pátek 4. října, 06:37 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 4.70
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(380m n.m.)
Re: Co kvete v září
Gábi, je to - Ořechoplodec. Krásné ostrožky i pěkně barevné astry
Ale ty už nejsou hezké, květy jsou suché
Ten ořechoplodec (ořechokřídlec) máš teda nádherný Než jsem to rozklikla, myslela jsem,že je to šanta... Parádně kvete
Tak to je krása... vydrží do pátku? Že bych mrkla... a nádherná barevná kombinace
... ostrožka kvete podruhé ?... je nádherná
Gabčo, ostrožky paráda, u mě letos podruhé nekvetou.
Začínají nakvétat astřičky - hlásí podzim...
Astřičky vám závidím, mám je moooooc ráda, taky trochu z nostalgie ... měli jsme dlouhé roky nízké, barva jak má Alenak a táta jich vždycky natrhal velkou kytici mámě k výročí svatby 23.9. Když taťka zemřel, druhý rok na jaře astřičky nevylezly. A letos uschly totálně všechny tři kopce, které jsem pořídila potom - jeden nízkých (ale jiných) a dva takových vyšších, ty byly fialové a červené. Nedaly se uzalívat, taky floxy jsou v háji.
...a chtěla by jsi nějaké
Kordulko, nechtěla, nějak jsem totálně v pasti s časem a absolutně nestíhám ani to co mám. Nechci nic dalšího o co bych se musela starat. Dnes jsem byla velmi blízko jednoho velkého zaradnictví (stála jsem před vchodem) a vedle ještě Unihobby (tam určo byly nějaké kytka slevy) ... nevlezla jsem ani do jednoho, pro jistotu.
Elen ty rostou bez péče
Viděla jsem to letos ...
Elo, tyhle fialové jsem nezalévala, vydrží hodně sucho. Na jaře můžu poslat, když budeš chtít.
Alenko, díky . Uvidím, zda mne do jara přejde nechuť k čemukoliv a jak budu schopna věnovat se aspoň trošku víc zahradě. Ozvala bych se. Mám za humny mj. tohle zahradnictví [www.holzbecher.cz] a určitě je tam mají také.
( Brno, 250m n.m.)
Eli, mám je také, tak vydrž , je to fakt spíše plevel , ale krásný