|
|
středa 20. května, 05:51 Svátek má Zbyšek
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
Kaaj, už jsem si říkala, jaks dopadla. Měli jsme to nějak nastejno, já byla dneska na měření hustoty kostí,je to jako screenigový program, taková oběť za potvrzený řidičák.
Doufám, že už budu mít pokoj teď na chvíli.
Kontaktu na Indii se není co divit. Tady za chvíli padne pomalu veškerý průmysl.
Kordul, dobře, že se vydařilo, když už člověk váží cestu.
Cesta byla super, vlaky jezdí každou chvilku, 40 min a jsme doma
Kordul, to je dobře, že sis to užila a dlouhé čekání stálo za to.
konečně konec ledna
- ten se mi vždycky táhne. pak už to letí . únor je krátký a pak už jaro ..
Už aby to bylo.
Člověk stále leze po bytě, vymejšlí pitomosti, co uklidím mi stejně za chvíli uvedou do původního stavu.V zahradě je přece jen ta práce vidět.
včera se u nás náhodou sešli všichni mladí . asi se podívat , jestli ještě žijem . Marek letí s tátou v úterý na týden do Gruzie. částečně lyžovat a pak Tbilisi . - Vendy trénuje na závody v tanci - Maďarsko , Polsko -za 14 dní .
Kaaj, máš všechny mladé úžasně akční. Mají krásné koníčky. Jen ať si toho užívají, dokud jsou mladí, mají dost sil a jsou zdraví.
Ano , souhlasím, dokud můžou, at´ si užívají.
Přesně. Cestovat se má hlavně v mládí a když má člověk dostatek sil. Ať se výlety vydaří.
Dám sem. Nemáme tu na tyhle zprávy rubriku a doufám, že nebudou časté. Už jsem chvíli nečetla Elenku, bylo mi to divný, takže jsem zavolala.Dozvěděla jsem se, že je už víc než měsíc ve špitále. Vzali ji tam na pozorování kvůli nějakým obtížím. A aby toho nebylo málo, tak tam upadla a zlámala si krček stehenní kosti. Už je po operaci, má vyměněný kloub a zatím se na nohu ještě nesmí postavit a rehabilituje hlavně na posteli. Mám všechny pozdravovat a dávejte na sebe pozor.
Regino, kdybys s Elou mluvila, moc, moc pozdravuj, ať se ji daří a dobře se zotavuje .

Také držím palce na rychlé zotavení a posílám pozdrav.
Posílám Elence taky pozdrav a přeju brzké uzdravení.
Díky, vyřídím, slíbila jsem, že občas zavolám, abych jí trochu ukrátila pobyt. Čte, luští křížovky. Blbý jsou problémy se sluchem, teď by se televize hodila na ukrácení dlouhé chvíle. Ale zase na druhou stranu pravila, že nečte noviny, neslyší zprávy a nerozčiluje se. Taky není k zahození. Pamatuju, když jsem úplně nemožná byla ve špitále sama. A to nebyl doba tak turbulentní jako je dneska.