|
|
středa 13. května, 18:32 Svátek má Servác
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: hortenzie
Dnes jsem byla na kontrole se srdcem a OK.. Tak jsem se odměnila kytičou.
Ty jsi šikulka.

Já už asi velkkvětý nechci. Na jaře to většinou omrzne, pak dlouho trvá než začnou obrážet a teď je zase žerou slimáci.
Zajímavý je, že latnatky nežerou.
Kordul,
Letos se mi zdá, že rok latnatkám u mne nepřeje. Nemůžou se některé zvetit. Voda shora jim chybí určitě, i přes zalití. Co je nádherná a předvádí se každoročně je Anabella Strong. Tu chválím stále.
Annabella je u mě letos obryně, asi mě vystěhuje.
Anabelle ještě nekvete, Limelight je už nyní výšši než já
Poslední ,letos nádherná Ayesha, ale už několik let nekvete
Kordulko, to je pozitivní zpráva. odměnu si zasloužíš.
Hortenzie máš obří.
Tady je taková jen Anabell.
Kordul, pokvetou ti? Já už mám vidět u některých květy.
Moje tři hydry a za nimi kalina, hydra nejhydrovatější. Nějak mi to přerůstá přes hlavu.

Velkolisté byly zmrzlé , ostříhala jsem je, tak nevím,nějaké možná ano Endless, by mohla .Ayesha, nikdy nekvetla, letos je nádherná, tak snad si dá říct, ale zatím to nevypadá.
Stromečkové, ani jedna zatím nekvetou, ale jsou samé poupě.
Latnaté , hlavně ty starší jsou tutovka, Limelight je už nyní větší než já
Tady zachraňuje kvetení velkolistých aspoň jedna.Všechny květy zůstaly dubolisté ale ta přirůstá pomalu a tady má tendenci k poléhavému růstu.
Regi ,je vidět , že je u Tebe víc teplo, jsi o krok před. 👍
Ach joo, tak jsem prave nahodne u jedne z kvetinacovych hortenzii objevila puklici hortenziovou!! Je to poprve, zatim jsem o tom cetla jen hruzy na internetu.. uz jste s ni nekdo mel tu cest?
Nevim, odkud si nas nasla, zadne nove hortenzie uz dlouho neporizujeme..
O puklici jsem neslyšela.
Dubolistou jsem měla v úmyslu vyzkoušet. Pak jsem kvůli letitému suchu pokus vzdala. Krásná, ať roste.
Každoročně krásná i přes letošní namrznutí, ofikala jsem a dodávám vodu - Anabella Strong.
Betas, jestli myslíš tohle [living.iprima.cz], objevilo se to tu před několika roky. Na jedné hortenzii, panikulátě. Vypadalo to docela ošklivě. Ostříhala jsem ji hodně, ostříhané nenechávat na zahradě. Pak jsem stříkla asi 3x něčím na savý hmyz a když jsem šla okolo s hadicí tak proudem vody. Příští rok to bylo pryč a nikam se nerozneslo.A taky jsem to s ničím nepřinesla. Bylo to na letité hortenzii, jinde nikde.Prostě se to objevilo.
Anabellu jsem příliš nekrátila. Nemá tak velké květy ale je z í skoro kompaktní bílá koule.
Mě hortenzie na chatě nejdříve omrzly a pak je pobily kroupy květy jsou umrcnuty