![]() |
pátek 4. července, 02:58 Svátek má Prokop
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
Kaaj, tohle je věc, která mě nesmírně u předmětů, které se medají naučit, štve. Školství se zabývá debilitama, písemná hodnocení ap. Snad by stačilo k hodnocení, že dítě třeba ve zpěvu poslouchá muziku, něco ví z teorie, totéž s kreslením. A u tělocviku, to snad učitel vidí, že má zájem se hýbat, není pecivál.Je to sice k smíchu ale děti to mrzí. Dcera si dodnes pamatuje, že než šla na dlouhej gympl, dostala na vysvědčení jedinou dvojku z dílen. Měli takovýho dost zakomplexovanýho blbce. A to úplně ničemný poleno není.
no u Marka je to ještě i kanoe a kolo . jenže to by to té učitelce musel někdo říct- ale ona má klasifikaci na určitou věc- takže za to ani ona nemůže . on je ovšem flegoš, který se o nic nepere. myslím , že na přijímačky to vliv mít nebude- je v devítce.
Teď měla dcera trojku z kotoulu vzad (třetí třída). Manžel míval na základce samé jedničky a dvojku z tělocviku, bude po něm. Mně vždycky tělák šel a bavil, ale nikdy jsem nezažila známkování. Učitelka si občas zapisovala naše výkony, ale dvojku dostala tak jedna dvě holky, které se pohybu vyhýbaly a když už neměly omluvenku, nahodily kyselý ksicht, došly ke koze, pokrčily rameny, že ji nepřeskočí... a tak podobně.
Z výtvarky ji neznámkují, přitom na tu je fakt šikovná (na rozdíl ode mě).
Něco pro dobrou věc
4 Tenoři, úžasny zážitek. Dárek od snachy
Kordulko, my jsme na nich byli loni v letním kině a teď pořád hledám, kdy budou někde u nás v okolí. Bylo to super.
O těch Pardubicích jsem taky uvažovala, ale nestíhám...
Spí, to jsi zaváhala, doprovázel je i orchestr, úžasné prostě.
Byla jsem na obstřiku kolene a nám ledovat a tři dny v klidu. Ještě že děda říká , že uklízím furt, tak se to neposere🙈
Potřebuju ještě na štafle
Spí, to jsi zaváhala, doprovázel je i orchestr, Pardubice? prostě úžasné
Kordul, fakt se to nepose....Leduj nebo nepůjdeš na štafle hodně dlouho. A je škoda částečně znehodnotit ten obstřik.
A malé připomenutí k Tenorům a z krásného prostředí
vod.idnes.cz/1812/11/VF181211_160302_flv_middle_borek.mp4
Tuhle miluju, ty dudy mám v mobilu jako zvonění.
On je Sidovský z Pardubic , tak si dávali záležet.🥰, dvě hodiny bez přestávky, to byl záhul 👍
TAK, k něčemu se Vám přiznám. Jako každý rok pro mě začínají svátky 27.12.
Dnes večer odešly poslední návštěvy, nikdo nepřijde na oběd, nikdo nepřijde na večeři a nikdo prostě už nepřijde.
Budeme užívat klid, pohodu. Půjdeme na procházku, dáme kafe, dáme čaj s rumem a nemusíme nic. Už jen pohoda.
My to tak prostě máme ... jak to je u Vás ?
tak u nás-- na 24 dcera s rodinou a druhá jen s partnerem- ale !!! na druhý svátek všichni mladí - což je sedm a nás dospělých osm-takže plný obývák
Taku, máme to podobně, tedy ještě vychytanější - mladí chodí na oběd 24.12., dostanou hned i dárky.
Večer komorní ve dvou a stejně tak i další dny.