|
|
pondělí 15. června, 16:47 Svátek má Vít
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v červnu
Radka je příjemná
Okurkový květ
Okrasný mák
Vlčí mák
Měsíček lékařský
Černucha
Spike, jak se ti prosim dari pestovat ten okrasny mak? Ma to nejake mouchy..?
Já mám mák taky i plnokvětý
Betas, za mě je mák docela jednoduchá rostlina na pěstování. Problém je v tom, kam zasadit. Chová se trochu jako ozdobné česneky. Postupně mu zmizí listy a to není zrovna pohledný.Když kvete je to nádhera. Chce ho za něco trochu schovat.
Eremurus
Kleopatřina jehla
Klematis
Růže
Berdo, moc pěkné. mě se ještě nevzpamatovalo, co omrzlo, růže teprve obrůstaji listím a stejně i ostatní. Kvetou jen orlíčky a začínají lilie, které jsem měla pod netkankou., počkám si i na pivoňky. To divné počasí se na tom podepsalo.
Pinko děkuji. Letos je počasí na draka. Dnes jsem uřízla květák k obědu a celý skončil v popelnici, byl červavý.
To se mi ještě nestalo.
Rozrazil za barákem. To na chatě ho skoro nenajdu🙈
Betas, nemám trvalkový mák, ten má tuším Kaaj. Mám jen tyhle jednoleté, no, mnoho let se přesévají. Fotky nejsou letošní bo foťák je u štěňat, ale vždy je to tak nějak stejné. Péče žádná, po odkvětu jim začnou žloutnout spodní listy, patřilo by vytrhat, kdybych makovičky nenechávala pro kamarádku floristku a Tondu do téměř senior dámského klubu na podzimní a dušičkové vazby.
Mé dámy, máte náááádherná kvetení

Mák nic nechce, akorát slunce. Si myslím. Teta ho měla v bývalém pískovišti, takže sucho a chudá půda není na překážku, spíš naopak.
Jen je dobré se přizpůsobit jeho životnímu cyklu, uprostřed léta po odkvětu zatahuje, tak před něj sadit něco, aby nehyzdil. Což nemám. Rozchodník možná nebo nějakou nižší podzimní astřičku.
Mně teď největší radost dělají ostrožky.
A chrastavec makedonský.