|
|
neděle 7. června, 13:53 Svátek má Iveta
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Moučníky
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pečení je radost
Dostala jsem rebarboru, tak jsem upekla koláče. A hned raději víc, další s jablečnými povidly a třetí dvojctihodné se švestkovými povidly (to trošku teklo, ale chuťově jsou nejlepší).
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Trošku jsem pekla, pro Spike necukrované :-), opět jsem nechutnala možná jsou osolené
Vy jste úplně neskutečné
, dala bych si všechno, i když teď na sladké nejsem.
Já dnes nepracovala ... výletovala ... nikdy víc už. V půlce Strážnického skanzenu se blokly záda, navíc lilo jako z konve, zbytek (dalších asi 6 hodin) byl tak nějak - jsem to dala ...
Elo u pečení sedím doma v teple, tak asi tak.
Eli, to je škoda, že se nevyvedlo. Ani počasí nepřálo. Ale neodříkej se. Příště to může být lepší.
Trouba je vynikající, dnes francouzké brambory. Krásně do zlatova řekla bych, že to ani netrvá tak dlouho jak v plynový, když jsem chtěla kůrčičku
Holky, jste moc šikovný. Rebarboru mám, ale jak já to pečení tak "miluju" /pozor neplést si pečení s upečeným/ , tak jsem radši udělala marmošku.
Kordul, určitě je to velký rozdíl. Ale jak vařim jen pro sebe, stačí mi remoska a troubu používám jen když peču kvůli návštěvě něco většího. Takže o změně sporáku neuvažuju.
To já bych to s celoplynovým taky dožila, ale zrezatel spodek.
Vařím ještě taky pro kluka. Dnes jsem myslela, že ho zabiju. V 9 hod přijde pro oběd, 😡dědek si ještě v klidu spal . První jeho bylo, že mám plný odpadkový koš. A to mu vůbec nedocvakne, že by oběd ještě nemusel být hotový, říkam mu nechoď dřiv jak v jedenáct a ještě propašuje tašku s prádlem.
Pinko já ráda peču, ale nejím to ani neochutnám, brrrr. Obzvlášť kynuté nesnáším, o to líp mi to jde péct
jajo, v tomhle jsme pravý opak

Špaldové palačinky s jahodovou marmeládou
Jablečný štrúdl ze šlehaného těsta
Majolkové
Čekali jsme návštěvu, tak jsem pekla víc, než obvykle.
Krémeš řezy a bezé roláda s jahodami (na posyp drcené sušené mrazem)
Spike, posyp sušenými je moc dobrý nápad.
Spike, že nic ke kafi nemám...hned bych se do toho pustila, vypadá lákavě.