|
|
pátek 23. ledna, 12:49 Svátek má Zdeněk
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v září
konec září u nás
Ali, hezká barvička astry.
To víš, jsem na ně ujetá. 
Moje sbírečka.
Ještě nejsou rozkvetlé všechny a některá koupené letos jsou už naopak odkvetlé.
pěkná sbírečka
, barvy jsou dokonalé
Gabco, barvičky krásný. Blbý u nich je, že pokud je sucho, což je tu skoro stále, tak zespoda vyholují. Ale jsou i kultivary, které to nedělají a jsou nižší a kompaktní. Jeden takový mám ale na další jsem ještě nenarazila. Anebo je to nějaký výjimečně odolný jedinec.
To máš Regi pravdu, ale dělají to hlavně ty vyšší.Mám tady dva letité kultivary ( bílou a světle fialovou ), ještě po předchozích majitelích, a to jsou teda držáky.
Vloni jsem ty fialový rozsadila na několik míst a moc mě překvapilo, jaké z nich jsou během jednoho roku krásné, silné keříky.
Ta poslední je sice mázlá, ale má takový jiřinkový květ.
plot,... loubinec je až ve vrcholku smrků, vypadá to úžasně
Jako takhle... nedráždi.. nebo dorazím s kyblíkem pro odkopky
.
Taky jsem měla sbírku, ale něco vyhrabala slepice od souseda, něco uschlo, něco padlí, takže ve výsledku mám jen dva druhy - jeden od našich a jeden od Ivika.
Poslední mečík. Loni byly s touto barvou tři, letos jediný.
A máme září. Koukám poslední příspěvek byl můj, té růžové astřičky je škoda, že chutnala slimákům.
Ten flox na ležato je z konce července, to jsem překvapená, jak drží. Ostatní jsem stříhala nebo by potřebovaly a tenhle drží.
nj. září
, stále něco kvete a překvapil trávník, bez hnojení se vzpamatoval a začíná zelená převládat, i když v něm hodně plevele....
luštěnice, krásnoočko od června kvetoucí, afrikáni, směska, samosemenící krásenky v afrikánech
Hezky se na to kouká.
Mančo, Alenko, paráda.
U vás není vidět nedostatek vláhy. Já musím fotit detaily, trávník už je místy zase jako seno. 
Levandule a rozchodníkovec
Astra podzimní
Ibišek syrský
Pámelník
Dochan