![]() |
úterý 28. listopadu, 17:08 Svátek má René
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
Letos máme aronii taky obsypanou, i dokonce Burku, tak že upéct čaj z ní a jako vždy likér
Aronii mám moc ráda, Tonda taky ... syrovou obě. Pojídala jsem ve velkém při chemoškách, strom zašel nějak - asi měl mýtní věk. Od té doby se mi nedaří vypěstovat do velikosti dost plodné.
Tak vypadá u nás, keř je skleslý pod tíhou aronií
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
U nás obtěžkaný úrodou, zas budu škemrat ať si lidi přijdou natrhat. Něco sním syrové co se zbytkem nevím. Likér na 1000% ne nic takového nepijeme ani nikdo v okolí. Pečený čaj jen z arónie by byl divný, vše ostatní zničila a kontaminovala ta nemocná srnka.Šťavu vnoučata nepijou.
v nadávací máme setkání s Kaaj
, tak to dám sem, mám rozbitý mobil, prostě kleknul,... zkusím ho nechat opravit, ale nevím,....
kordul a vyzkoušela jsi ho vzkřísit
? restart a podobně. To se ani nerozsvítí displej?
Je mrtvej, mám ho ve spešl obchodě, ale nejde to, ani s rizikem, že přijdu o všechna data. Displej se rosvítí, ale s nějakou kravinou, Radka už doma našla tem samý, Redmi 7, tak mě ho dají , nebo si koupím. Bude mě 70, tak si ho snad zasloužím.
To si zasloužíš určitě
Přijel vnuk, je dost k ničemu, ale mobil opravil ,oživil. Strašili mě, že přijdu o všechno, co v něm mám ,Nakonec jsem všechno dohledala ,jen nemám tel. seznam a zvonění jsem měla dudy, to mě štve. Jinak hurá, hurá, hurá
Kordulko, měla by sis nechat důležitý věci zazálohovat, když se povedlo mobil zprovoznit.
Nic důležitého naštěsti v mobilu nemám
Slyším, jak někdo ťuká na dveře, tak si říkám, že jsem asi přeslechla zvonek. Otevřu a na zemi spouta materiálu z věnce, co na těch dveřích visí. Zase se do něj pustil nějaký pták
kordul , šikovnej vnuk, oni opraváři někdy přehánějí. Moje známá tam chodí s každou blbinou, to bych jí pomohla i já
, a oni když vidí , že tomu vůbec nerozumí, tak z ní vždy prachy vytahnou.
Mobil prostě nenaskočil,furt kolem dokola nabízel v angličtině něco , co nešlo udělat.Už jsem se dívala po novém , hlavně s dobrým goťákem. Tak přemýšlím, co si za ušetřené peníze koupit.