|
|
úterý 11. listopadu, 00:02 Svátek má Martin
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v červnu
Kordul, ta meruňková pivoně je nádherná.
Děkuji, ale kvůlivá nemoci jsem ji v nejlepšim kvetení prošvihla
Náprstník
Kleopatřina jehla
Máky
Ostropestřec mariánský
Gaura
Máte všichni náááádherná kvetení
.
U nás ve znamení máků, růže stačí rozdrbat zlatohlávci obojí (zlatí i tmaví), není co fotit
. Taky šalvěj muškátová v naší džungli je letos moc pěkná. Aspoň něco.
Elo,
. Máš pěknou džungličku. Máky jsou krásné a teď si říkám, proč jsem je nikdy neměla, nevím. Dříve jsem hodně sázela letničky. Převažovaly afrikány, cinie, astry, hledíky i gazánie jsem měla období.
Teď už pouze afrikány a pár cínii. Ten suchopár to pročišťuje. Jedna výhoda je, že nemusíme sekat trávník, nevypadá zase dobře zažloutlý...nj. Uzalejvat se to vše nedá a ani nebaví.
Dnes byl dobrý den na práci i na pokuk, až na toi zalejvání....
Alenko, kráááásná zámecká zahrada
.
U nás zalévám max. přísady ve skleníku. Do záhonů se šlápnout nedá a sázet do neodplevelíno vůbec ne, je blátivo.
Růžím se tahle vlhkost taky moc nelíbí, začíná černá skvrnitost, ach jo.
A máků si vyzkoušej několik vyset, asi až příští rok, teď už je pozdě ... rovnou na záhon, bez předpěstování. U nás se přesévají samy už několik let.
Aleno, krásný kvetení i na tu vodu. Na plpvárně vykvetla, kupodivu jí mráz neublížil, Runaway Bride.
Na poslední fotce routa. Nezalivam, ani v minulých horkých létech. Zvládá to. Lilie nějaká z Lidlu, tečky na listech jsou od krup
Jé manco, tobě už kvete routa?
No já ji vlastně každý rok stříhnu až u země, tak holt mám zpoždění. Ale už jsem opatrná, předloni jsem si potřísnila ruku šťávou z routy, aniž jsem si všimla. Byl z toho hnusný mokvající flek, trvalo dost dlouho, než jsem se toho zbavila. Teď na ni jdu v rukavicích nebo si hned pořádně umyju celé paže.
Ostrožka
Gaura
Kohoutek věncový
Pnoucí růže
Kostelní lilie
Verko, paráda. Gaura mi jedna vymrzla, druhá je nic moc, nekvete.
Něco od nás.
Krásné kvetení u všech. Začínají kvést denivky a lilie.