![]() |
středa 16. července, 01:12 Svátek má Luboš
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jarní práce - začínáme
Jojo, angrešt a černý rybíz mám jinde. Angrešt u nás nikdo moc nejí, jen můj bratr ho má rád, ale bydlí daleko a málokdy přijede, když je tak akorát. Já taky uzobnu sem tam.
Z černého rybízu jsem dělala marmeládu za studena. Ale přijde tam cukr v poměru 1:1 a je to dost sladký. Zkusím ho někdy normalne zavařit.
A maliny jsou pro mě taky chuťově bezkonkurenční. Ale jak už jsem tu kolikrát psala, nějak mi nejdou. Letos jsem je vyplela, phnojila, tak běda jim. 😁
Ty maliny máš stále plodící? Ty nemaj chybu, plodí až do mrazíků
Dneska přišla Šarka s chlapcem , jmenuje se Dominik a já mu prostě říkám Patrik
ten si pěkně máknul. Je velice šikovný. Ze žebříku zkrátil jehličnany,jeden jsme skáceli.
Maliny my taky moc nejdou, jen se stěhují do trávy a ve svém řádku mizí. Co jsem přikoupila stáleplodící, ty rostou bujně. Ale taky všude jinde než chci.
Ostříhala jsem čemeřice, už na nich bylo dost mšic. Budu muset vzít nůžky na růže, vršky jsou špatné. Hlavně angličanky.
dnes jsem ze židle trochu plela . mezi liliema - mám jich asi pět pohromadě a kolem všude bršlice. no děs. ale kopec vytrhané jsem udělala. taky všude narostla taková divná tráva.- naštěstí jde dobře trhat i skořeny. . no zítra asi budu pokračovat - pokud počasí dovolí . .
Kaj to jsi dobrá, je jdu koupit Randap.
Jo a byli jsme s dědou koupit baterií do vyžínače , skoro 1000,-
a nechala jsem si dát razítko na záruční list, ten od pokladny byl nečitelný, vybledlý
Musely jsme skácet zlatou tujku. Po úklidu asi tří pytlů bordelu ,jen z to místa🫣 tam vzniklo takovéto místo. Musím něco vymyslet, bezpracného. Na plotě je psi víno, v létě k nám není vidět. Odpoledne pojedu likvidovat tu tůjku.
Tady s tím počkám , škoda , že jsem neměla fotku " před ".
Ty wole, na té fotce to vypadá ještě hůř než ve skutečnosti 🙈
Opraveno, víc s tím zatím neudělám, jen ty dlaždice tam doplnit byla fuška a kupa z jehličnanů neubývá
Teď si tam můžeš dát dvě rajčata a na podzim hoztenzii. Nebo cokoli, co bude v záhonku na husto, nebo ti padne do oka.
Korulko, ty jsi nezmar, já odpoledne na dvě hodiny zalehla a celá zahrada a vše kolem mi byla celkem jedno.
A jak píše Manča ... dvě rajčata
. a do podzimu se uvidí ... furt ti slibuju ten bílý šeřík, třeba se dožiju a pošlu.
Bab, já jsem ráda, že na zahradu plánuju až v sobotu. 😃Dva dny budu " odpočívat "
Elí, ten bílý šeřík od Tebe je krásný , daří se mu u nás
Letos mám na zahrádce oblouk z pletiva na okurky, rajčata, lichořeřišnici. Co vyroste, nechám se překvapit. Fazole jsem koupila omylem keříčkové
. Něco jsem nasela, zbytek dosadím. Semínka dýně šly včera do kompostu a dvě sazeničky melounu, uvidíme, jak rychlí budou slimáci. Ještě tak týden a budou dodělané záhonky. V pařeništi roste jen černucha, asi z kompostu, co jsem tam dala. Tam bude druhý pokus něčeho.
Tak vše zasázené, rajčata, papriky, cuketa, okurky naseté. Ostatní je už dávno v zemi, saláty, kedlubny už jsou berné.. borůvky už téměř sklizené. V truhlíku,nasetá další várka .
Ta tohle jsem chtěla slyšet , Laduš Ty mě vždyzky dostaneš 👍🥰
Já jsem přesně na Ladu myslela, když jsem odesílala ten svůj příspěvek. Že za týden,, už" možná bude zasazeno. A nezklamala.
Lado, ty bys mohla psát zahradnický kalendář. My bychom stejně nezvládly držet krok, ale četly bychom