|
|
neděle 7. června, 21:36 Svátek má Iveta
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
Také jsem ji poznala osobně,mám po ní pojmenovanou dřevitou pivoňku " Regina " , kterou mě přivezla. Nějak se s tím jejím odchodem nemůžu vyrovnat.
Teď jsem pročítala čemeřice a tam měla Regina radu na všechno. Slibuju, že žádnou čemeřici neutopím.
Je to nanic, no. Ještě před měsícem psala, že ji před domem pořád něco předělávají, že doufá, že už je to do smrti naposledy. Tak to se jí splnilo, už má klid a je jí dobře.
(380m n.m.)
To je mi moc a moc líto
Ráda jsem čítala příspěvky s drahocennými radami. Regi, budeš nám tu chybět
Ať je ti tam nahoře dobře
. Rodině upřímnou soustrast.
Dlouho jsem tu nebyla, protoze je tez u nas narocne obdobi, ale ted me naprosto sejmula tato necekana zprava. Nemam slov, je mi to strasne lito, nemuzu tomu uverit a je mi lito, ze jsem to nevedela driv, abych se tez modlitbou vcas primlouvala 🙏🙏🙏
Dekujeme za vsechny rady, moc me to s Tebou bavilo a zrovna dneska jsem pri praci na zahrade vzpominala na nejake nase "rozdelane vedecke projekty" s cibulovinama, apod. a ze se Te musim hned zeptat, jak to u Tebe ted vypada. Uz mi neodpovis, moc me to mrzi 😢😢😢 Tak Ti jenom vzkazuju, ze mi prece jenom nejake ladoniky letos pokvetou, tak budu vzdy vzpominat, az pokvetou..
Uprimnou soustrast rodine a vsem blizkym 🌸
Betas mně to zasáhlo velmi - obě jsme začaly problémy se střevami - před léty. já to ale neměla zhoubné - Regína bohužel jo . ale doktoři si poradili i u ní . dost jsme byly v kontaktu - i s její dcerou Klárkou . , Regina byla dokonce jeden víkend i u mně ve Štramberku .. takže pro mně to byla rána největší --- - bohužel se nedá nic dělat . pohřeb bude u ní na zahradě.nezbývá , než na ni vzpomínat
Opravdu me to strasne mrzi, cemuz bych ani dopredu tolik neverila, kdyz jsme se osobne ani neznaly. Musela jsem na to vcera pak cely den myslet, az jsem si vecer dala sklenku a procitala zde jeji starsi prispevky.. Nevedela jsem o zadnem jejim trapeni, takze o to vic pro me jak blesk z cisteho nebe, mela jsem ji za vitalni. Kdo se ted bude starat o jeji zahradu? Je to u zahradniku smutne, ze neco planuji, zasadi, pecuji a pak uz neuvidi vysledek. Pohreb na zahrade? To je hezke i smutne zaroven.
Betas- ohledně té zahrady- oni se asi jenom rodina sejdou na zahradě na vzpomínku .
Také jsem to tak pochopila, rozloučení bez obřadu v úzkem kruhu rodiny.
Tam,kde to měla ráda.
Myslím si , že už budou mít urnu na zahradě.
Rozloučení s ní , pěkně mezi kytičkama .
Copak je vlastně s Lenkou ,ví někdo?
se kterou Lenkou? spíše , jak to vypadá s Eli??
Rozloučení s Reginou bude v místech, kde to měla nejraději. Zpráva, i když jsem věděla o jejích neduzích, mne zasáhla velmi. Bude mi chybět.
A já jsem už skoro měsíc doma, jen stále chodím s francouzskou holí, nejde mi pořádně se ohnout, tak zahradu pozoruji jen při každodenní procházce - co tam zase synátor udělal, případně zrušil. Zasázeeny máme jen brambory, k rajčatům a dýním se snad někdy kluci dohrabou. A zlobí počítač.
ano myslela jsem Elenku, psala jsem na mobilu a špatně vidím
, ale ozvala se Lenka mě a pěkně jsme si popovídaly a obrečely Reginu 
Copak je vlastně s Elenkou ,ví někdo?