|
|
středa 13. května, 17:52 Svátek má Servác
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Detaily mojí zahrádky
Pražce jsou pěkné, ale ten smrad, když si jich tu jeden pán složil hromádku hned u plotu. Vždycky jsem přidala do kroku. Snad to nenapadne nějakého souseda.
Jsou snad 200 let staré ,už nesmrdí. Jednou jsem dostala nápad použit olej z friťaku. Celá zahrada voněla řizkama🙈
Čistila jsem sprchový kout, 3 pytle břečťanu a ještě není konec. Já vím , že ty hadry nejsou zrovna top, ale je to takové veselejší, než ty klacky 🙈
No jak na to dneska koukám ,je to jak u cikánů, ale ve skutečnosti to taková hrůza není🙈
Korful je to hrůza 😃
Já vím🙈
Kordul kup si tu zelenou nebo hnědou plachtu, co se dává na plot, moc nestojí a službu udělá
Já to oddělám je tam břečťan a přísavnik, není tam vidět, to napravo mám sousedy 🫣
Já vím ,jsem psala já🙈,
No tak abyste neřekly, oprava, ta zelená síť tam je několik let.
Dam sem trosku jiny vodni prvek
Betas, jak to děláš, že se ti tam nenaseje nějaká nepatřičná barva? Mně tu třeba vyrostl kohoutek chalcedonský? (ten oranžový vysoký prostě) a oregáno prorostl žlutý štírovník. Místo bílého hvozdíku vyrostl růžový. Pak nějaké záměny, dary a kompozice v háji. Já tedy nejsem tak útlocitná ale zkrátka mi přijde Náročné udržet to takhle sladěné.
Iriska určitě myslela to hrůza, že máš osušku Ford vzhůru nohama.
😂👍.... To jsem si vůbec nevšimla🫣
Nevim, asi je mam vychovane zkratka!
Ale uz vim! Ja zkratka uz daaavno nic nekupuju! Takze ja jsem mela obraceny postup - vseho neladiciho jsem se postupne za ty roky pozbavovala a podarovala a mezitim si pomnozila to zadouci a pak uz jen rozesazuju kvuli opakovani, pac ja jedu na mnozstvi a ne na druhy
Ted ale chystam velkou zmenu - rusim cele velke vresoviste a budou misto nej uz jen trvalky v podobnem stylu. A to jsem se pojistila tak, ze jsem si vse nakoupila v kvetu a sama vybrala v zahradnictvich (nekupuji pres eshopy). A jsem na to strasne zvedava, mam tam salvej preslenitou purple rain, svetlounce ruzovy kyprej (mam ten klasicky, tak na doplneni), agastache (pro me uplna novinka), fialove salveje a pastelove ruzovy nizky kakost. K tomu doprovodne rostliny uz si opet rozmnozim.
Betas, je vidět tvrdá disciplína. Proč to vřesoviště? Mělas ho parádní.