|
|
pondělí 13. dubna, 01:39 Svátek má Aleš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v září
Kiko, jak se ti nemohou líbit astřičky?
Já se do nich zamilovala díky jedné zahradnice z FB ze Slovenska. 
Má úžasnou zahradu a vždy vše krásně zakomponováno.
No ještě mi řekni, že to není nádhera?
Gábi - a to je tvoje nebo její zahrada?? parádní
měla jsem asi 5 druhů astřiček - ale tím , jak jsem nemožná se stalo , že je někdo vysekal nebo vyplel takže jak jsem se dívala - jsou tam troje . jahodově růžová , starorůžová a drobná bílá . no nic se neděje pokud tam jsou kořínky, tak zase narostou .
To není moje zahrada, ale jedné šikovná źenštiny ze Slovenska. Má nejen krásnou zahradu, ale je i šikovná, dělá krásnou keramiku, a ještě umí fotit.👌
[www.sashe.sk]
díky - ráda se podívám .
našla jsem na Fb Karla,s garden - mých stránkách , fotky astřiček , kdysi koupených . krásné , modré .. no už nejsou . škoda. a bílé - s chrymkama. ještě pohledám těch fotek na mých stránkách je spousta.
poslední dvě a bílá ještě kvetou .
Kájo, pěkné. Bílou plnou ještě nemám.😁
Dnes už je to vyloženě podzimní.
Máme taky říjen,
i ten kocourek obdivuje parádní listy čemeřic...
Jedna z mála opakujících růží, ještě se chystá Lady of Shallot. Sasanky se po dešti rozjely.Už z toho dýchá podzim.
Veřejná zeleň. U mě je v plném květu Lady of Shalott, chystají se pnoucí, Bouquet parfait a možná ještě něco. A astřičky samozřejmě. Už to chytá podzimní barvy, sem tam žlutý nebo hnědý list.
Pnoucí růže
Nocenka
Lichořeřišnice
Dvě barevné formy hledíků
Podzimní astřičky lemují chodník.
Dva druhy ořechokřídlece
Rudbeckie
Sasanka japonská
Krásné kvetení a jak začínají kvést astřičky,je tu podzim.
Taky jeste poradne kveteme

Pěkné, kdoví jak dlouho si toho užijeme,straší s přízemními mrazíky. Mě podruhé rozkvetly floxy a gaura, ale už nejsou jako prve.
Dokonalá zahrada u Betas, tak na to nemám kázeň. Ta okrasná jabloň vypadá dobře, ale jestli jablíčka zčervenají, zničí ti celý koncept
Ty fialové kytky jsem dostala od ségry tchýně a už vím, proč se jich zbavovala.