|
|
pondělí 13. dubna, 01:08 Svátek má Aleš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v září
Tady už toho moc nekvete.
Tady už taky žádná divočina.
Berdo, co je to za kytky jak to máš ve třech barvách? Předpokládám, že dobře vidím a je to stejný druh jen v jiných barvách.
Regi, je to Liriope nebo také podzimní modřenec.
Berdo, díky. To jsem neznala.Koukla jsem a jeden ten kultivar spicata je docela zajímavý z hlediska použití i v mizerných podmínkách. [myazahrada.cz]
Hlavně je s nima méně práce než s fuchsiema👍
Kordul, paráda ale fuchsie je fuchsie. Právě dneska tu byla dcera a koukaly jsme na ty moje dva povedený truhlíky. Tady je to skoro zázrak a ještě v tomhle počasí a vyprávěla jsem jí o tvých fuchsiích. Když se jim daří je to nepřekonatelná nádhera.
Ale nebudu se rouhat nebo mi příště nevykvete ani ledovka.
Kordul,máš hezký begonky.
Fuchsií si nechám jen pár kousků. Tyto už nemám.
Kordul, taková nádhera.
Kdybych měla jistotu, že tu půjdou, což spíš vzhledem k suchýmu vzduchu a teplotám v Polabí nebude, tak bych nějaké odvezla. Ale nechtěla bych je zabít. Pipláš se s nimi dlouho. Tak se spokojím s tím, co se náhodou povede.Ale je to nepřekonatelná krása.Aspoň jim najdi nějakou dobrou pěstitelku.
Kordul, je to pokoukání. Máš na ně podmínky.
Hvězdnice
Nocenka
Ořechokřídlec
Sasanka japonská
Dochan od Drahušky
Ořechokřídlec - mám dva, ale tenhle je hezčí, má sytou barvu a keřík je krásně kompaktní
Sporýš argentinský - Verbena bonariensis
Kopretina řimbaba vysemeněná mezi mrkví
Tohle už nekvete, ale objevila se semínka (angínovník).
Růžička ještě kvete a má i nová poupata.
Krásné kvetení 👍
U mě hlavně hortenzie latnaté, jsou paradní
Kordul, paráda.
U mě je letos ten podzim takovej smutnej, astřičky už některý odkvétají, některé mají nějakou houbu, růže mají skvrnitost, jiřiny polámaný od větru. Celkově ten pohled na zahradu není veselej. Hold příští rok to snad bude lepší. Nemůžu si stěžovat, někdo nemá ani střechu nad hlavou, co je proti tomu moje zahrada.......
Pár detailů