|
|
pondělí 13. dubna, 12:47 Svátek má Aleš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Ostatní a volné téma
hodnocení: 4.70
Diskutujte!
Ostatní a volné téma. Aneb co se nikam nevešlo..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: VŠECHNO NEJLEPŠÍ ! ! !
Jaroslavám, k svátku ve nejlepší, hlavně zdraví
Všechno nejlepší Jarkám, Jájám a všem ostatním nositelkám tohoto jména.

Také se přidám s gratulací, přáním všeho nej....a především pevného zdraví.
(380m n.m.)
Jedna Jarka všem moc děkuje za milá přání
.
Také děkuji za přání.
Přeji vše jen to nejlepší všem Jarkám.
(380m n.m.)
Děkuji
.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Ne všechny Jaroslavy slaví tenhle divný novodobý svátek, Jaroslava má odjakživa svátek na Jaroslava, nic ve zlém, ale já to jméno musím nosit a nenávidím ho už 70 let. Rodiče se mi pomstili, na každou zmínku reaguju jak na rudý hadr. Tak mi to promiňte někudy to muselo ven. Už mi omylem přál i vnuk a syn a to mě vzalo fest, vědí jak reaguju a přesto si troufnou.
Já vím, ale zavářím tady okurky a rostla ve mě někaká nelibost, odneslo to tohle. Omlouvám se, je to můj problém, že jsem se svým jménem nesžila za celý život.
Jajo, je dobrý se vyventilovat. Je to jako s papiňákem. Když si člověk neodfoukne, tak to může bouchnout zrovna jako ten hrnec.A pak to může dopadnout i třeba tak jako střelba na fakultě. Nějak společnost zapomněla samou korektností občas si ulevit a vůbec řešit věci normálním selským rozumem. Je to asi tři dny, četla jsem někde článek, že skoro třetina populace bere pravidelně antidepresiva. Bez nich nemůže fungovat.
A nakonec není problém se nechat přejmenovat, kdyby tě to hodně rozčilovalo. Jen je otázka, jestli by to běhání stálo za to. A když tak o tom píšu, tak mě napadlo, jestli se změna jména platí. Stejně tak jako třeba změna pohlaví, když si někdo usmyslí, že se stane chlapem nebo ženskou.
A ať se ti okurky povedou. Já se chystám na broskve.
Jajo, tchyně byla taky Jaroslava a vždy se slavilo 27.v dubnu. Určitě chtěli rodiče pěkné jméno při narození. Jméno máš pěkné, dnešní děti lituju více, někdy tj. udivující hodně.
Jájo,já mám ještě horší jméno,taky ho celý život nenávidím.Božena-no uznej hnus.Jako kdyby nebylo jiných hezčích jmen,ale u nás maminka se tak jmenovala a teta taky.
Ale přeju opožděně všem Jarkám všechno nejlepší.