![]() |
čtvrtek 28. září, 19:03 Svátek má Václav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 4.70
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v září
Konečně trochu zapršelo.
vykvetly ještě nějaké klemíky- třeba Justa /1 -dvojku nevím -
Gabčo,Kaaj,nádhera.
to je krásného kvetení a ještě bude, po tom dešti
Paráda.
Tady už asi moc nebude. Přišel déšt dost pozdě. Ale hlavně aspoň trochu přišel.
U mě teď kvetou jen floxy, rudbekie a třapatky. A ještě krásnoočko vlastně... a kopretiny. Ale to je jen jeden záhon, jinak všude jen zeleň.
( Brno, 250m n.m.)
U nás takové slejváky, že braly co se dalo. Včera napršelo asi 8 cm, den před tím také tak nějak. Bohužel to přišlo moc prudce
Zapomněla jsi na hortenzie.
Vedra úspěšně přežily rozchodníky,zbytek kytek dostal pěkně na prdel.Snad se teď k podzimu trochu zmátoří.
Vlaďko, koukám, že tvoje hortenzie dopadly podobně jako ty moje.
Kordul, hezká slunečnice.
Něco málo jsem dnes pofotila. Spíš detaily.
Moc toho už není
Rozchodníky mi tu ještě úplně nekvetou. Teprve začínají. Ale jako snad jediná kytka přežily dobře.
Vladko, co to máš to drobný žlutý na jedničce za rozchodníkem? Přijde mi to jako jeden druh afrikánů ale jistá si nejsem.
po zastřižení znovu kvetou floxy . tenhle je ten , co byl nádherný spolu s nevěstiným závojem .. ten jsem taky střihla a vypadá , že taky znovu pokvete . jinak kvete klematis- ten už jsem ale asi zmińovala a rozchodníky už taky - až na jeden světlejší . jinak krom růží nic-