![]() |
čtvrtek 6. února, 18:07 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Dělená strava
Diskutujte!
Rádi vaříte, nebo naopak vyšíváte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Nutriční poradce
Mám vyzkoušeno, že se dá nenásilně zhubnout 0,2 kg týdně
. Místo 8 knedlíků si dám 4-5 a nesnažím s všechno sežrat co mi nandají (v jídelně). Večer se necpu burákama. Mimochodem vemte si polovinu praženýho buráku a zapalte mu špičku. Hoří jako svíčka co jev něm tuku
.
Když 0,2 kg týdně, tak za rok to je 9,6 kg a za 10 let už nemáte ani porodní váhu. A jde to i bez reklamy a zadarmo. Poradci zaplatíte, koupíte od něj různé koktejly, tyčinky, budete tvrdit jak vám to vyhovuje a jak je to dobrý. Po čase k němu přestanete chodit, protože jste už zhubli, ale když si to nesrovnáte v hlavě, tak se znovu zakulatíte.
Taku, souhlas naprostý. A ještě přidám jednu zkušenost. Nezapomenout na genetiku. Pokud jsou genetické předpoklady, jsou jen dvě varianty. Do smrti se týrat s dietami a být neustále nespokojený anebo se smířit s realitou a snažit se korigovat v mezích možností tak, aby byl člověk trochu pohyblivý, pokud to dovolí zdravotní stav.
Ty jo, to mě nenapadlo, jako s tím burákem :-O to jsem teda v šoku, ale asi na tom něco bude...
Mě ke zhubnutí pomohly výživoví poradci z [www.svet-zdravi.cz]. Jsem spokojená, zhubla jsem a váhu si držím.
A kolik se vám podařilo zhubnout? A jak dlouho to trvalo.
Dvanáct kilogramů helusi.Trvalo mě to rok. Jsem velmi spokojená.
Na stránkách Světa zdraví doporučují nechat si udělat diagnostiku organismu, tak jsem se k nim objednala.
Váhu bych ráda taky upravila, zatím se snažím hubnout sama. Nic moc. Vážně uvažuji, že to zkusím s odborníky, takže ukusím Svět zdraví.
Svět draví, ....hmm, to je zázrak .......
Taku, fakt zázraky
, chce to méně žráti a více se hýbati a choditi - třeba s pejskem 
A proč by si nemohl člověk pro své hubnutí vybrat třeba zrovna ten Svět zdraví? Evidentně mají úspěchy.
Já si je vybrala na základě svobodné vůle, tak snad postupuje každý. A nikoho nemusí zajímat kde sibudu za své peníze hubnout.
Jedná se o ceny za 1 měsíc Světa zdraví.
Můj kolega vážil 138 kg a dal se touto cestou. Zaplatil, dostal spoustu tyčinek, drinků a já nevím čeho. Protože nežral a chodil na procházky, tak to dostal na 110 kg. Je to už dva roky a nyní si drží pěkných 154 kg.
Možná by bylo lepší tento reklamní sloupek zrušit a neblbnout lidi. Holt už je taková doba a vydělat se dá čemkoliv.
Výborně, divím se, že někoho trápí kdo kde hubne a za kolik. Já se nakonec do Světa zdraví vydávám na konzultaci.