|
|
pondělí 13. dubna, 01:43 Svátek má Aleš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Detaily mojí zahrádky
To je ta zídka, kterou se teď bavím. Vyšší už asi moc nebude, ale budou před ní nějaké keře. Hodil by se černý bez, ale těch už tu mám několik. Jíva je moc velká, tu zkusím někam jinam asi. Do podzima čas.hortenzie, velkoplodý hloh a nějaká růže. A kalina.
A našlo se tam místo na dva staré hrnce. Časem bude v každém jedna hosta, koupila jsem velké - golden meadows a wu-la-la. Budou tam chráněné před slimáci a pod převisem střechy i před kroupami. Škoda, že mě to nenapadlo před týdnem. No a právě rozkvetly macešky vypěstované z hřbitovních semínek. Sela jsem na podzim, aby byly na jaro pěkně předpěstované, tak to nevyšlo.
Jen tak
Nádhera,jako vždy
Gabco, krásnej koutek.

Děvčátka
, ale je to děs. Teď jsem si uvědomila, že jak zateplujeme, nevejdou se mi na schody před vchod už žádný květináče.
Sakra, to je prekééérka.
Však ty si Gabi poradíš
Gabco, nepochybuju, že jim najdeš místo a ještě nějaké přibydou.
Kordulko, hezky se to rýsuje.
Když nefotím já 🙈
Kluk a pražce , žádné nadšení , jak jsem psala, ale já jsem spokojená 👍....poslední foto ,jsou jiřiny, tam to musím ještě doladit
Vždyť si je tam měla ve dvou řadách, tak jich třeba bude míň. Nebo si koupíš nové - vyšší užší
Kordul
, po pražcích jsem toužila, nikdy jsem nesehnala. Teď toužím po trošce vody shora, neskutečné sucho.
Alenko, u nás prší a prší ... když bych měla čas jít do zahrady buď prší nebo je blátivo, když čas nemám, sluní slunko. Nemám zasázeno a zaseto letos nic, nooo .. kecám trochu, ve skleníku je mraky přísad.
Ale ještěže to kvete venku ... vysemeněné máky, zvonky, muškátová šalvěj, mavuně, jahody a dost dalšího. Jen růže jsou letos velmi bídné.
Hlavně ve zdraví zůstávejme a příroda si nějak poradí.
Pražce vypadají moc dobře. A hezky se na ně staví různé nezbytnosti. Pár jsem kdysi měla na staré zahrádce.
Elí, kvetoucí divočinu máš krásnou.Tady bych řekla, že docela špatně vypadají lilie. I ty, co pokračují v růstu.Nic s tím člověk nenadělá.