pondělí 2. prosince, 10:54 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Miminka a batolata
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: školka nebo chůva
Školka. Vznikají tam první kamarádství a dítě navazuje širší sociální kontakty s vrstevníky, důležité pro jeho zdravý vývin. To chůva nikdy nenahradí.
Jen nevím, zda není na školku ještě příliš malý, dle toho co píšeš.
Do 3 let bych to řešila chůvou, pak školku máme chlapečka 2 roky, taky jsem se ted rozhodla nastoupit do práce, tak jsem si sehnali v Praze chůvu a je to
Ahoj, sehnali jste v Praze chůvu? Asi přes někoho známého, že? Taky hledám, ale nevím na koho se tu obrátit.
Zdravím, nene právě, že vůbec.. Sehnali jsme přes Poppins. Dlouho jsem váhala, ale jsem natšená. Chůvu, kterou mám přes ně sehnanou, tak jsem s ní hodně spokojená.
Re: školka nebo chůva - soukromé jesle Praha 4
Nevšiml jsem si, odkud jste, ale u nás v Lupáčku nám kluka vzali už po prvním roce, vždy na dva dny v týdnu. Třeba najdete inspiraci zde nebo se zeptáte blíže, jak to funguje, oni jsou tam hodně vstřícní. nemohu vložit link, tak si najděte v google lupacek a uvidíte, říkám, možná Vás to bude inspirovat.
Já se taky přikláním k názoru školky/jeslí podle mě se díte v takovém prostředí lépe rozvíjí než s chůvou. Mimo to můžu mluvit z vlastní zkušenosti, kdy si školku nemůžu vynáchvalit.
Má někdo tip na nějaké takové dobřé zařízení v Praze? Dííkyy
neumíš číst co tu píšou? Nebo děláš reklamu
Bohužel tu vidím tip jen na Lupáček, který mi moc nevyhovuje, co se týká lokality tak hledám další možnosti Pokud o něčem víte, budu ráda ..
Luciik Vám můžu dát další tip a to na centrum Honzík, které má pobočky různě po Praze. Navštěvujeme od jednoho roku. Zkuste pogooglit, měla by jste to bez problémů najít. Najedte tam spoustu potřebných informací a i stránky jsou přehledné.
Děkuji Našla jsem. Klidně ještě dál uvítám tipy, do konečného rozhodnutí ještě nějaký čas zbývá