čtvrtek 12. února, 20:29 Svátek má Slavěna
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Mona
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování

Jarní práce - začínáme

Datum: 13.02.2007 14:45

Nechci nic zakřiknout, ale: sundala jsem chvojí ze záhonů, vyhrabala část trávníku, vyplela několik záhonů, vysbírala šutry z pole, kam přijde vysít nový trávník, vysela pár ,,otužilých´´ semen. winking smiley  jen rýt se ještě nedá, což mne mrzí.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 21 z 21
  • Autor: Manca

Re: Jarní práce - začínáme

Datum: 31.05.2025 09:12

Mrkev už nevzkřísíš, mák aspoň udělá parádu. Pak můžeš sadit něco v druhé trati, červenou řepu nebo ředkvičky...

• Autor: Reklama

Datum: 10.02.2026 13:37

img_20260210_120559.jpg
    Další fotografie:

Dodělala jsem si zídku (skoro) a můžu chystat záhon. Budou tam nějaké keře (hlošina a rakytník), růže, kytky. Je to svah k jihu. Už tam jsou fíkovníky dole.

• Autor: Betas

Datum: 10.02.2026 14:54

Ty jooo, tak to je veledilo. Sikula, tleskam! flower smiley
    Jednou z mojich prvnich cinnosti, az sleze snih, bude dodlazdit cestu z zulovych kostek. Na podzim rozdelano a pak uz nas vyhnala zima a snih..

• Autor: alenak

Datum: 10.02.2026 18:17

Betas napsal(a):

Ty jooo, tak to je veledilo. Sikula, tleskam! flower smiley

Souhlas thumbs down flower smiley

• Autor: JaniV

Datum: 10.02.2026 19:33

Manco,nejenom že to je perfektně udělané,ale je na tom i vidět,že tě to bavilo flower smiley

Datum: 10.02.2026 20:52

Děkuju holky. Budu teď doufat, že to chvíli vydrží.

Dlouho jsem tě neviděla Jani, ale už bude do měsíce zase co fotit, tak se nás snad zase pár sejde. Lada už by pomalu měla sít zeleninu...

Na podzim mi vyklíčil salát, byl toho kobereček. Přesadit pod netkatku se mi nepodařilo, možná slimáci, část jsem překopla, lezl fakt že hloubky. Dva trsy jsem přiklopila plastovou krabičkou od rajčat, má dírky. Vypadá to, že žijí. Bylo tu -18. Takže asi už něco naseju, salát, cibulku a rukolu třeba. Na začátku března by to mohlo ven. Takový pokus prostě.

• Autor: tak63

Datum: 10.02.2026 21:25

Manco, to je kus práce!

Papriky už vylezly. Nevydržel jsem a prořezal rybízy. Pomalu se to rozjíždí. Dnes slunečno = paráda.

• Autor: gabca

Datum: 10.02.2026 21:39

Mamčo, paráda, musela sis máknout. A vím, že ten kámen nemáš v ruce jednou, ale hned několikrát.

Až to osázíš, bude tooc pěkný 👌

• Autor: Evin

Datum: 10.02.2026 23:23

Mančo, to je úžasné thumbs down........já bych potřebovala pohrabat drobný bordel na zahradě.......ale už to nedávám.

Dnes jsem prošla zahradu a předzahrádku u domu, a tam jsem našla první tři rozkvetlé talovíny. Byla jsem překvapená, ještě včera byla místy zamrzlá zem, pořád zataženo, nevlídno.....

• Autor: alenak

Datum: 11.02.2026 19:57

Tak jsem vyrazila do zahrádky, na očistu kolem čemeřic, abych na ně měla lepší výhled z okna. Byla to fuška rozhýbat tělo. grinning smiley Venku je stále pošmourno, nevlídno ale záhonek z nejhoršího očištěn, hlavně suché krásnoočko, listopadky. Našla jsem též vykukující talovínky, ty teda svítily, už se to klube, naděje jara smiling smiley .

Datum: 12.02.2026 06:50

Zase má napadnout sníh. Děti mají jen lyžovat, tak nebrblám, ale pak už bych si to jaro dala. Donesu si kýbl hlíny, abych mohla pokračovat doma🌷

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.