![]() |
čtvrtek 3. července, 07:12 Svátek má Radomír
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Detaily mojí zahrádky
Lado, krááásně to vykukuje
.
Syn má štěrkový záhon před plotem, vedle cesty ... taky už pěkně nakvétá. Ale vloni mu z něj po třech letech opečovávání někdo vytrhl dvě zakrslé borovičky ... tomu člověku nebyly už vůbec k ničemu, ptž. vytrhl téměř bez kořenů, nechápu proč tohle někdo udělal.
Lado, nedovoluj si a foť, nádhera.
Lado,krásná skalka
.Ať ti to roste.
Moc děkuji. Neudržela jsem se a ty nádherné barvy jsem musela vyfotit .
Už se blíží do finále plovárna z Rozmarného léta. Ještě musím nějak nainstalovat sezení pro ptáky a leknín musí poporůst.
Ty dámy jsou úžasný.

Lado, jak na zámku
Regi, nemá to chybu
Dík za pochvalu. Beru to jako určitou legrácku, všechno nemůže být jen vyvážený, maximálně dle zásad estetiky a seriozní a vážný. Aspoň já to tak vidím.Velkou zásluhu má Ela. Kdysi sem dala odkaz z časopisu na pítko, kde byla pro zlehčení použita taky jedna podobná dáma.
Okamžitě to v mně vyvolalo asociace na Rozmarné léto s Hrušínským v roli plavčíka Důry. A vůbec mám tohle období ráda. Zcela náhodou se mi povedlo objevit na Aukru několik urostlých
dam.
Regino, dotáhla jsi to k dokonalosti
.
Zásluhu nemám žádnou, jen se mi ten nápad líbil (já na nějaké estetično a korektnost a podobné zhovadilosti jaksi nemám - vidlák jsem), proto jsem dala kdysi kdesi. Nemám třeba ráda jeleny v říji - a to jich máme docela dost - dědek myslivec. Líbí se mi obrázky třeba obrázky Emy Srncové, Ivy Huttnerové - pro někoho naivní, pro někoho kýč jak bič. Doma si je nepověsím, mám tam jiné stejně naivní a některé i hooodně nepublikovatelné - pro babí od Tondy asi od jejích 4 let. Dnes už mi obrázky nemaluje, škoda.
Nechtělo by to to bazénku velký oblý kámen jako sezení pro ptáky? Já je mám takle v různých pítkách po celé zahradě - ptákům se tam však moc nechce - koček mraky.
Regi, dámy vystajlovamý 😁 👌
Eli, kdybys nedala, tak bych nikde nekoukala po statných dámách.
Ten kámen je dobrý nápad. Jen musím nějak podložit, nádoba je docela hluboká.Dědek si klepal na čelo s tím, že je jezírko a ptáci chodí tam. Ale tam zas není plovárna.
Moje loňská úprava zahrady. Letos děláme další část.
Zami,krásné to máš.
Bosk moc děkuji. Na ob. č 2 mám ty trávy a byly tam i ty pampové - jak jsem psala 3 ks. No nakonec jedna přežila a ostatní dvě nejdou, ale nesmutním - ostatní se rozrostly , takže by to nakonec bylo přeplácané. No chybama se člověk učí a co děláme naproti už vím co mám dát - budou tam dva miscantusy/ líbí se mi zebrano ale loni jsem nesehnala/ a mezi tím je plyn. budka, kterou chci obložit aby nebyla taková nehezká. Chlap říká že jo ale co uděláme se stříškou- no já na to že uděláme osázenou zelenou stříšku. Tak snad to bude hezký.Až bude hotovo dám sem foto.
Lada