|
|
středa 20. května, 06:02 Svátek má Zbyšek
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: hortenzie
Ja vim, jen jsem popisovala svuj postup
Snazila jsem se ji projit opravdu dukladne. Vetsinou to bylo i na spatnych listech (tak jsem na to vlastne prisla, kdyz jsem chtela odstranit ty nevzhledne pomrzle listy) anebo na spatnych vetvich, ty jsem vzala cele, stejne na nich nic nebylo. Kdyz jich na listu bylo vic, utrhla jsem ho cely, kdyz 1-2 - setrela jsem mydlem. Myslim, ze to zamoreni nebylo tak velike (jako treba vidim na jinych fotkach na netu), tak doufam, ze jsem to podchytila vcas a ze se toho uspesne zbavim. Budu monitorovat a pak dam vedet.
Něco bude kvést a něco ne
Ja mam letos poprve oporu na obri ruzovou annabellku z pletiva, tak jsem zvedava, jak se to osvedci. Ma strasne tenoucke vetvicky a hned po prvnim desti se zklati a lezi az do podzimu a neovlivni to zadny druh jarniho rezu, uz vyzkouseno vsechno. Tak jsem opravdu zvedava..
To je zvláštní, mně ten hluboký řez většinou zabere a pak jsou zase pěkné.
Já loni vzala brutálně velkolisté hortenzie, skoro nad zemí, bylo mi líto, že budu letos bez květů,... a ony holky kvetou jako blázni!!

Tohle udělaly omylem vnoučata sousedce, a kvetly jí a mě ne
Začínáme, budou kvést i velkolisté,sice mizerně , ale sem tam květ bude.
Anabelle Strong pomalu nakvétá
Hayes Starbust se připravuje
Kordul, Strong je povedená hortenzie. Ta druhá taky vypadá dobře.
U tebe si musí v deštíku rochnit. 
Děkuji ,letos se jim zatím daří
Kordul, začíná tvůj čas.
......začíná, ale ještě potřebují čas
Zámecký park ,slatiňany, obří Anabelle Strong, bez podpěry
Slatiňany, toulání za humny