![]() |
úterý 21. března, 04:14 Svátek má Radek
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
Mám 3 synovce v tomto věku a dovedu si představit, že takové dítko pošlu na mráz vychladnout. Dokážou být fakt otravní, trápit mladší sourozence... Kdyby mu šlo o život, asi by si klíče nevzal. Znáš ho od vidění? Nebo rodiče? Kdybych ho potkala na ulici, tak bych se zeptala, jestli doma dobrý.
Je to krásný stromek, na podzim i v květu. Mám jeden, asi 5 let a letos jsem objednala ještě podobný s názvem ,,likernaja", kříženec arónie a čehosi. Jeřábu asi. Ještě byl kříženec s hlohem, krásné bobule. I do živého plotu dobrý. Navíc otrhat to nemusíš...
Když jsem chutnala poprvé aronii, tak jsem říkala, že tenhle hnus do zahrady nechci.
Ó, jak jsem se mýlila, zpracovaná mi moc chutná. Chce to trochu koření a rum. Keř už kvetením je pěkný a vybarvený na podzim taky, i když to krásné listí brzo opadalo, možná suchem dříve. O 10 kg to si ještě počkám, kdoví jestli někdy. 
Manco, co je ta likernaja, ani jsem o tom neslyšela....furt se učím
díky
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Mě práve chutná syrová, zpracovaná ne. Ale zraje když jsou ostružiny a ty mají přednost. Těch sním kvanta to je moje láska.
Nechci zaplácat tuhle diskuzi, kdyžtak přejdeme někam do ovoce. Likernaja je kříženec arónie a jeřábu, není tak černý, spíš fialový. Na obrázku. Já nevím, co mi vyroste a jak to bude chutnat, ale snad to nebude moc velké
. Ale jako ležela jsem v tom slušně, líbily se mi všemožné bobule. Tohle se zdálo, že bude pro mě nejlíp využitelné. Mám to k cestě. Kdybych potřebovala dlouhý živý plot na velkou zahradu, vešly by se i velkoplodé hlohy, granatnaja, sorbus titan, dezertní, burka...
výprava do Anglie je v pořádku doma- uffff
kaaj, to je dobrá zpráva
dorazili z letiště ve tři v noci . ale užili si to tam naplno . Zuzka už několik týdnů dopředu měla nakoupeny ve slevě společné vstupenky do všech zajímavých lokalit .jezdili autobusem na společnou jízdenku . metro je prý děsně drahé . dokonce i na nějakou angl. detektívní hru . to musí navštívit různá místa s určitými indiciemi . no děcka byly nadšené . akorát bylo překvapení , že tu je taková zima.. tam bylo +10 st . no jo -golfský proud. taky proto se tam více daří růžím..
. Marek šel do školy na deset - máma ho omluvila ,aby se vyspal . dnes má ještě dvě hodiny odpoledne angličtinu . Klárka má v práci odpolední a další dvě děcka byly omluveny ze školy na celý den . - od kamarádky. takže vše OK .
To byl rozvedený, když sis ho brala, nebo to stihnul po tobě už dvakrát?
Kaaj. tak to byl vlastně už krásnej vánoční předdárek.Dobře to proběhlo a můžeš zas být nějakou chvíli v klidu než zas obujou boty z toulavýho telete.
no jo - toulavé tele má rýmu a je jí blbě.se divím - bývá otužilá ... takže Marek uvařil snídani a taky umyje nádobí ..
Tak ultrazvuk ukázal něco a musím jít znova na CT ,tentokrát v barvě.
Kordul, dobře, že jsi šla. Zjistí co je třeba a předejde se případným koplikacím. Šikovná jsi!
Kordul gratuluji. Nevím jakou roli v tom hrál bobr, ale bobře.
My spolu 5 let chodili a na první dobrou (vč.2 roky vojny) a po vojně jsme se museli brát. A jen Tak mimochodem → nikdy jsem nelitoval.