sobota 18. ledna, 17:36 Svátek má Vladislav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Ostatní a volné téma
hodnocení: 4.70
Diskutujte!
Ostatní a volné téma. Aneb co se nikam nevešlo..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: VŠECHNO NEJLEPŠÍ ! ! !
Regi přeji ti vše nejlepší k narozeninám hodně štěstí, zdraví, hodně krásných slunečních dní
Regi, prý máš narozeniny, No Bóže. Já je mívám každý rok, TAK si z toho prdlajs dělám. Je to jednosměrka a nic s tím nenaděláme.
Přeji vše nej, nej a hromadu zdraví. Drž se!
Se zpožděním díky všem gratulujícím. A pokud si můžu něco přát, tak aby nám to všem šlapalo aspoň trochu ucházenícím způsobem. Problémy jsou všude ale důležité je, pokud máme sílu a jdou vyřešit.
A aspoň virtuální přípitek
A ještě k Andrejovi, jak psala Elí , já mám pocit ale stopro jistá si nejsem, že na moje narozeniny nebýval Andrej ale nějaký den něčeho. Musím se někam podívat. Ale třeba se pletu.
Regi k narozeninám vše nejlepší hlavně zdraví
A už jsem to našla. Dlouho nebyl v kalendáři Andrej ale Jan Žižka.
[cs.wikipedia.org]
Regi, no tak to je snad už opravdu ... Jan Žižka ... vzor boje KSČ proti církvi - tohle do Wiki mohl snad dát jen debil...
Já slavím narozeniny s Béďou Englesem ... nevím, netuším, asi tuším a vím ... Žižka nebo Béďa ... tak trošku problematické osobnosti.
Regi,přeju zdraví,štěstí,spokojenost.
(výška 360 m.n.m.)
Dnes je Karla. Pokud se nepletu, má dnes svátek Kája. Tak děvče, opatruj se, alespoň trochu zdraví přeju, ať tě život těší.
(380m n.m.)
Káji, taky přeju vše nejlepší a hlavně zdraví !!!
Káji,přeju Ti všechno nejlepší,ale hlavně zdraví,zdraví zdraví.
Káji k svátku hlavně zdravi
Přidávám se ke gratulaci Káje, vše jen to nejlepší, hlavně hodně zdravíčka.
Dnes má svátek Kaaj i Carlos ... asi jsem poslední (jak jinak) ... přeju hlavně zdraví a taky štěstí (někdy i ke zdraví je štěstí potřeba) ... nejen pro dnešní den ...
Připojím se s přáním hodně zdraví, trochy štěstí a ať se vše daří.