![]() |
čtvrtek 28. září, 21:04 Svátek má Václav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Detaily mojí zahrádky
Tak,
je vidět, komu se nelení - tomu se zelení, ať té dále roste a daří se. 
Taku, jste
.
Mančo, špaččí strom jsem už dala, nemá téměř žádnou korunu, pár větviček zelených, dost suchých (jako bidýlka), nestíhám nic, natož fotit - jahodiště už dva roky určené k likvidaci je samá pampeliška, muškátová šalvěj, teď přibyla i žlutá řimbaba a mavuň - jak se dohrabu, vytrhám aspoň pampelišky, ostatního by mi bylo líto. Dnes jsem chvíli na kousíčku plevelila v té džungli - noooo, jsou tam i hluchavky a nalítávali čmeldové a drvodělky - co myslíš - vytrhala jsem?
Já už asi opravdu stárnu, nejsem zelená, jsem pako.
Můj špaččí strom má ještě dobrá jablka. Dokud nesadím jinde, nikdo na něj nesáhne. Ale budu muset pohnout
Džungli mám taky. Je mi líto vytrhnout kytky, občas i plané rostliny. Víka, jetel, štírovník - ten nadělá obzvlášť parádu. Taky jsem nechávala jeden bodlák u růží a tentokrát jich je tam už fakt moc.
Manko ty schody jsou úžasné, já mám ráda tyto " přírodni" zahrady
Manco, ty kamenné schody a zídka jsou moc pěkný
Já mám taky takovou divočejší zahradu, tam se plevel přhlídně raz dva. Je ho tam totiž hafo.
Dneska jsem posekala jen pampelišky, jinak se u nás v neděli nesmí. A stejně mi došel benzín.
Gabco, oproti Takovi jsme prostě neukázněné.
Gabčo, máš krááásnou zahradu ... u mne klekla baterka (mám aku), ale já byla tak ráda, ruce už nechtěly poslouchat - a to jen vyžínám cestičky
.
Manco, schodů a zídky jsem si všimla dodatečně
, ale líbí se mi moc
Gabčo, ty jsi nejvíc a zahrada teda taky.
Nezáleží jestli jste ukázněné, hlavně ať to je hezké a líbí se to vám.
Zahrada má být taková, aby se hlavně líbila majiteli. Myslím, že tu máte všichni krásné zahrady, které baví a dělají radost.
Taku, líbí ale víš co se nadřeme.
Samozřejmě ani ty nezahálíš, to je mi jasný ale je to jak říká dědek když si postěžuju. Musí toho být tolik?Musí
No ale v celkových pohledech to všechno vypadá úžasně.
Vy to máte všechno takové "učesané".
To víš, strojaři jsou na desetinu milimetru ... teď jsem TAKa asi urazila, oni jsou na setinu....