úterý 21. března, 04:14 Svátek má Radek
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Otazka
Status: expert
Výsledné hodnocení: 5

O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 01.12.2007 21:54

Zkrátka jen tak si popovídat smiling smiley

Starší odpovědi byly automaticky odmazány

Upraveno 3 krát. Naposledy upravil Otazka (01.08.2014 09:31)

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 9 z 21
  • Autor: Manca
    Status:

Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 19.11.2022 13:08

kordula napsal(a):

regina.mocova@gmail.com napsal(a):

Kordulko, taky si třeba mohl zabouchnout dveře bytu, jestli máte třeba komory na chodbě.

Dveře u domu si otevřel,

měl klíče na krku

Mám 3 synovce v tomto věku a dovedu si představit, že takové dítko pošlu na mráz vychladnout. Dokážou být fakt otravní, trápit mladší sourozence... Kdyby mu šlo o život, asi by si klíče nevzal. Znáš ho od vidění? Nebo rodiče? Kdybych ho potkala na ulici, tak bych se zeptala, jestli doma dobrý.

• Autor: Reklama

Status:

Datum: 19.11.2022 13:12

jaja99 napsal(a):

Kiko tři jsou moc, máme jednu a otrhala jsem z ní asi 10 kg co jsem posílalala po synovi dál. Strom zůstal obalený, nikdo to nechtěl ani natrhané. Ale je to hezký stromek to jo.

Je to krásný stromek, na podzim i v květu. Mám jeden, asi 5 let a letos jsem objednala ještě podobný s názvem ,,likernaja", kříženec arónie a čehosi. Jeřábu asi. Ještě byl kříženec s hlohem, krásné bobule. I do živého plotu dobrý. Navíc otrhat to nemusíš...

• Autor: alenak

Datum: 19.11.2022 13:57

Když jsem chutnala poprvé aronii, tak jsem říkala, že tenhle hnus do zahrady nechci. grinning smiley Ó, jak jsem se mýlila, zpracovaná mi moc chutná. Chce to trochu koření a rum. Keř už kvetením je pěkný a vybarvený na podzim taky, i když to krásné listí brzo opadalo, možná suchem dříve. O 10 kg to si ještě počkám, kdoví jestli někdy. winking smiley

Manco, co je ta likernaja, ani jsem o tom neslyšela....furt se učím winking smiley díky

• Status: expert

Datum: 19.11.2022 17:40

Mě práve chutná syrová, zpracovaná ne. Ale zraje když jsou ostružiny a ty mají přednost. Těch sním kvanta to je moje láska.

Status:

Datum: 19.11.2022 17:47

Nechci zaplácat tuhle diskuzi, kdyžtak přejdeme někam do ovoce. Likernaja je kříženec arónie a jeřábu, není tak černý, spíš fialový. Na obrázku. Já nevím, co mi vyroste a jak to bude chutnat, ale snad to nebude moc velké grinning smiley. Ale jako ležela jsem v tom slušně, líbily se mi všemožné bobule. Tohle se zdálo, že bude pro mě nejlíp využitelné. Mám to k cestě. Kdybych potřebovala dlouhý živý plot na velkou zahradu, vešly by se i velkoplodé hlohy, granatnaja, sorbus titan, dezertní, burka...

• Autor: kaaj

Datum: 21.11.2022 07:26

výprava do Anglie je v pořádku doma- uffff thumbs down

• Autor: Pinka

Datum: 21.11.2022 09:47

kaaj, to je dobrá zpráva thumbs down

Datum: 21.11.2022 10:18

316109787_1185952272030090_6951489190376938573_n.jpg
    Další fotografie:

dorazili z letiště ve tři v noci . ale užili si to tam naplno . Zuzka už několik týdnů dopředu měla nakoupeny ve slevě společné vstupenky do všech zajímavých lokalit .jezdili autobusem na společnou jízdenku . metro je prý děsně drahé . dokonce i na nějakou angl. detektívní hru . to musí navštívit různá místa s určitými indiciemi . no děcka byly nadšené . akorát bylo překvapení , že tu je taková zima.. tam bylo +10 st . no jo -golfský proud. taky proto se tam více daří růžím.. winking smiley . Marek šel do školy na deset - máma ho omluvila ,aby se vyspal . dnes má ještě dvě hodiny odpoledne angličtinu . Klárka má v práci odpolední a další dvě děcka byly omluveny ze školy na celý den . - od kamarádky. takže vše OK .

• Autor: SPIKE

Datum: 21.11.2022 16:17

Anavi napsal(a):

No můj bývalý se zřejmě bude potřetí rozvádět. Taky mu ty vztahy nějak nejdou. winking smiley

To byl rozvedený, když sis ho brala, nebo to stihnul po tobě už dvakrát?

• Status: expert

Datum: 21.11.2022 20:54

Kaaj. tak to byl vlastně už krásnej vánoční předdárek.Dobře to proběhlo a můžeš zas být nějakou chvíli v klidu než zas obujou boty z toulavýho telete.

Datum: 27.11.2022 11:03

317088123_5902541866437032_8904474309121160681_n.jpg

no jo - toulavé tele má rýmu a je jí blbě.se divím - bývá otužilá ... takže Marek uvařil snídani a taky umyje nádobí ..

• Autor: Anavi

Datum: 12.12.2022 07:59

sad smiley sad smiley sad smiley

Pinka napsal(a):

Já jsem se pak zařekla, že když chlapa, tak jedině tzv. externě winking smiley .A bylo to fajn, žádné společné závazky a tak skoro 15 let bez hádek a nepříjemností. Bohužel byl jednou z prvních obětí covidu sad smiley Aspoň to zlé zahnaly hezké vzpomínky, které na něj mám .

• Autor: kordula

Datum: 12.12.2022 14:00

Tak ultrazvuk ukázal něco a musím jít znova na CT ,tentokrát v barvě.

• Autor: tak63

Datum: 12.12.2022 20:40

kordula napsal(a):

Tak ultrazvuk ukázal něco a musím jít znova na CT ,tentokrát v barvě.

Kordul, dobře, že jsi šla. Zjistí co je třeba a předejde se případným koplikacím. Šikovná jsi! thumbs down

• Autor: tak63

Datum: 12.12.2022 21:05

kordula napsal(a):

Taky na první dobrou. Po půl roce jdme se vzali a ve 20 jsem měla Tomáše

.Bobře se to pamatuje

Kordul gratuluji. Nevím jakou roli v tom hrál bobr, ale bobře. grinning smiley

My spolu 5 let chodili a na první dobrou (vč.2 roky vojny) a po vojně jsme se museli brát. A jen Tak mimochodem → nikdy jsem nelitoval.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.