pátek 13. února, 07:48 Svátek má Věnceslav
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Mona
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování

Jarní práce - začínáme

Datum: 13.02.2007 14:45

Nechci nic zakřiknout, ale: sundala jsem chvojí ze záhonů, vyhrabala část trávníku, vyplela několik záhonů, vysbírala šutry z pole, kam přijde vysít nový trávník, vysela pár ,,otužilých´´ semen. winking smiley  jen rýt se ještě nedá, což mne mrzí.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 14 z 21
  • Autor: alenak

Re: Jarní práce - začínáme

Datum: 28.02.2025 21:23

Gabčo, u nás sníh skoro nebyl. Půda už je rozmrzlá. Byla jsem ustrojená na zahradu jak hastroš. Obalené kalhoty semeny apod. Taky jsem si říkala, že to chce střihnou na podzim....klematisy já šmiknu nad zemí, až bude čas, tak to stáhnu, hlavně aby to nerašilo po celých větvičkách, zbytečně by se vysílilo. Trochu navečer sprchlo, tak se to rozjede, když nebude mrznout. Čemeřice vodu po mrazech potřebují, ale alespoň se vodou narovnaly. Na sluníčku už i růže šmikám, napučené tj. dost. Pak to nestíhám.

• Autor: Reklama

• Autor: Manca

Datum: 28.02.2025 21:43

Stříhala jsem dnes odkvetlíky - rozchodník, řebříček, chryzantémy... Kdybych měla čas, šlo by štěpkovat i tohle. Kompost si to přebere. Ořech jsem ještě nezačala. Teď je prostě málo času na vše, jako každý rok. Asi ani nebudu prořezávat žádný strom.

Datum: 01.03.2025 13:18

Gabčo, kupuju si o číslo větší gumáky a nosím dvoje ponožky, ty druhé fakt teplé. Ve svém věku je prostě nemám na fesťáky, ale na práci. A ta je v chladném počasí.

• Re: Jarní práce - začínáme

Datum: 01.03.2025 15:50

Včera bylo docela příznivě na zahradní práce. Vydržela jsem venku skoro 6 hodin. Dneska je to horší. Vzduch studenější, zataženo a tělo se po zimě brání. Něco jsem postříhala, počistila, musela jsem zalít některé čemeřice. Nahoře to nevypadá ale hrábne se a zcela sucho. sad smileyRoznosila jsem zpod střechy většinu osázených květníků s cibulovinami. Leze snad úplně všechno. Ale jak a jestli vůbec to pokvete, to ještě není vidět.

• Autor: Betas

Datum: 01.03.2025 18:55

Ty jo, stravit na zahrade 6hodin, to by byl muj sen! grinning smiley To nevim, jestli si budu moct nekdy dovolit. U nas dnes rano bily poprasek a pres den ohyzdne. Ale pristi tyden uz to jaro snad konecne vypukne!

• Autor: SPIKE

Datum: 01.03.2025 19:04

Já byla včera na zahradě jen chvilku, ostříhala jsem některé uschlé trvalky, co jsem nestihla na podzim.

Pěkně mě bolela záda, odvykla si.

Datum: 01.03.2025 19:34

Betas, v důchodu se ti to určitě povede. Ale netěš se, stejně nebudeš nikdy hotová, protože s věkem jde všechno pomaleji. grinning smiley

Takže prakticky řádná změna, člověk nestíhá. eye rolling smiley

• Autor: Pinka

Datum: 02.03.2025 09:41

Taky jsem lítala po zahradě třeba 5 hodin, ale už je to čím dál míň a po zimě si musím opatrně zvykat, to dřív taky nebylo. Ano a vše jde pomaleji a to si nechci připustit, ale je to tak sad smiley .A příští týden už vyrazím aspoň "na zvykání" grinning smiley

• Autor: kaaj

Datum: 02.03.2025 12:06

jj- taky jsem v pátek byla vyhodit odpad do popelnice a napadlo mně odklidit suché a zmrzlé muškáty z květníků u garáže. - po pár minutách mně zebalo v rukou a mazala jsem domů . . ani jsem všechno nezlikvidovala . snad příští týden bude tepleji . please smiley

Datum: 02.03.2025 19:14

dsc08510.jpg

Okno umyté není, ale nevadí, přivolávám jaro. grinning smiley

• Autor: gabca

Datum: 02.03.2025 19:15

Alenko, krásný truhlíček, i ten zelený dřevěny obal thumbs down

Datum: 02.03.2025 20:12

Gabčo, když jsem ho uviděla, pad mi do oka a hned jsem vzala, bych se doma udělaného nedočkala. Výrobek PL, z Hoby marketu. grinning smiley

• Autor: kordula

Datum: 03.03.2025 08:56

Dotaz, už můžu probudit begónie ? Mám je od podzimu v květinači na chodbě.

Datum: 03.03.2025 10:00

Kordul, já bych ještě chvíli počkala. Co s nimi, když začnou rašit. Já koukala na svoje a ještě jsem je nechala. Uvidím, jak dopadnou.Mně vloni i když byly úplně nezalité a suché začaly pučet i tak, když se trochu oteplilo.

Datum: 03.03.2025 13:28

Já se snažím (marně) probudit amarylis a vy už begónie grinning smiley

Dnes je krásně. Už jsem byla venku a snad ještě něco stihnu. Ostříhala jsem snad už poslední maliny a ostružiny, ještě chci něco vyrýpat, přesadit. Nechala jsem si tu tak 10 sazenic zahradních ostružin, že třeba někomu daruji nebo najdu místo.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.