|
|
středa 20. května, 07:06 Svátek má Zbyšek
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: hortenzie
Jajo, je vidět, že suchem u tebe netrpí.Paráda
a taky by mi nevadilo, že nerůžoví.Ale nakonec hlavně, že vůbec něco kvete.
Aleno, zaslouží si vodu.
Anabell mám uplě rozlámanou po prutrži
Taky mam nejradsi, kdyz se ty kvety teprve rozvijeji, ten zelinkavy nadech
Opet slintam nad zelenou annabellkou u Aleny, me z bile hned do spalene. Tobe na ni nejde prime slunce..?
Betas, je v polostínu. Bohužel přes poledne sluníčko. Potřebuje být hlavně voda a napitá. Taky jsem při 35st. dávala ten nejhorší den netkanku, tak to nebylo tak spálené. Co bylo, tak jsem vyštípala. Ale to mám jen tuto, tak se péče zvládne. Druhou obyč. Annabelle mám ve větším stínu a tu zásadně nehnojím, aby nebyly velké květy.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Vodu mají jen z nebe, nic nezalévám už několik let. Musely si zvyknout na suché roky.
Jajo, přece jen máš ale lepší klima. Povětšinou vlhčí vzduch. Jako Kordul. Co máte tu nevyroste, kdyby se člověk zbláznil.Krásný pokoukání.
Latnaté ještě moc nekvetou
Kprdul, roste ti to před očima. Ten novej záhon bude malej za chvíli.
Jeste neprselo, tak zatim trci
Ma letos poprve zabudovanou podperu z pletiva, tak jsem zvedava, jestli to k necemu bude. Jinak vzdycky lehne jak siroka, tak dlouha
Dodnes nevim, ktera to presne je annabellka..
Anabelle jsou polámané , jak po bitvě, květy měly 35 cm
Ali, paráda.

Moje Anabelka leží už dlouho a to tady moc neprší. Nevím, co s ní.
Kordul, nádhera, neskutečná.
Gabčo, co zkusit prostříhat, ty velké bambule odlehčit, něco v kouli tzv. vyštípnout, mohlo by to pomoci.
Kordul, máš je jak když je poléváš živou vodou.
Gabco, moje vypadá takhle. Není svázaná, podepřená, nic. Myslím, že je to časem, kdy ji už několik let moc nezkracuju, tak o třetinu. A nechávám přehoustlou. Po čase se vysílí a tak nedivočí. A navíc jsem na tom s vodou tak, jak jsem.
Regi, taky se možná navzájem ty výhony popírají. Taky jí máš moc pěknou, voda nevoda
Regi,no ta tedy je👍. Já ji mám řídkou a květy ohromný, taky to po slejváku dopadlo, bitevní👎 pole