|
|
neděle 7. června, 12:47 Svátek má Iveta
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Moučníky
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pečení je radost
Bramborové škvarkovky
Perník (pro mamku část bez ořechů)
Chleby - v tom vedru překynuly
Spike - vypadá to parádně, ale prosím co to jsou ty bramborové škvarkovky, to neznám ? Prosím receptík

Zamino, najdeš recept v receptáři "Spojená pekařka weekovská".
[www.week.cz]
Naučila jsem se je relativně nedávno a jiné už nedělám. Těsto je směs mouky, vařených strouhaných brambor a pomletých škvarků, to vše s kostičkou droždí.
Spíše díky moc. Zaujaly mě -vyzkouším.
Zamino, jsou dobré. Jen se někdy hůř dělají, záleží na typu brambor, ale když to bylo víc řídké, tak jsem dělala lžící hromádky a trošku je rozplácla. Po upečení to chutnalo stejně dobře.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Tak já mám po pečení odešel robot :-) , alespoň mám výmluvu. Rukama bych nezadělala mám karpály vite kde?
Rychlá olejová buchta
Palačinky s jahodovým džemem
Maliny stále plodí, tudíž byly opět horké maliny.
Já dokonce pekla
, cuketovou buchtu a taky jsem se u trouby trochu zahřála
. Spike, tvými dobrotami bych ale nepohrdla 
Dvojctihodné koláčky
Povidla dost stekla, ani ostatní nejsou tak pěkné, jako před pečením, ale chutnaly dobře.
Nepečené pečení - sušenky, mascarpone se šlehačkou a ovoce, polité čokoládou
Vůbec se mi nedařilo tomu dát nějaký koukatelný tvar. Budu-li to ještě někdy dělat, navrstvím to do nějaké formy (asi do srnčího hřbetu).
Vánoční předpremiéra
Jen jsem dala vánočku do trouby, došlo mi, že jsem na ni zapomněla dát mandle. Ještě jsem ji znovu pomázla vajíčkem, ale mandle tam už moc držet nechtěly. Dovnitř je nedávám, mamka žádné ořechy nechce, že se jí to špatně kouše, tak to dávám tak, abych to mohla i sundat.
Olejová minibábovka
Bublanina s višněmi
Mrkvová bábovka s ořechy
Štrúdl. Jogurtový odsud, dělám každou chvíli
Kde je recept
Jogurtový závin
1 jogurt, 500 g hladké mouky, 250 g tuku (dávám poslední dobou sádlo), 1 lžíce octa, sůl. Většinou dám tak 300 g na dvě šišky, poměr od oka. Recept mám na čestném místě na lince s dalšími 4 recepty, co dělám často.