|
|
středa 20. května, 15:52 Svátek má Zbyšek
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v červnu
já chci taky...

něco kvetení ode mne, začínají monardy, gaury, lilie
Violky závidím. Tady zůstala trochu koukatelná jen jedna miska. A nikde se nic nesemení.
Docela mě překvapily některé denivky. Moc jich nemám, protože se jim tu bez vody příliš nelíbí. Ale letos nevypadají tak špatně.Začínají se rozjíždět begonie.
Tomaš s Radkou courali v Beskydech
no jo - se mohli stavit
Radka je příjemná
Okurkový květ
Okrasný mák
Vlčí mák
Měsíček lékařský
Černucha
Spike, jak se ti prosim dari pestovat ten okrasny mak? Ma to nejake mouchy..?
Já mám mák taky i plnokvětý
Betas, za mě je mák docela jednoduchá rostlina na pěstování. Problém je v tom, kam zasadit. Chová se trochu jako ozdobné česneky. Postupně mu zmizí listy a to není zrovna pohledný.Když kvete je to nádhera. Chce ho za něco trochu schovat.
Eremurus
Kleopatřina jehla
Klematis
Růže
Berdo, moc pěkné. mě se ještě nevzpamatovalo, co omrzlo, růže teprve obrůstaji listím a stejně i ostatní. Kvetou jen orlíčky a začínají lilie, které jsem měla pod netkankou., počkám si i na pivoňky. To divné počasí se na tom podepsalo.
Pinko děkuji. Letos je počasí na draka. Dnes jsem uřízla květák k obědu a celý skončil v popelnici, byl červavý.
To se mi ještě nestalo.
Rozrazil za barákem. To na chatě ho skoro nenajdu🙈
Betas, nemám trvalkový mák, ten má tuším Kaaj. Mám jen tyhle jednoleté, no, mnoho let se přesévají. Fotky nejsou letošní bo foťák je u štěňat, ale vždy je to tak nějak stejné. Péče žádná, po odkvětu jim začnou žloutnout spodní listy, patřilo by vytrhat, kdybych makovičky nenechávala pro kamarádku floristku a Tondu do téměř senior dámského klubu na podzimní a dušičkové vazby.