pátek 4. října, 06:50 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Ostatní a volné téma
hodnocení: 4.70
Diskutujte!
Ostatní a volné téma. Aneb co se nikam nevešlo..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: VŠECHNO NEJLEPŠÍ ! ! !
Taky tak.. hlavně zdraví .
Haničky , přeju krásný sváteční den a vše nej
Alenkám i Haničkám přeju k svátku všechno nejlepší.
Helenkám vše nej
ahoj všichni -- dodatečně všechno nejlepší k svátkům - Ladě, Alenám i Helenám .
jsem opět na opušťáku- večer zpátky. noha bolí- navíc mně fiklo v kříži . ještě týden a dva dny. snad to zvládnu
te´d si tady bužíruju - Silva byla na houby- mám z jednoho krásného hřiba řízečky.
Kaaj, to zvládneš určitě. Když jsi to dotáhla až sem, tak to už bude hračka . A hlavně, že ti chutná.
Kaaj, to víš, že to zvládneš, vždyť tě známe a dobrou chuť
Káji,vydrž,už se těším,až tu budeš zase s námi.
(výška 360 m.n.m.)
Káje čas utíké. tedy nám se zdá, že přímo letí. Tobě, Kájo, asi tak rychle ne, ale boj o přijatelný pohyb za nejpříjemnosti spojené s pobytem v nemosnici, určitě stojí. A za přání k svátku děkuji.
Kaaj, díky za přání. Teď to bude utíkat a za chvilku jsi doma, bude to dobré. Děda začne koláčkama a vykrmí tě lepší stravou.
hmmm- nemám na níc chuť . ale dala bych si zmrzlinu za chvíli Zuzka doveze, -
Já bych řekla, že jsme zapomněly na Taka. Měl by mít dnes svátek, jestli už úplně neblbnu. Ale ještě je čas to napravit. Takže všechno nej, spoustu courání a cestování, tisíce fotek a hlavně hodně zdraví a ať ti všechno klape jako doposud.
Tak, náprava, i já se připojuji s přáním, vše jen dobré, ať se daří.
Na TAKa jsem nezapomněla, myslím na to od rána, že bych popřát měla ... mám nejstaršího syna stejného jména ... jenže, jaksi se nejsem schopna dohrabat k PC.
TAKu, TAK ... vše jen to dobré a nejlepší .... .