|
|
pondělí 13. dubna, 01:49 Svátek má Aleš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v září
Manco, bez vody, bez hnojiva, jsou nízké a taky nejsou celý den na slunci, proto možná drží, nevím. Jak dostaly hnojivo, byly velké, ale rozvalující.
Rozkvetla sasanka. Honorine Jobert asi. Brzy zjara jsem ji skomírající přesadila a odebrala pár kořenových řízků. Je tam aspoň pět mladých rostlin, takže spokojenost.
Kvete toho dost, musím pochválit begónie.
Regina mě tady chybí
Koupila jsem si záplevák a hned ve dvou barvách.
Krásenka se sama vysemeňuje, takže je vždy překvapením, kde se zrovna objeví.
Hvězdnici mám v modré barvě, koupila jsem si tedy ještě tuhle fialkovou.
Gazánie na sluníčku úplně září.
Zapleváky máš krásný. Kdysi jsem taky měla, ale v tom suchopáru mizí. Už teď jsou úplně odkvetlé.
U nás teď všude hlína, šutry a bordel🤪
Nemám ani chuť nic fotit. Už aby to bylo hotový.
Gabčo, doufám, že mi porostou dobře. Sousedka má jeden trs a docela pěkně kvetly. Měla bych mít příští rok na zahradě zavlažovací zařízení, tak snad se všemu bude dařit líp i ve vedrech.
Mně zápleváky taky bohužel v sucho odešly, už jsem neobnovovala. Krásenky se mi tu semení, ale teď po dešti jsou mizerné, snad se stihly vysemenit.
Dnes jsem si všimla prvních kvítků fialových astřiček, takže podzim. 
Gabčo, vydrž, zase to budeš mít krásný.

Gabčo vydrž. U nás je taky furt někde rozhrabáno, všude hromady šutrů a dlouho se furt maká a nikde nic, a pak najednou nastane fáze, že to vše sepne a najednou je v té vizuální stránce strašný skok. U vás to bude určitě taky tak.
Kordulo, ty hortenzie máš letos úchvatné!
Begonky u nás taky letos krásné, ale dost mi je pohladil nedávný prudký déšť.
Kiko, krása
. Nevíš co to máš za růžičku na foto č. 3, vypadá nádherně, dík.
Děvčata krásně vám to ještě kvete.
Ibišky bahenní a šarlatové.
Berdo, zírám na bramboříky, vše máš krásné, ibišky atd.

Co s těmi bramboříky děláš, jak rostou. Dostala jsem a ty moje teď po dešti obrážejí listy, snad se dočkám trochu kvetení.
Aleno s bramboříky nic nedělám. Mám je pod sloupovitou jabloní, sluníčko asi do 14 hodin.
asi máš víc vody a mají dobré místo, to jim vyhovuje....brambořík mi kvetl brzy z jara, ty podzimní asi nemám...byly to dárky beze jména...