![]() |
pátek 9. června, 05:09 Svátek má Stanislava
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Detaily mojí zahrádky
Kordul, rovnou bych celé zryla, máš to doma, tak to častěji zkoukneš. Nedávala bych netkanku, barvínek to zatáhne. Máš spoustu krásných kytek.
A vyplatily by se ti konečně nějaké narcisky. U baráku je uvidíš i brzy zjara a bohýšky pak moc pěkně schovají zatahující listy. Už jako bych to viděla.
Budeme jako našptávačky hlídat v Lidlu cibuloviny
no jo , ale jarní byly na podzim .. tak snad nějaké lilie .
No, pokud tam jde nějaký sluníčko, tak i lilie, proč ne.Ale v době kvetení už je Kordul na zahradě mezi hortenziemi. Musí vydržet na podzim. Aleno, to našeptávání nám jde moc dobře.
Elenko , nemyslela jsi tu natvrdlou Boženku
Ve Varech to byla snad JanaV
Kordulko, Boženka nebyla natvrdá, byla jen vy.caná .... s ní měla nějaké patálie Drahuš (ubytovala ji atd., atd.), trošku natvrdlá, ale pracovitá, s handicap dcerou byla Raduza - od přestěhování se o ní není ani viduslechu, JanaV byla Vimrová .... taky kam se poděla, byla skvělá, uměla s kytkami, JanaV používala v KR ... chybí mi taky. Tohle byla janina 44, dohledala jsem, i když jsou některé příspěvky "automaticky smazány" [www.week.cz] ... mraky holek,kterým se posílalo o stošest přebytků, se ani neobtěžovaly napsat, zda jim to roste nebo vůbec se aspoň ozvat ... netušíme ovšem, za dveře nevidíme
Nemyslím tu od Drahuš.
Kordul, já vím. Natvrdlá byla Radka. Čti dál, co jsem psala.
Eli, na Vimrovou si docela často vzpomenu. Přes dceru jsem jí předávavala taky nějakou čemeřici. Měla hodně zkušeností. Copak s ní asi je?
Jééé, tak takový ostrůvek bych "zamořila" už dávno, mít to takhle před barákem na očích... to bych nevydržela. Já bych tam asi trávu nenechala vůbec, nechala bych jen nějakou cestičku, aby k tomu byl přístup.
Anav, to bych nedala. Kdysi jsem měla za barákem růže ze starého baráku, když dělali fasádu, tak jsem je vzala na chatu, jsou tam dodnes.Až minulý rok jsem převzala zaplevelený záhon u zvonků, jak jsem už psala. Ještě zbývá druhá strana. Minulý rok se tam na to tech. služby vykašlaly, byli tam metrové kopřivy a nikomu to nevadilo.No a nyní mám pod okny tuhle hrůzu, je to tady dost frekventovaná ulice , uprostřed města. Metrový pruh musí stačit.
Metrový pruh lepší, než nic
. Pak se pochlub, nepochybuji o tom, že to bude krásné.