![]() |
pátek 9. června, 04:09 Svátek má Stanislava
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jaké je teď u vás počasí? 3
tady slunko nějak divně cedí. ale je jen +3st . teplo vypadá jinak. .
Byla pěkná chumelenice
čtvrtek - má se už oteplovat. tak to jsem zvědava, . dnes ráno nula. .polojasno .-
Kolín hlásí ráno šedivák jako hrom. Čemeřice ležely. Už se začínají vzpamatovávat. Doufám, že vyjde víkend. Jsem ve zpoždění.
Kotrmelce počasí od včerejšího rána do dnešního poledne.
V Praze bylo včera ráno jako v létě, domů jsme se vraceli pozdě odpoledne v chumelenici. Dnes námraza a sníh, hustá mlha. Před polednem se mlhou konečně prodralo sluníčko. Hřeje už pěkně, ale ve stínu je pořád kosa.
Modro, slunečno, .. nádherné odpoledne
U nás dnes taky hezky,slunečno.
Dnes jsem dala první letošní kafíčko venku
Začla jsem stříhat růže, i když u nás ještě zlatý déšť nekvete. Pnoucí potřebuje trochu zmladit, nebo spíš já ji potřebuju dostat pod kontrolu. Už tak hodně raší, později bych všechno olámala. Slunce, jasno, krásně bylo.
Dneska to na sluníčko bylo opravdu na kafe, ale v našem studeném údolí bylo ráno -7st. a šedivák a všechno bylo promrzlé, ve stínu celé dopoledne. Dnešní noc vypadá líp, zatím jen -0,5.
Slunečno, ale větrno
pondělí 10.20 -- a je to tady. povichr až to piští , déšt´ se sněhem . teplota jde prudce dolů- ze 6 st má být jen +2st .
U nás od rána sněží.
Mírně chumelí