík za pochvalu. Beru to jako určitou legrácku, všechno nemůže být jen vyvážený, maximálně dle zásad estetiky a seriozní a vážný. Aspoň já to tak vidím.Velkou zásluhu má Ela. Kdysi sem dala odkaz z časopisu na pítko, kde byla pro zlehčení použita taky jedna podobná dáma.

Okamžitě to v mně vyvolalo asociace na Rozmarné léto s Hrušínským v roli plavčíka Důry. A vůbec mám tohle období ráda. Zcela náhodou se mi povedlo objevit na Aukru několik urostlých grinning smiley dam.

• Autor: babkaela

Datum: 18.05.2024 22:03

Regino, dotáhla jsi to k dokonalosti thumbs down .

Zásluhu nemám žádnou, jen se mi ten nápad líbil (já na nějaké estetično a korektnost a podobné zhovadilosti jaksi nemám - vidlák jsem), proto jsem dala kdysi kdesi. Nemám třeba ráda jeleny v říji - a to jich máme docela dost - dědek myslivec. Líbí se mi obrázky třeba obrázky Emy Srncové, Ivy Huttnerové - pro někoho naivní, pro někoho kýč jak bič. Doma si je nepověsím, mám tam jiné stejně naivní a některé i hooodně nepublikovatelné - pro babí od Tondy asi od jejích 4 let. Dnes už mi obrázky nemaluje, škoda.

Nechtělo by to to bazénku velký oblý kámen jako sezení pro ptáky? Já je mám takle v různých pítkách po celé zahradě - ptákům se tam však moc nechce - koček mraky.

• Autor: gabca

Datum: 18.05.2024 22:18

Regi, dámy vystajlovamý 😁 👌

Datum: 18.05.2024 22:53

Eli, kdybys nedala, tak bych nikde nekoukala po statných dámách. grinning smiley Ten kámen je dobrý nápad. Jen musím nějak podložit, nádoba je docela hluboká.Dědek si klepal na čelo s tím, že je jezírko a ptáci chodí tam. Ale tam zas není plovárna.

Datum: 20.05.2024 21:38

20240520_165611.jpg
    Další fotografie:

Moje loňská úprava zahrady. Letos děláme další část.

• Autor: bosk

Datum: 21.05.2024 07:22

Zami,krásné to máš. thumbs down

Datum: 21.05.2024 11:19

Bosk moc děkuji. Na ob. č 2 mám ty trávy a byly tam i ty pampové - jak jsem psala 3 ks. No nakonec jedna přežila a ostatní dvě nejdou, ale nesmutním - ostatní se rozrostly , takže by to nakonec bylo přeplácané. No chybama se člověk učí a co děláme naproti už vím co mám dát - budou tam dva miscantusy/ líbí se mi zebrano ale loni jsem nesehnala/ a mezi tím je plyn. budka, kterou chci obložit aby nebyla taková nehezká. Chlap říká že jo ale co uděláme se stříškou- no já na to že uděláme osázenou zelenou stříšku. Tak snad to bude hezký.Až bude hotovo dám sem foto.

Lada

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.