|
|
pondělí 13. dubna, 01:32 Svátek má Aleš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v září
ale tohle je teda nádhera!
Astry, astřičky....
Ještě nekvetou všechny, ale většina už ano. Mám je moc ráda.
Takhle mě ještě kvete vějiřovka
Gábi, radost pohledět
Astřičky, astřičky, tj. nádhery.
Čas běží - září, kvete to pěkně, pouze se nedá být venku kvůli množství komárů, ráno, večer, furt...
Alenko, já žasnu nad tvými růžemi?
Ty že máš sucho? Nádhera. 
Já začínám mít z těch svých depku, když vidím ty tvoje. Budu muset na jaře některé střihnout hodně nízko.
Ta nemáš vůbec skvrnitost? Já skoro na všech.
Novalis jediná, co se povedla. A něco málo...
No skvrnitost moc nemám. Angličanky tu třeba vůbec nejdou, je tu tvrdá selekce.
Na č. 4 máš asi 'Augustu Luise, tu jsem odstranila, vždy byla už v létě nemocná. Novalis zase tu bídná, vyhrožuju ji dlouho. Stříhám ale na jaře na krátko, nemám obrovské keře, historické apod. Jdou tu dobře některé francouzské růže, taky Lens.
Gabčo u plotu hortenzie, nádhera.
Floxy už mám taky spálený, to hledání co jde v zahradě je dlouhá cesta.
Mrzí mne, že tu nemůže mít víc hortenzií, ty tu vodu fakt potřebují ke své parádě, ale i suchý vzduch jim vadí, vidím v současnosti.
Kvetete krásně.
Tady už je tak sucho, že ani komáři nejsou.
Alenko, ta žlutá na trojce je co zač?
Obdivuju, že se odhodláte některou růži vyhodit. Já bych na to neměla srdce. Třeba taková PAoK je na jaře krásná a teď to jsou holý klacky. Stejně tak trpí na skvrnitost Elfe, snad ze všech nejvíc.
A úplně nejmizernější mám Greece, slabá, světlá, neduživá, asi půjde....Jen nevím, zda jinam nebo do věčných lovišť.
Ještě doteď nemám vsazený kosatce, nevím, kam.

Ta na 3tí foto je Rayon de Solei, když začíná tak je žloutková, teď už je bledší. Gabčo, u mě už by nebyly ani jedna, o Grace se psalo, že nerost, nepovedla se jim. Já teda hodně dohledávám, aby to tu šlo, nelituju odstranit.
Taky se mi stalo, že se mi něco líbilo a nešlo to tu a jinde jo. ZZ fungují.
U Alenky ale právě nedávno zapršelo, tak si to vynahrazuje
Jj. díky, voda to probrala. Ještjsem něco přifotila, než mě vyhnali komáři.
Voda dělá zázraky. Kvete to krásně.První z jiřin zachráněných před slimáky. Nový clematis, docela se mu daří, zatím.