pátek 4. října, 08:09 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Moučníky
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pečení je radost
U nás opět z pomazánkového ,meruňky ,drobenka
Dnes s metunkou a černym rybizem
Taku
To já už vím dávno, ale je fakt, že jsem byla líná to sbírat, tak jsem si celá léta kupovala sypané bylinky na čaj v lékárně.
No škoda, že jsem tě neznala dřív. Děděk bylinář - TAK
Opět jsem pekla bublaninu (holt když jsou višně...s jiným ovocem mi moc nechutná, ještě dělám se špendlíky, ty jsem vzala na milost). Kromě višní je tam i trošku angreštu, aby bylo ovoce dost.
Ve středu jsem dělala pro vnučku palačinky s jahodovou marmeládou.
Dnes se ochladilo, tudíž bylo možné zapnout troubu. Upekla jsem dvojctihodné koláče s meruňkami a jostou. Potvory jostové kuličky při pečení spadaly dolů. Další dávku jsem tedy do těsta zabalila. Pro změnu trošku vytekla šťáva ven, ale bylo to lepší řešení.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Trošku jsem pekla
Jajo, trošku víc.
Úplně nejvíc Jájo, obdivuji znáš můj odpor ke sladkému, nedonutím se ani cokoliv upéct
Haha, já sladké miluju a přesto se nedonutím nic upéct
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Já ráda upeču, ale nejím. Přijedou děti tak to snědí. Polovina s mákem, polovina se skořicí.
Dělám tuhle buchtu podle jednoho receptu a pokaždé vyjde jinak. Dnes přišel do tvarohu zbytek kokosového jogurtu, je lepší než jindy
Jájo, ty teda netroškaříš, vypadá to víc než jedle .
Mančo, taky trouba u tebe nezahálí. Já pekla včera, zůstalo i na dnes (naštěstí) - drobenkovou buchtu s tvarohem a letními hruškami.
šmankote, to je nádhera, dala bych si všechno
se snad zblázním, kapou mi sliny do klávesnice