|
|
pátek 14. srpna, 03:08 Svátek má Alan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Detaily mojí zahrádky
Nádhera,jako vždy
Gabco, krásnej koutek.

Děvčátka
, ale je to děs. Teď jsem si uvědomila, že jak zateplujeme, nevejdou se mi na schody před vchod už žádný květináče.
Sakra, to je prekééérka.
Však ty si Gabi poradíš
Gabco, nepochybuju, že jim najdeš místo a ještě nějaké přibydou.
Kordulko, hezky se to rýsuje.
Když nefotím já 🙈
Kluk a pražce , žádné nadšení , jak jsem psala, ale já jsem spokojená 👍....poslední foto ,jsou jiřiny, tam to musím ještě doladit
Vždyť si je tam měla ve dvou řadách, tak jich třeba bude míň. Nebo si koupíš nové - vyšší užší
Kordul
, po pražcích jsem toužila, nikdy jsem nesehnala. Teď toužím po trošce vody shora, neskutečné sucho.
Alenko, u nás prší a prší ... když bych měla čas jít do zahrady buď prší nebo je blátivo, když čas nemám, sluní slunko. Nemám zasázeno a zaseto letos nic, nooo .. kecám trochu, ve skleníku je mraky přísad.
Ale ještěže to kvete venku ... vysemeněné máky, zvonky, muškátová šalvěj, mavuně, jahody a dost dalšího. Jen růže jsou letos velmi bídné.
Hlavně ve zdraví zůstávejme a příroda si nějak poradí.
Pražce vypadají moc dobře. A hezky se na ně staví různé nezbytnosti. Pár jsem kdysi měla na staré zahrádce.
Elí, kvetoucí divočinu máš krásnou.Tady bych řekla, že docela špatně vypadají lilie. I ty, co pokračují v růstu.Nic s tím člověk nenadělá.
Pražce jsou pěkné, ale ten smrad, když si jich tu jeden pán složil hromádku hned u plotu. Vždycky jsem přidala do kroku. Snad to nenapadne nějakého souseda.
Jsou snad 200 let staré ,už nesmrdí. Jednou jsem dostala nápad použit olej z friťaku. Celá zahrada voněla řizkama🙈
Čistila jsem sprchový kout, 3 pytle břečťanu a ještě není konec. Já vím , že ty hadry nejsou zrovna top, ale je to takové veselejší, než ty klacky 🙈
No jak na to dneska koukám ,je to jak u cikánů, ale ve skutečnosti to taková hrůza není🙈