pátek 23. ledna, 12:37 Svátek má Zdeněk
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Výsledné hodnocení: 4.5

Co kvete v červnu

Datum: 01.06.2011 05:46

p1110860.jpg
Další fotografie:

Červen - měsíc růží, třešní a jahod, spousta kvetení, tepla a sluníčka nás, doufejme, čeká. Tak vzhůru do toho!

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 1 z 21
  • Autor: Anavi

Re: Co kvete v červnu

Datum: 21.06.2022 12:35

To jsou krásky. love smiley flower smiley

• Autor: Reklama

• Autor: iriska

Datum: 21.06.2022 17:52

Achjo.....sem se chodím kochat a tiše závidět. Já už mám zase vše skoro uschlé. Gábi ty zalevaš každý den viď? thumbs down

• Re: Co kvete v červnu

Datum: 21.06.2022 21:50

Irisko, nejsi sama. Taky zálibně spočinu zrakem. Radost pokoukat.

Datum: 22.06.2022 12:11

irisko, tomu rozumím... u sebe se snažím zalévat podle potřeby, ale tam je to malé. U chlapa 3 ha, to by tam člověk musel strávit zaléváním celé odpoledne, tak jen "hasím požár" u nově zasazeného. A stejně už pár kousků padlo za vlast. Třeba vřesy...a těch je mi teda vážně líto, byly krásné. sad smiley

iriska napsal(a):

Achjo.....sem se chodím kochat a tiše závidět. Já už mám zase vše skoro uschlé. Gábi ty zalevaš každý den viď? thumbs down

• Autor: gabca

Datum: 22.06.2022 22:00

dsc04692.jpg

Děvčata, u nás taky není kdovíjaké mokro. Kdyby v pondělí nezapršelo, byli bysme jak na sahaře taky.

Ještě nám tady jezdí V3S a bagr, tak dělá koleje. Viz foto

Datum: 22.06.2022 22:15

img_20220622_172412.jpg
    Další fotografie:

Něco koukatelnyho jsem vybrala

Datum: 22.06.2022 22:17

img_20220622_172503.jpg
    Další fotografie:

.....a ještě něco

• Re: Co kvete v červnu

Datum: 22.06.2022 22:24

Irisko, a pak, že nic. thumbs down Tyhle karafiátky, asi budou stejné, mám na stolku venku a nádherně voní.

Datum: 22.06.2022 22:52

Jestli voní nevim, ale snesou i sucho a to je hlavní winking smiley

• Autor: alenak

Datum: 22.06.2022 22:55

Irisko, taky si říkám co to píšeš, vždyť máš parádu. thumbs down Mám taky suchopár a můžu doporučit trvalku marulku šantovitou, ta by ti určitě vydržela, bez péče a zalévání, a ještě ji milují bzučáci, když kvete. smiling smiley

Datum: 23.06.2022 08:16

Alenko, od doby, co jsem ji tady viděla, tak po ní toužím,ale nikdy jsem ji nikde nezahlédla. winking smiley

alenak napsal(a):

Irisko, taky si říkám co to píšeš, vždyť máš parádu. thumbs down Mám taky suchopár a můžu doporučit trvalku marulku šantovitou, ta by ti určitě vydržela, bez péče a zalévání, a ještě ji milují bzučáci, když kvete. smiling smiley

• Autor: alenak

Datum: 23.06.2022 08:36

viděla jsem ji i v prodeji ve Světí v trvalkách, ale nevím jaký druh, klasika je bílá a ještě jsem kupovala světle modrou vloni

Datum: 23.06.2022 09:53

Zkusím ještě u Štastných ... Ty "výlety" do zahradnictví jsou u mě hrozně nebezpečné. Jdu cíleně pro jednu věc. Tu pak nemají a já odjíždím s kytkama za tisícovku, které nemám kam dát, ale prostě je nutně musím mít. grinning smiley

Datum: 23.06.2022 15:45

alenak napsal(a):

Ono víc ke koukání neni sad smiley. Marulku neznám, jdu zjišťovat thumbs down

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.