![]() |
čtvrtek 28. září, 19:58 Svátek má Václav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Detaily mojí zahrádky
asi je to tak lepší . je třeba mít i zelenou plochu . jinak by to bylo roztříštěné ..
Taky mám ráda zelenou plochu. Když jsou jen cestičky mezi záhony, je to trochu stísněné. My teda máme ovocný sad, to se taky počítá. Prostě obhlídnu kus zahrady.
Pár stromů v prostoru je, ale na branku nevidím, tak se zamykám. Návštěva prostě musí zavolat.
Jako kdybych měla málo práce, tak předělávám tenhle kout. Byla to fuška, musela jsem všechno odstěhovat ,abych odtáhla velký stůl. Ještě potřebuju ze štaflí ostříhat plot. Je to na místě fuchsiového bidla. Kostru stroje natřu až na jaře.
mám zasazeno pod pergolou , kolem chodníků a plotů . středem vždycky trávník .
Kájo, krásná zahrada.
Já mám ještě pořád zelené plochy dost a dost.
Gábi ty máš velkou zahradu .. ale nádherně ti kvete .. já to musím těsnat . . no jo - dnes dojel vnuk Marek .. dost mi pomohl. ostříhal jednu velikou historku skoro u země , taky hrozno , co narostlo až přes balkon a v jednom místě obyč pivońky. jsem ráda, bylo toho hodně a na krřižovatku dovezli dva veliké kontejnery. takové ty na auto . tak rychle něco ostříhat . ještě uvidím zítra jak bude- taky bych ještě zkusila ostříhat růže v půlkruhu u sousedova plotu . dokud není zima , to se ještě dobře dělá .
Kaaj, jsi nezmar.
Já měla dneska volno, tak jsem se taky pohrabala ale zahnal mě po páté déšť.
Gabco, ty ještě můžeš sázet do aleluja.
Vzhledem k tomu, že mi se zahradou pomáhají jen naši ( a ti tu nebudou věčně ), nemůžu a ani nebudu.
Teprv na podzim člověk vidí ty práce, vše ostříhat, zazimovat, uklidit, listí pohrabat, jablka posbírat, zpracovat, posekat, atd....Vždyť samy víte jak to je. Ale zatím mě to baví a to je to podstatné.
Gabco,
. To máš dobrý, že tu práci vidíš až na podzim. Já to vidím už od jara. 
Na jaře to jde, když si to na podzim připravíš.
Gábi na focení oko mám, ale nemám čas se s tím zdržovat.
Dnes jsem přežila svou smrt. Stříhala jsou jehličnany že štaflí a udělalo se mě špatně, nic mě nebolelo , bylo mé na zvracení s spocená jak myš . I Čenda přišel za mnou do chaty a seděl u mě. Potom jsem se vzpamatovala , ale na štafle jsem už nelezla. Ale nový kout se šicím strojem a vyhozeným starým stolem hotovo. Ještě jsem uklidila šupnu a spálila ten stůl.
A už Kordulo brzdi, nejsi nejmladší.
Gábi na focení oko mám, ale nemám čas se s tím zdržovat.
Dnes jsem přežila svou smrt. Stříhala jsou jehličnany že štaflí a udělalo se mě špatně, nic mě nebolelo , bylo mé na zvracení s spocená jak myš . I Čenda přišel za mnou do chaty a seděl u mě. Potom jsem se vzpamatovala , ale na štafle jsem už nelezla. Ale nový kout se šicím strojem a vyhozeným starým stolem hotovo. Ještě jsem uklidila šupnu a spálila ten stůl.
A už Kordulo brzdi, nejsi nejmladší.
Právě to si myslím
,brzdi! Je na čase si odpočinout.
Jsem vzala formu na dort , ozdobila a zapálila svičku za Drahušky Sorbona