|
|
pátek 12. prosince, 10:33 Svátek má Simona
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v červnu
Tak nechceš přijet? A můžeme se domluvit...
eli, tys mě tím úvodem pobavila...
Hele, v klidu, já napěstuji rajčat a paprik pro africkou vesnici, je mi to líto vyházet, tak to doposud mořím v kelímkách po jogurtech. Rozdíl mezi zasázenými a těmi umořenými, je značný, ale říkám si - co kdyby něco - je záložní zdroj. Doma mi říkají, že jsem to měla postavit ke kontejneru, někomu by to třeba udělalo radost, že má sadbu bez práce. Ale člověk se s tím piplá od února, jsou to jeho děti doslova... no tak prý bude lepší, když to pak vyhodím
no loni to tak skoro dopadlo, ale pak jsem to nastrkala všude možně a nemožně a sklízela jsem i z těch opožděnců.

Jen jsem teda vysela okurky, a ty nelezou, začínám být nervózní, bez nakladaček být nechci. Dávám jim to na svačinu místo kupovaných okurek. Na zavařování toho není dost, ale na jídlo se to hodí. Ono se ale teď dost ochladilo, tak se jim asi nechce do tohodle počasí vystrkovat čumáky.
Tahle zahrada by taky stála za návštěvu, ale nějak nestíhám teď nic.
Pnoucí růže
Náprstníky
Černucha
Okrasné česneky
Obyčejné máky, ale v každém květu bývá 5 i více včel, jen to hučí.
Krása, máky jsou úžasné.
Nikdy jsem je neměla, ani nevím proč. ...jo nemám nafukovací zahradu... 
I ta trocha vody pomohla a náprstníky se předvádí..začínají šalvěje
Krásně rozkvetlo.
Máky vypadají krásně. Na chalupě jsem kdysi měla asi ve třech barvách dovezené z Holandska.Při výsadbě se ale musí počítat, že listy zmizí a nejsou po odkvětu nijak pohledné. Je to něco jako s ozdobnými česneky.
Já toho moc nemám,clematis Nelly Moser-ten nezklame nikdy.Na poslední fotce Xerxes on sice nebyl nikdy nic moc,ale letos je fakt hnusný.
Nelly M. je úplně výstavní
Nevím, zda se zobrazí mapa víkendu otevřených zahrad - přišlo mi mailem - možná se někomu bude hodit [www.vikendotevrenychzahrad.cz];
Bosk, to je jak katalogová rostlina. Frajer.
Eli, dík. Taky jsem se tam prohrabávala a plánovala.
Bosk, klemík parádní.
Taky jsem projížděla nabídky otevřených zahrad. Ty co by se mi líbily, bohužel daleko. Uvidíme...
eli, díky.. my jsme zrovna tento víkend po oslavách
Holky krásně vám to kvete
Zítra asi s kámoškou navštívíme v Syřenově květinovou zahrádku. Díky za tip.
A blbý dotaz. Do soukromých zahrad je nějaký vstup nebo dobrovolný nebo se něco přnese? Nikdy jsem v žádné soukromé nebyla.
Gabco, jak jsem to tak pročítala, když mají něco napsané, tak dobrovolné vstupné. K Lukášovi jsem vždycky vzala nějakou drobnost kafe a bonbonieru třeba.