|
|
pondělí 13. dubna, 01:15 Svátek má Aleš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v září
Manco, mas naprostou pravdu!!!
Tys me snad prokoukla, nebo co
Jablicka sla loni spis do oranzova (coz je taky spatne), tak uvidime letos, jablunka je prestehovana vic na slunicko (ale ne kvuli barve plodu!
). No, otrhavat je nebudu, mezitim uz i vsechno ostatni zrezne ci zhnedne, nebo holt budu delat, ze to nevidim
Na podzim jsou ohnivé barvy fajn. Hlavně když je takové to dušičkové počasí, mlhy, je dobré, když to něco rozsvítí.
Betas, to bílé je co? nějaká astřička? Vidím blbě už i v brýlích.
Máš to hezký.
U nás taky už začínají astřičky. M8m hodně druhů, tak nakvétají postupně. Některé už jsou dokonce odkvetlé.
Moje vysetý ostrožky jsou všechny modrý. Ale různé odstíny.
A pár růžiček. Letos je to druhý kolo bída, mám i hodně skvrnitost.
Hokaido mi vyrostlo na kompostu samo.
A komule vypadala na jaře, že scípne, nakonec dloooouho obrážela a teď teprv začíná nakvétat.
Betas, jak píše Manča - dokonalá zahrada.
Mančo - ty fialové kytky asi nějaký turan - hlavně, že kvete
.
Gabčo - ty jsi prostě bez konkurecne, krásné fotky, mraky kvetení.
U nás momentálně sem tam nějaká růže a spousty zlatobýlu všude - musím začít likvidovat nebo nás ze zahrady vystěhuje - ale těch včel co je na něm, skoro mi je líto ostříhat. Komule už letos odketla - nějak brzo.
Nooo, to kdybych vedela! Uz se me zrovna dneska na to nekdo ptal a nemela jsem zatim cas hledat... to nebude astricka... kvety jsou jako slamenky - susene. Listy jsou sedive chlupate.. treba nekdo bude vedet, jinak budu muset zacit patrat na netu...
Taky mě zaujala. Našla jsem slaměnku (anaphalis triplinervis), mohla by to být. Nemám nakoukané naživo.
To jsou ty podzimní astřičky. Mám stejnou barvu a opravdu se silně rozrůstají. Dala jsem pár sazeniček kolem chodníku a už je z toho hustý živý plot. Chtěla bych ještě výrazně rudé.
Manco bingo!
Je ale opravdu hodne dekorativni, priste vam ji kdyztak jeste vic nafotim. Loni jsem si rozpulila puvodni jeden trsik na dva a jsem prekvapena, jak je vysoka. Mam ji na celodenni slunci s chudou kamenitou pudou bez jakehokoliv hnojeni. Letos na podzim budu zas rozdelovat.
Je to ona, chudak teda takove jmeno - plesnivka
[www.perenniculum.cz]
Ještě stále něco kvete.
Berdo, paráda
Něco od nás, růže jsou opoupatované, pomohla by voda, i tak stále něco kvete. Něco na pokuk.
pokračování